Alte știri din fotbal
„Hagi” Luțu: „Sper să-mi implementez filosofia la FCSB” » Mesaj clar pentru Becali după absolvire: „Vreau funcția”
4
Noul clasament FIFA: România, pe cea mai bună poziție din ultimii ani + Kosovo, salt istoric
1
Schimbare: unde vor sta ultrașii Rapidului la meciul cu Petrolul
1
FC Argeș, 7 meciuri consecutive fără înfrângere » Cum arată clasamentul din Liga 2 acum
0
Știri din fotbal internațional
FCSB - Olympiakos, etapa #5 de Europa League » Presiune la poarta grecilor
52
Răzvan Lucescu, după prima victorie a lui PAOK în grupa din Europa League: „Nu am fost deloc calm”
0
Europa League, runda 5: ultimele 10 meciuri se joacă ACUM
0
Lovitură grea pentru FCSB » A cerut schimbarea cu Olympiakos și a fost scos cu targa în minutul 30
0
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
200
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
Întrebarea e au fost vreodată negativi?
Remus Raureanu: De vina sunt spaniolii ca nu platesc datoriile!
Astia 5 nu tot la clinica lui Becali au iesit pozitivi? Sau la tine logica e negativa? Pe aia 20 de la Clouj care ieseau pozitivi doar la Bucuresti i-ai uitat?
Astia masluiesc orice, banul conteaza, n-au nici un Dumnezeu. Clona fariseului.
Ceea ce se intampla la voi nu are nicio logica. Nici sportiva, nici economica.
Scenografii, latratori, milițieni și insolvenți continua sa se umple de ridicol și sa polueze site-urile de sport cu bazaconiile lor despre un club militar odios impus de ocupantul sovietic in 1948 și păstrat doar in România! Cum sa mai fi suporter de UM sovietoida in 2020 și in UE! Noaptea minții! Culmea absurdului, aberației și neamprostiei! Tot mai putini, pd cale de dispariție dar radicali, disperați, fanatici, galagiosi, penibili! Ăștia sunt scenografii circari care nu mai au treaba cu fotbalul de mult timp!
Da și mai e unul Tănase de la FCSB care ieșea negativ doar la clinica lui Gigi. După ce ieșea negativ la clinica lui Gigi ieșea pozitiv la Synevo unde i-a obligat UEFA sa facă testele. De-aia n-a jucat în EL.
Fals. 3 luni dupa ce ai fost pozitiv poti iesi pozitiv la testare fara a mai avea boala, datorita fragmentelor virale restante. Contagios nu mai esti dupa 10 zile de la pozitivare. De aceea nu se recomanda testarea pacientilor la externare, daca au stat izolati deja 10 zile
n am incredere oarba in investitorii spanioli, dar ma gandesc ca daca au fost adusi atatia jucatori si oameni in staff s a ajuns prea departe ca sa mai dea vreo teapa colosala
crezi ca mai prindeti returul? :))))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.