Alte știri din fotbal
„Serbia nu va ceda niciodată teritoriul. Sunteți frații noștri!” » Sârbul Novak Martinovic a început să râdă, fiind întrebat de incidentele de la România - Kosovo
0
Mihai Stoica a izbucnit în direct la adresa lui Hațegan: „Dacă tot s-a plictisit de arbitraj...”
0
Selecționerul din Cipru, înaintea meciului cu România: „Diferența nu e mare” + cum a comentat incidentele de la meciul cu Kosovo
0
Prezență-surpriză la antrenament oficial al „naționalei” României: „Mai am puțin și revin”
0
Știri din fotbal internațional
Erou! Fotbalistul din Superliga, decisiv în Liga Națiunilor » Și-a calificat echipa la baraj
0
Italia - Franța, duelul serii în Liga Națiunilor » Echipele de start + cotele bookmakerilor
0
Ultima etapă din Liga Națiunilor se joacă azi » Italia - Franța, meciul zilei, Anglia și Norvegia au făcut spectacol
0
Anglia - Irlanda 5-0 » Lee Carsley câștigă categoric ultima partidă pe banca „leilor” și aduce promovarea în primul eșalon din Liga Națiunilor
0
Lifestyle
Sexy jurnalista din Kosovo, reacție virală după scandalul de la meciul cu România: „Epilogul va fi acesta” + Românii au comentat imediat: „Sunteți găini, nu vulturi”
15
Oaspete de seamă la România - Kosovo » Va intona „Deșteaptă-te, române!” în fața a 50.000 de spectatori
14
Ioana, iubita lui Ciprian Marica, apariție senzațională la piscină » Motivul pentru care nu se căsătoresc: „De ce ai schimba lucrurile?”
2
Acuzațiile jurnalistei, după conferința lui Kylian Mbappe: „Mi-a venit să plâng. Nu am putut pune întrebări”
0
Drone kamikaze rusești surprinse deasupra Republicii Moldova, la doar 100 ...
Libertatea
Lucescu nu ascunde gunoiul sub preș și pune tunurile pe propriii jucători, ...
Adevărul
VIDEO | Ce nu s-a văzut la televizor. Jandarmii au intrat în sectorul ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
E mai discret ca de obicei ... Târfele de pe centură n-ar avea ce învăța de la prostituatul ăsta , chiar dacă e profesionist ...
Liniste ca a aparut Valahul. :))
Sa-l readuci doar pt retur si in CL sa joci un alt mijlocas care in timpul asta sta pe bara? Erupi de inteligenta nu am ce spune. Pintilii din var revine la clubul lui.
In primul rand cred ca Steaua a gresit ca nu l-a readus pe Pintilii. La ce a aratat Pintilii cu dinamo si la cum a aratat mijlocul Stelei aseara. Breeveld e de mini fotbal, o mare teapa luata de Steaua. In rest, sunt din ce in ce mai multe probleme la clubul asta. Este incredibil cum s-a transformat in doar cateva luni. S-a exagerat cu vanzarile de jucatori.
Un blat pe fata. Unii isi numara azi banisorii, altii nu inteleg nimic. Meritau ambele cluburi retrogradate pe jalnicul spectacol.
Nene, ai ceva cu Papp ? 1.Gecov a patruns printre fundasii centali, dar vinovat este bosorogul de filip, care si in prima repriza a jucat catastrofal; 5. ai vazut vreun meci al lui Chelsea, cum arata fundasul dreapta ? Papp a jucat bine in prima si in nota echipei in a doua repreiza; In pus: 2. relatia cu publicul e data de jocul prost al echipei si de atitudinea aroganta din teren si din interviuri a lui chipciu &co; 3. circulatia balonului si a jucatorilor este din cauza ANTRENORULUI, jucatorii nu sunt antrenati tehnico-tactic; 4. asta este scuza lui galca, cei doi nu puteau solutiona HARABABURA din teren! ESTE CALR, NU AVEM MANAGER, galca este un EXECUTANT, daca ar avea cap ar PLECA
Nici eu nu ma asteptam, dar cu atat mai meritorie e victoria Rapidului.
Eu sincer nu ma asteptam. Stiam ca unii dintre jucatorii transferati in iarna aceasta vor fi de calitate, dar nu exista nici un fel de relatii de joc. Echipa trebuie sa aiba jocuri in picioare. Lotul mi se pare calitativ dar destul de mic.
De fapt e vb. de 7.000 de Ron ... o amenda neplatita, in cazul unui litigiu pierdut cu jucatorii Damjan Djokovic, Liviu Ganea si Felice Piccolo! Plus restante salariale catre jucatorii: Daniel Stana, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculet, Ioan Hora si Vasile Maftei! Deci vorbim de 5+1=6 decizii nerespectate de catre CFR ...x 4p fiecare = 24 de puncte depuntare ... si interdictia de mai efectua transferuri pe o perioada de timp! Totul este regulamentar ... si corect! Daca ai 6 decizii pe care nu le respecti ... deja eu zic ca a scapat usor ... nu vreti sa faca toate cluburile la fel? ...:))
DNA va incepe o ancheta privind privatizarea ilegala a echipei de fotbal a CS steaua.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.