Comentarii (609)
catalynn
catalynn  •  22 Septembrie 2020, 17:09
Postat de saviola3_4 pe 22 Septembrie 2020, 17:02

Ai schimbat contul adriene?:)))

Iar ai apărut mă 007 de Videle!? Cum poți sa pui asemenea întrebare prosteasca mă nefericitule!? Tu, “care ne știi pe toți”, ar trebui sa ne publici IPurile și atunci ne-ai dovedi irefutabil. Te-a umilit Adriann acum 2 zile ca pe ultimul fraier bai ... James Bond de Țigănești . :-))))

108022913946097
Traian Pavelescu  •  22 Septembrie 2020, 17:05

Inutilii, fără echipe care sa conteze, obișnuiți sa ceara pomana de la stat pe la porți de cazarma sau de partide politice, continua sa-si expună stupizenia, poluand cu sârg știrile despre Steaua, singura care contează cu adevărat in România. Dovezi irefutabile o mulțime! Ultima: televiziunea Look a înregistrat recordul sau istoric de asistenta la meciul Tomola-Steaua, fiind pe locul doi la nivel național după ProTv, pe acel interval de timp, pt prima data! De ce? Simplu pt ca juca Steaua, indiscutabil cea mai iubita echipa din țara (52%), indiferent de cât s-ar zvârcolii in spasme dependenții de cazanul Cazarmii sau de pomana PSD !

saviola3_4
saviola3_4  •  22 Septembrie 2020, 17:04
Postat de adriann_ pe 22 Septembrie 2020, 16:52

Treaba e FOARTE CLARA si doar postacii becalisti se fac ca ar fi neclara :))) Ciobanul a fraudat ANAF mutand in 2003 activitatea pe firma fcsb ca sa nu plateasca taxele datorate, in valoare de cateva milioane de euro. Problema a fost ca dreptul de a folosi MARCA/NUME/CULORI/PALMARES era doar IMPRUMUTAT e MApN catre ONG-ul creat impreuna cu Paunescu si pe care il preluase Becali. Evident, ceva IMPRUMUTAT nu se poate re-imprumuta far acordul proprietarului de drept asa ca beecali a facut hartie in 2004 catre MapN cerand dreptul de a folosi marca pe firma fcsb, DAR A FOST REFUZAT. Cu hartia asta, care demonstreaza reaua credinta a ciobanului, il executa Talpan in toate instantele. Asta-i tot, nu e nimic complicat.

Esti si jurist magroane? De fcR nu ne zici nimic??? Banuiesc ca acum vei migra spre liga a 4 a din moment ce fcR a pierdut marca in detrimentul afc ului din liga a 4 a! Sau??? Sa nu imi spui ca sustii o echipa fara marca!!! :)))

catalynn
catalynn  •  22 Septembrie 2020, 17:03
Postat de Titi Suru pe 22 Septembrie 2020, 16:46

slugarnicia si penibilitatea talpanista .. nu au egal pe lume !!voi lucrati mana in mana cu cei care au distrus cu buna stiinta steaua ... si prezentati ca pe o mare izbanda ... spusele unui individ .. care a devalizat clubul ... nu l-a ajutat!! daca despre cazarma spuneai ca '' ii urmarim , ca n-avem incredere in ei .. ca fura '' .. ca pe fostul comandant noi l-am dat afara ca l-am prins ca a furats.. motiv pentru care ...le-ati vopsit gardurile !!... de ce nu-l ''dati afara ''(din emisiune).. si pe viorel ... si nu-i vopsiti gardurile ... STIIND ca a *** si a contribuit la starea actuala a clubului ??? .. probabil ca vreti sa-l reactivati !!

Tutankamon Suru un jurist oșean :-))))) Așa ceva!? :-))) Tataie vezi-ti bre de problemele de la tine din urbe, n-ai tu treaba cu Steaua! :-)))

saviola3_4
saviola3_4  •  22 Septembrie 2020, 17:02
Postat de catalynn pe 22 Septembrie 2020, 16:54

Da, departamentul marketing condus multă vreme de Cârlan (decedat asta iarna) a fost și este și astăzi praf. De asta am și fost decăzuti din drepturi in instanța pt câteva mărci (nu le-am folosit multă vreme), mărci pe care a trebuit sa le reînregistram. Deci ca au scris niște prostii nu e nicio noutate sau mirare.

Ai schimbat contul adriene?:)))

moshu.cu.sacul..
moshu.cu.sacul..  •  22 Septembrie 2020, 16:58

Apăi, să ne fie de bine această veste...pozitivă! Așteptăm și altele.

mario78a
mario78a  •  22 Septembrie 2020, 16:55

FCSB =Fotbal Club Sportiv Berceni cu sediul în ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creus_6
creus_6  •  22 Septembrie 2020, 16:51
Postat de Silvio pe 22 Septembrie 2020, 16:08

Inafara de mario_rdfe, puteam sa jur ca ai recunoscut ca mai ai un cont cu "mario". Nu e mario78a? O fi altul. In rest, esti paranoic, iti zic sa o lasi mai usor cu ***, ca nu ma leg intentionat de tine. In schimb, recunosc, adriann e o placere vinovata, de 2 saptamani ma leg de acest postac pesedist cu fiecare ocazie, la fiecare aberatie pe care o posteaza! :))))))

Ba, valabil ptr tine in primul rand..dar nu numai. cu mine daca vrei sa vorbesti serios, despre fotbal..e ok...fiecare cu parerile lui, nu oblig pe nimeni sa zica ca mine..daca vrei sa faci caterinca, iar e ok..stiu si de gluma, dar gluma buna...nu *** si injuraturi ! daca vrei vorbim si de filme sau femei..iar e ok...dar nu suport cand o ardeti in stil randoom..si vorbiti urat tuturor celor ce nu sunt de acord cu voi ! si nu am alt cont, decat asta si mario_rdfe..deocamdata ! sper sa nu fiu blocat pe ambele !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  22 Septembrie 2020, 16:48
Postat de stoichkov10 pe 22 Septembrie 2020, 16:34

asta nu e GabiS care comenteaza?

Nu, e Teodor Avramescu. Gabi nu era un comentator rău mai ales ca acum 20 de ani era doar audio, comenta gen Ilie Dobre. :-)

vikingul_vs
vikingul_vs  •  22 Septembrie 2020, 16:43

cum cine :) randoom si ala cu cercul au si ei

• 1
  • •••
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • •••
  • 61