Comentarii (609)
adriann_
adriann_  •  22 Septembrie 2020, 15:42
Postat de Nicoara Vioara Viorel pe 22 Septembrie 2020, 15:39

Pai si cum a retrogradat Steaua si cum a promovat FCSB, ca eu nu sunt la curent cu stirile din fotbal. Scuze ca deranjez.

Locul de liga 1 nu e tot una cu identitatea sportiva sau cu marca etc. Prin anii '90 s-au vandut locuri de liga 1 si liga a doua ca la piata.

creus_6
creus_6  •  22 Septembrie 2020, 15:41
Postat de Silvio pe 22 Septembrie 2020, 15:40

"Viorel Păunescu a vorbit despre situație echipei lui Gigi Becali. Omul care a preluat Steaua de la Armată și a vândut-o ulterior actualului patron a lăsat de înțeles că FCSB este Steaua" -> *** Hai ma Mario, iar te bagi ca musca-n lapte, si de pe 3 conturi deodata :)))))). N-ai si tu putina demnitate??

Ba, esti prost de bubui..ti-am zis ca esti obsedat de mine, *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Silvio
Silvio  •  22 Septembrie 2020, 15:40
Postat de mario78a pe 22 Septembrie 2020, 15:33

„Am mai vorbit despre acest subiect, demult. Steaua adevărată nu este în Liga 1. Acolo este Fcsb, Fcsb nu e Steaua!“ - fostul conducător al clubului din Ghencea, Viorel Păunescu. Sursă: ProSport

"Viorel Păunescu a vorbit despre situație echipei lui Gigi Becali. Omul care a preluat Steaua de la Armată și a vândut-o ulterior actualului patron a lăsat de înțeles că FCSB este Steaua" -> *** Hai ma Mario, iar te bagi ca musca-n lapte, si de pe 3 conturi deodata :)))))). N-ai si tu putina demnitate??

pompescu
pompescu  •  22 Septembrie 2020, 15:40
Postat de da.da1 pe 22 Septembrie 2020, 15:37

Esti cam *** de felul tau, asa-i?

444146372671758
Nicoara Vioara Viorel  •  22 Septembrie 2020, 15:39
Postat de mario78a pe 22 Septembrie 2020, 15:33

„Am mai vorbit despre acest subiect, demult. Steaua adevărată nu este în Liga 1. Acolo este Fcsb, Fcsb nu e Steaua!“ - fostul conducător al clubului din Ghencea, Viorel Păunescu. Sursă: ProSport

Pai si cum a retrogradat Steaua si cum a promovat FCSB, ca eu nu sunt la curent cu stirile din fotbal. Scuze ca deranjez.

pompescu
pompescu  •  22 Septembrie 2020, 15:38
Postat de Robert Sergiu pe 22 Septembrie 2020, 15:28

Eu nu vad reactie oficiala Si asa sa intelegeti daca maine buziuc iese negativ joaca

Imediat vine MM cu *** oficială!

da.da1
da.da1  •  22 Septembrie 2020, 15:37
Postat de pompescu pe 22 Septembrie 2020, 15:36

Daaa, *** e una din echipele alea :))) pai de voi nu se atinge covidul ba, ca aveti rapănul de 2 degete pe voi, are si virusul ala un pic de demnitate :)))

Esti cam *** de felul tau, asa-i?

Silvio
Silvio  •  22 Septembrie 2020, 15:36
Postat de creus_6 pe 22 Septembrie 2020, 15:22

Si straton a zis ca steaua e cea din liga 1, nu ? deja aici 75 % dintre comm sunt despre dezbaterea asta.. cei care zic ca steaua e in liga 3..si cei care invoca ca a zis balint, rachita, etc..ca steaua e in liga 1 ! eu zic ca pur si simplu doar faptul ca se discuta asta, este o rusine ptr steaua, oricare ar fi ea !

Dar de FC CS Dinamo al lui Badea ce zici? Iar eviti raspunsul, ca stii si tu in ce pericol se afla spaniolii :))). Pana acum, Badea a stat cuminte, ca nu putea sa ceara bani la un club falimentar.. dar acum, cand vede ce salarii se dau la FC Dinamo 1948, cu siguranta va emite niste pretentii pentru a putea folosi stema si numele. Citez: “Palmaresul, stema și sigla au rămas la Badea, pe mai departe. Jucătorii pot purta stema, de exemplu, sportiv, pe tricouri, la meciuri sau la diverse acțiuni, însă se va solicita ca la magazinul oficial să nu se mai vândă produse cu brandul lui Dinamo”. Pai ce-ai facut ma nene maaa? Offf, si cum se mai intoarce roata cateodata, fie ea si patrata.. :))))

pompescu
pompescu  •  22 Septembrie 2020, 15:36
Postat de da.da1 pe 22 Septembrie 2020, 15:32

Nu exista astfel de preocupari la fc fcsb. Si sunt putine cluburi care ar proceda asa, din pacate.

Daaa, *** e una din echipele alea :))) pai de voi nu se atinge covidul ba, ca aveti rapănul de 2 degete pe voi, are si virusul ala un pic de demnitate :)))

pompescu
pompescu  •  22 Septembrie 2020, 15:34
Postat de Robert Sergiu pe 22 Septembrie 2020, 15:28

Eu nu vad reactie oficiala Si asa sa intelegeti daca maine buziuc iese negativ joaca

Bai iq45, Buziuc a facut test la o clinica serioasa, nu la clinica ciobanului, care *** testele, asa ca, in cazul in care maine Buziuc iese negativ, ghici ce va face, crede in testul lui becali sau acolo unde s-a testat singur? Hai ca nu e greu, chiar si cu *** sever de care suferi.

• 1
  • •••
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • •••
  • 61
Comentează