Comentarii (92)
Silvio
Silvio  •  10 Octombrie 2020, 13:14
Postat de vasi1986 pe 10 Octombrie 2020, 13:06

Daca apar si la Dinamo cazuri, e clar de unde au luat covid.

Iti dai seama, daca au avut intr-adevar covid la ora meciului, v-au umilit si mai mult? Sa ai simptomele, dureri de cap, dureri musculare, stari specifice unei gripe... si tot sa umilesti cortazerii pe terenul de fotbal?? :)))))))

horace71
horace71  •  10 Octombrie 2020, 13:14

Este posibil ca cel de-al doilea test pozitiv venit acum să nu fie nicio reinfectare.Date care să susțină reinfectarea până în prezent nu există.Ce se întâmplă în fapt sunt resturi de ARN viral în secrețiile nazale,deci nu vorbim de o reinfectare.Aceste resturi genetice duc în fapt la rezultatele fals pozitive apărute.Totuși pentru a ridica orice suspiciune testele jucătorilor nu trebuie să mai fie făcute la clinica lui Becali.Acolo cred că este incompetență nicidecum rea voință. Îmi cer scuze față de unii dintre voi că am ridicat nivelul discuției.

sibelius
sibelius  •  10 Octombrie 2020, 13:13
Postat de fcd18 pe 10 Octombrie 2020, 12:54

Ce logica nu are? Sunt doar speculatii, se plange toata lumea, mai putin cei de la club si cei care ar fi, zice-se, afectati de datorii si restante. Aia n-au nicio problema cu nimic, in schimb au ***

Cand dai salarii de 20-30.000 euro unor jucatori de 33-34 de ani care au contract pe un an(si nu unul-doua contracte ci vreo 14) esti obligat nu doar sa castigi campionatul ci si sa prinzi grupele ca sa recuperezi din investitie. Poti sa faci asta cu jucatori adunati in pripa(indiferent cat de valorosi) si cu Contra pe banca? Eu cred ca nu. I-a iesit CFR-ului cu Bursucul, dar acolo cei mai multi jucatori adusi/readusi cunosteau sau campionatul, sau fusesera antrenati de Dan Petrescu. Daca salariile vehiculate in presa sunt mai mici, da, e un proiect interesant.

Silvio
Silvio  •  10 Octombrie 2020, 13:11
Postat de da.da1 pe 10 Octombrie 2020, 12:06

Inca o dovada ca acest club kitsch fc fcsb(nu e Steaua) e blestemat. Jucatorii trebuie sa isi rezilieze contractele daca vor sa scape de necazuri. Altfel pana nu falimenteaza porcaria asta de club nu scapa de probleme. Asadar sa le uram cu totii: #faliment grabnic fc fcsb!!

CSA Talpan are 19 cazuri de Covid, a scapat de vreunul? Nu cred :)))

vasi1986
vasi1986  •  10 Octombrie 2020, 13:06
Postat de Laurentiu Ion pe 10 Octombrie 2020, 12:09

Cred ca este clar acum pentru toată lumea ce s-a întâmplat. Jucătorii au fost făcuți "negativi" prin testele făcute la clinica lui Gigi doar pentru a juca cu Dinamo. Nu au cum sa se reinfecteze asa de repede atâția jucători. De fapt ei nu s-au vindecat niciodată. În EL nu au putut juca pentru ca UEFA nu accepta testele făcute la clinica lui Gigi, dar cu Dinamo merge și așa.

Daca apar si la Dinamo cazuri, e clar de unde au luat covid.

begtse
begtse  •  10 Octombrie 2020, 13:01
Postat de 7biancorossi7 pe 10 Octombrie 2020, 12:42

n am incredere oarba in investitorii spanioli, dar ma gandesc ca daca au fost adusi atatia jucatori si oameni in staff s a ajuns prea departe ca sa mai dea vreo teapa colosala

A primit vreunul din cei aduși primă de instalare?

6.6.6
6.6.6  •  10 Octombrie 2020, 12:55

ori li s-au minarit testele...?

hazdrubal22
hazdrubal22  •  10 Octombrie 2020, 12:55
Postat de red77 pe 10 Octombrie 2020, 12:53

Întrebarea e au fost vreodată negativi?

E evident ca nu.

10203358445722434
Laurentiu Ion  •  10 Octombrie 2020, 12:55
Postat de sibelius pe 10 Octombrie 2020, 12:50

Astia 5 nu tot la clinica lui Becali au iesit pozitivi? Sau la tine logica e negativa? Pe aia 20 de la Clouj care ieseau pozitivi doar la Bucuresti i-ai uitat?

Ăștia 5 au ieșit negativi doar pentru a juca cu Dinamo pentru ca FCSB era decimata și venea după 2-5 cu Iași. Ce nu ți-e clar? Acum e pauza competițională... Stai liniștit ca pana în etapa următoare vor ieși iar negativi.... Nu-ți face griji :))

fcd18
fcd18  •  10 Octombrie 2020, 12:54
Postat de sibelius pe 10 Octombrie 2020, 12:46

Ceea ce se intampla la voi nu are nicio logica. Nici sportiva, nici economica.

Ce logica nu are? Sunt doar speculatii, se plange toata lumea, mai putin cei de la club si cei care ar fi, zice-se, afectati de datorii si restante. Aia n-au nicio problema cu nimic, in schimb au ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

• 1
  • •••
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • •••
  • 10
Comentează