Comentarii (34)
ortega
ortega  •  23 Februarie 2015, 13:54
Postat de djeurofighter pe 23 Februarie 2015, 13:48

Liniste ca a aparut Valahul. :))

E mai discret ca de obicei ... Târfele de pe centură n-ar avea ce învăța de la prostituatul ăsta , chiar dacă e profesionist ...

djeurofighter
djeurofighter  •  23 Februarie 2015, 13:48
Postat de hannibal.alienat.mintal pe 23 Februarie 2015, 13:42

Un blat pe fata. Unii isi numara azi banisorii, altii nu inteleg nimic. Meritau ambele cluburi retrogradate pe jalnicul spectacol.

Liniste ca a aparut Valahul. :))

hannibal.alienat.mintal
hannibal.alienat.mintal  •  23 Februarie 2015, 13:47
Postat de superstar23 pe 23 Februarie 2015, 13:43

In primul rand cred ca Steaua a gresit ca nu l-a readus pe Pintilii. La ce a aratat Pintilii cu dinamo si la cum a aratat mijlocul Stelei aseara. Breeveld e de mini fotbal, o mare teapa luata de Steaua. In rest, sunt din ce in ce mai multe probleme la clubul asta. Este incredibil cum s-a transformat in doar cateva luni. S-a exagerat cu vanzarile de jucatori.

Sa-l readuci doar pt retur si in CL sa joci un alt mijlocas care in timpul asta sta pe bara? Erupi de inteligenta nu am ce spune. Pintilii din var revine la clubul lui.

superstar23
superstar23  •  23 Februarie 2015, 13:43

In primul rand cred ca Steaua a gresit ca nu l-a readus pe Pintilii. La ce a aratat Pintilii cu dinamo si la cum a aratat mijlocul Stelei aseara. Breeveld e de mini fotbal, o mare teapa luata de Steaua. In rest, sunt din ce in ce mai multe probleme la clubul asta. Este incredibil cum s-a transformat in doar cateva luni. S-a exagerat cu vanzarile de jucatori.

hannibal.alienat.mintal
hannibal.alienat.mintal  •  23 Februarie 2015, 13:42
Postat de zagna pe 23 Februarie 2015, 13:31

Nene, ai ceva cu Papp ? 1.Gecov a patruns printre fundasii centali, dar vinovat este bosorogul de filip, care si in prima repriza a jucat catastrofal; 5. ai vazut vreun meci al lui Chelsea, cum arata fundasul dreapta ? Papp a jucat bine in prima si in nota echipei in a doua repreiza; In pus: 2. relatia cu publicul e data de jocul prost al echipei si de atitudinea aroganta din teren si din interviuri a lui chipciu &co; 3. circulatia balonului si a jucatorilor este din cauza ANTRENORULUI, jucatorii nu sunt antrenati tehnico-tactic; 4. asta este scuza lui galca, cei doi nu puteau solutiona HARABABURA din teren! ESTE CALR, NU AVEM MANAGER, galca este un EXECUTANT, daca ar avea cap ar PLECA

Un blat pe fata. Unii isi numara azi banisorii, altii nu inteleg nimic. Meritau ambele cluburi retrogradate pe jalnicul spectacol.

zagna
zagna  •  23 Februarie 2015, 13:31

Nene, ai ceva cu Papp ? 1.Gecov a patruns printre fundasii centali, dar vinovat este bosorogul de filip, care si in prima repriza a jucat catastrofal; 5. ai vazut vreun meci al lui Chelsea, cum arata fundasul dreapta ? Papp a jucat bine in prima si in nota echipei in a doua repreiza; In pus: 2. relatia cu publicul e data de jocul prost al echipei si de atitudinea aroganta din teren si din interviuri a lui chipciu &co; 3. circulatia balonului si a jucatorilor este din cauza ANTRENORULUI, jucatorii nu sunt antrenati tehnico-tactic; 4. asta este scuza lui galca, cei doi nu puteau solutiona HARABABURA din teren! ESTE CALR, NU AVEM MANAGER, galca este un EXECUTANT, daca ar avea cap ar PLECA

adi_stelistul
adi_stelistul  •  23 Februarie 2015, 13:21
Postat de inginerul. pe 23 Februarie 2015, 13:20

Eu sincer nu ma asteptam. Stiam ca unii dintre jucatorii transferati in iarna aceasta vor fi de calitate, dar nu exista nici un fel de relatii de joc. Echipa trebuie sa aiba jocuri in picioare. Lotul mi se pare calitativ dar destul de mic.

Nici eu nu ma asteptam, dar cu atat mai meritorie e victoria Rapidului.

inginerul.
inginerul.  •  23 Februarie 2015, 13:20
Postat de adi_stelistul pe 23 Februarie 2015, 13:13

A, eu te-am luat in serios. Nu mai stiu exact daca despre tine era vorba, dar trebuie sa fi fost o persoana importanta, era culmea sa n-o iau in serios. Avea un nick-name cam ca al tau, imediat mi-a castigat increderea.

Eu sincer nu ma asteptam. Stiam ca unii dintre jucatorii transferati in iarna aceasta vor fi de calitate, dar nu exista nici un fel de relatii de joc. Echipa trebuie sa aiba jocuri in picioare. Lotul mi se pare calitativ dar destul de mic.

qpax
qpax  •  23 Februarie 2015, 13:19
Postat de bandoleros pe 23 Februarie 2015, 13:09

Eu stiam ca ardelenii nu citesc presa sudista. Si chiar daca se mai intampla sa citeasca, nu cred o iota din ceea ce se scrie. Asa ca, ce rost ar avea sa scrie ceva legat de KFR? Ar ocupa spatiul degeaba. Si daca tii neaparat, iti dau eu o informatie verificabila. Din cele 24 de punte de penalizare, 4 puncte sunt pentru ca nu au platit o suma de 7.500 de euro!

De fapt e vb. de 7.000 de Ron ... o amenda neplatita, in cazul unui litigiu pierdut cu jucatorii Damjan Djokovic, Liviu Ganea si Felice Piccolo! Plus restante salariale catre jucatorii: Daniel Stana, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculet, Ioan Hora si Vasile Maftei! Deci vorbim de 5+1=6 decizii nerespectate de catre CFR ...x 4p fiecare = 24 de puncte depuntare ... si interdictia de mai efectua transferuri pe o perioada de timp! Totul este regulamentar ... si corect! Daca ai 6 decizii pe care nu le respecti ... deja eu zic ca a scapat usor ... nu vreti sa faca toate cluburile la fel? ...:))

legendavisinie
legendavisinie  •  23 Februarie 2015, 13:18

DNA va incepe o ancheta privind privatizarea ilegala a echipei de fotbal a CS steaua.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează