Alte știri din fotbal

Ionuț Chirilă a făcut praf jocul prestat de Dinamo: „Cinci cuvinte”
0

Campionul cu Dinamo trage semnalul de alarmă: „Nu marchează, nu-și mai creează ocazii! Parcă sunt în vacanță”
0

Alin Fică, după victoria cu Dinamo: „Sper că toată lumea este mulțumită de mine”
0

Cristi Balaj, discurs fără precedent: „A trebuit să-l ridic pe Louis Munteanu de unde au avut unii grijă să-l coboare!”
0
Știri din fotbal internațional

Accidentare gravă suferită de Marcel Sabitzer » Viitorul adversar al României a părăsit terenul în lacrimi
0

Courtois se revoltă și propune ligii spaniole: „Lipsă de respect! De ce nu faceți o super duminică?”
0

Mbappe, golul 31 la Real Madrid: „Nu înseamnă că-s mai bun decât Ronaldo sau Cristiano”
0

Coșmarul lui Dortmund continuă în Bundesliga » Borussia a pierdut pe terenul lui Leipzig și este în mare pericol să rateze cupele europene
0
Lifestyle

Fata fostului coleg al lui Dan Petrescu, vedetă la un reality show după divorț » Prietena lui Halep și un fost fotbalist vor fi prezenți
3

Trucul interesant prin care Adrian Cristea spune că seduce femeile: „Dacă faci asta, e jumătate cucerită”
32

A ținut secretul până acum! Sabin Ilie s-a despărțit de Leta și acum are o relație cu sora unui fost coleg: „De 8 ani suntem împreună”
2

Starul din Premier League s-a mutat în casă nouă alături de superba iubită » Claudia a decis transferul de 62 de milioane de euro
5
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
tu esti destept ...doar te-ai maritat in braila =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
daca justitia era corecta fcsb nu se infiinta in liga 1 si steaua in liga a 4-a .........daca justitia era corecta GIGI BECALI ERA LA BULAU PE VIATA !!!!
"iarna aceasta bugetul de transferuri este zero" - afirmatia este jenanta si lipsita de bun simt, pentru cineva care este in staful de conducere a echipei DINAMO. In schimb ceri performanta ! Sa va fie rusine !!!!!! Din 1966 sunt suporter fidel al echipei si marturisesc ca asa ceva nu am mai trait, pana acuma. Am numerosi prieteni fani ai altor cluburi din tara si am ajuns sa fiu ridiculizat de ei pe aceasta tema. Mie imi este rusine. VOUA NU VA ESTE RUSINE ????!!!!!
bai prostule ,eu ti-am mai explicat ,nu e prost cine cere ,e prost cine da ,daca e si cu acte ce sa-i faci ,prostule!? stai sa intelegi - ***!
daca justitia era corecta ,un club aflat in insolventa mergea in liga a 4-a ! simplu...acolo isi rezolva problemele!asa pare si rinamo ,de liga a patra! ***!
Daca arbitrajele ar fi corecte ,Dinamo s-ar zbate la retrogradare.Ce sa-i faci lui Coltescu,Avram?
Se numeste prejudiciu daca omul i-a facut unui jucator de 2 mil atata publicitate incat strainii, fraieri fiind, au platit pentru el 10 mil ?
In acea "EPOCA DE AUR: 2000-2012" ,Dinamo a fost cumva campioana in tot acest timp ???Uitati un lucru,uni au furat,iar unul a incercat sa repare.Iar diferenta este ca Becali a "cumparat" clubul din banii "castigati" din "afacerile" cu armata.Club,care nu a fost la 18 milioane minus. " Fix în aceeași perioadă cu Negoiță, Gigi Becali a investit 22,75 milioane de euro! " In toata aceasta perioada,dupa toate aceste investitii facute,fcsb a iesit cumva campioana in fiecare an ??? Mai,voi sunteti in stare sa o faceti si sa o vedeti pe scumpa voastra fcsb campioana Europei in fiecare an.Numai ca trebuie sa mai si creada cineva.Voi uitati,mai sigur va FACETI ca uitati,ca liga 1 este alcatuita din 14 echipe,nu din doar doua.Si sunt foarte mari sansele ca scumpa voastra fcsb sa nu ia campionatul nici in anul acesta,cu TOATE INVESTITIILE voastre cu tot.Si sa va mai spun una:voi datorita faptului ca Negoita nu invasteste in acea echipa,puteti sa va castigati si voi painea,ca daca nu,voi nu ati mai fi avut subiecte de scris.Singurele subiecte sunt cele in care amplificati rivalitatea si scandalurile intre aceste doua cluburi.Va mai puneti intrebarea,de ce se ajunge la conflicte,in urma carora mor copii nevinovati.Ei bine si voi sunteti partasi la aceste conflicte,prin instigare la violenta.
Ce omite acest articol mizerabil este faptul ca becali a adus in acest timp prejudicii imense fotbalului romanesc, dand tepe uriase gen Stanciu. A se vedea interviul lui Lovin, care spune clar ca i s-a cerut de catre parteneri din strainatate sa nu mai propuna jucatori romani... Fara indoiala ca Negoita are posibilitati financiare modeste, dar dinamovistii care il contesta sunt batuti in cap daca nu realizeaza ca asta a salvat Dinamo de faliment. A se vedea cum ne chinuim noi cu Rapidul, pentru ca in loc de Negoita l-am avut pe alde Moraru. Iar dpdv al credibilitatii, sa nu uitam ca Negoita inca n-a dat la export nici o teapa gen Stanciu, Gardos, Dodel etc etc etc.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.