Alte știri din fotbal
„Hagi” Luțu: „Sper să-mi implementez filosofia la FCSB” » Mesaj clar pentru Becali după absolvire: „Vreau funcția”
4
Noul clasament FIFA: România, pe cea mai bună poziție din ultimii ani + Kosovo, salt istoric
1
Schimbare: unde vor sta ultrașii Rapidului la meciul cu Petrolul
1
FC Argeș, 7 meciuri consecutive fără înfrângere » Cum arată clasamentul din Liga 2 acum
0
Știri din fotbal internațional
FCSB - Olympiakos, etapa #5 de Europa League » Presiune la poarta grecilor
54
Răzvan Lucescu, după prima victorie a lui PAOK în grupa din Europa League: „Nu am fost deloc calm”
0
Europa League, runda 5: ultimele 10 meciuri se joacă ACUM
0
Lovitură grea pentru FCSB » A cerut schimbarea cu Olympiakos și a fost scos cu targa în minutul 30
0
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
201
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
Iti dai seama, daca au avut intr-adevar covid la ora meciului, v-au umilit si mai mult? Sa ai simptomele, dureri de cap, dureri musculare, stari specifice unei gripe... si tot sa umilesti cortazerii pe terenul de fotbal?? :)))))))
Este posibil ca cel de-al doilea test pozitiv venit acum să nu fie nicio reinfectare.Date care să susțină reinfectarea până în prezent nu există.Ce se întâmplă în fapt sunt resturi de ARN viral în secrețiile nazale,deci nu vorbim de o reinfectare.Aceste resturi genetice duc în fapt la rezultatele fals pozitive apărute.Totuși pentru a ridica orice suspiciune testele jucătorilor nu trebuie să mai fie făcute la clinica lui Becali.Acolo cred că este incompetență nicidecum rea voință. Îmi cer scuze față de unii dintre voi că am ridicat nivelul discuției.
Cand dai salarii de 20-30.000 euro unor jucatori de 33-34 de ani care au contract pe un an(si nu unul-doua contracte ci vreo 14) esti obligat nu doar sa castigi campionatul ci si sa prinzi grupele ca sa recuperezi din investitie. Poti sa faci asta cu jucatori adunati in pripa(indiferent cat de valorosi) si cu Contra pe banca? Eu cred ca nu. I-a iesit CFR-ului cu Bursucul, dar acolo cei mai multi jucatori adusi/readusi cunosteau sau campionatul, sau fusesera antrenati de Dan Petrescu. Daca salariile vehiculate in presa sunt mai mici, da, e un proiect interesant.
CSA Talpan are 19 cazuri de Covid, a scapat de vreunul? Nu cred :)))
Daca apar si la Dinamo cazuri, e clar de unde au luat covid.
A primit vreunul din cei aduși primă de instalare?
ori li s-au minarit testele...?
E evident ca nu.
Ăștia 5 au ieșit negativi doar pentru a juca cu Dinamo pentru ca FCSB era decimata și venea după 2-5 cu Iași. Ce nu ți-e clar? Acum e pauza competițională... Stai liniștit ca pana în etapa următoare vor ieși iar negativi.... Nu-ți face griji :))
Ce logica nu are? Sunt doar speculatii, se plange toata lumea, mai putin cei de la club si cei care ar fi, zice-se, afectati de datorii si restante. Aia n-au nicio problema cu nimic, in schimb au ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.