Alte știri din fotbal
Ciobotariu, dezamăgit după remiza cu Poli Iași: „Trebuia să închidem meciul”
0
Poli Iași a remizat cu FC Botoșani, dar Emil Săndoi n-a înțeles un aspect
0
FC Botoșani - Poli Iași au remizat în derby-ul Moldovei din Superligă
0
Mirel Rădoi e pe val! În ce business investește fostul selecționer: tocmai a preluat 25% din acțiuni
0
Știri din fotbal internațional
Au descoperit deja antidotul pentru jocul Barcelonei. Motivele recului suferit de liderul din LaLiga
0
Ioana Cosma, impresionată de un internațional român: „E jucător de Real Madrid, de Barcelona”
0
Pericolul major pentru FCSB » Olympiakos are un gol garantat pe meci cu el în teren! Superstatistici în 2024
0
FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Olympiacos! 30 de lei, cel mai ieftin tichet
0
Lifestyle
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
0
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
Cum arată la 50 de ani fosta soție a lui Gabi Balint » Mesaj emoționant primit de fostul manechin de ziua ei
4
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
19
În ce stadiu se află dosarul penal care i s-a deschis lui Georgescu în anul ...
Libertatea
Un fost mare internațional a furat peste 500.000 de euro. A dat lovitura la ...
Adevărul
Ilie Năstase dă o veste îngrijorătoare înainte de turul 2 la prezidenţiale. ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
uite aici tig77ane: in sezonul 2016-2017,Steaua a luat 12 milioane de euro de la uefa. in 2017-2018 a luat 12 milioane de euro de la uefa. pe stanciu,benzar,alibec,hamroun,brazilianul ala a lui sumudica etc. a luat cel putin 15 milioane de euro(dar sunt mai multi bani,100% am uitat ceva jucatori vanduti pe bani). din drepturile tv,sposori,bilete a luat cel putin 4 milioane de euro anual,adica 4x4-16 milioane de euro. din preliminarii in ultimi 2 ani a luat 2 milioane de euro. total,aproximativ 57 de milioane de euro venituri pe putin. iar cheltuielile 11-12 milioane cu jucatori cumparati gen coman,man,tanase,morutan etc. iar pe salarii si cheltuieli adiacente si daca am fii dat 500 de mii de euro pe luna(dar iti spun sigur ca nu au fost mai mult de 300 de mii,tot da 6 milioane ori 4 aka 24 milioane.si surpriza 57-35 de milioane,tot da un profit de 22 de milioane si cu salarile tale umflate. uite ce frumos te-am umilit hadriane,asa te-am umilit ca nu ma mai uiti niciodata.
ha ha ha ha asa l-am umilit pe adriann ca s-a dus la culcare. m88ie tti88gane.,
noapte buna. abia astept sa il umilesc toata noaptea pe hadriann,dar cred ca deja a plecat la cat l-am umilit.
Noapte buna, Randoom! No.1, cum am spus! Încă o porție de umilință încasată de postacii talpanistii!:))
atata timp cat stai aici sa te facem poshta poti sa crezi ce vrei. dar repet sa te arunci de urgenta de la etajul 6. asa imi place ca ai umilinta in adnb si iti face placere sa fii facut poshta si sa fii umilit. ha ha ha.
tu ai spus ca este pe zero. eu spun ca Steaua este mult de tot pe plus si asa este repet. numai in ultimi 4 ani am vandut jucatori de peste 23 de milioane de euro si am incasat din europa peste 25 de milioane de euro. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. toti iti spun ca te umilesc si tu batman. foarte bine,atata timp cat adevarul este clar. dar de clona fc r de ce nu vorbesti. ca ti-am demonstrat chiar cu linkurile tale ca Steaua din liga 1 este pe plus rau de tot in ultimi 4a ni.
:))) Asta spui tu, te-ai "duelat" numai cu randoom și te-a făcut preș! Hai fugi la somn!
esti singurul caruia i-am spus sa se sinucida pentru ca este clar a esti bolnav psihic si o sa faci candva lucru asta. cu cat mai repede cu atat mai bine. asa te-am umilit si au vazut toti cum te-am umilit. ha haha. zi de clona fc r ceva. ha ha ha
*** Te-a făcut Randoom de comanda! Fa un amar de bine și evită-mă când intru pe aici! Cu tine, chiar nu am răbdare!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
te-am facut poshta,te-am umilit inuman dar tu de clona fc r nu vorbesti. am vazut cum ai delirat aici si ai spus ca topola -Steaua a fost blat pentru casele de pariuri. ha ha ha. https://www.gsp.ro/international/europa-league/backa-topola-fcsb-note-gsp-dupa-meciul-neverosimil-din-serbia-aparare-repetenta-varf-stelar-cat-a-luat-ducan-610386-comentarii-pagina3.html esti cel mai prost om de aia cum te prind de acum inainte cum te umilesc non stop. simplu.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.