Alte știri din fotbal
Sârbul Novak Martinovic a început să râdă, când a fost întrebat despre incidentele de la România - Kosovo: „Nu pot să cred”
0
Mihai Stoica a izbucnit în direct la adresa lui Hațegan: „Dacă tot s-a plictisit de arbitraj...”
0
Selecționerul din Cipru, înaintea meciului cu România: „Diferența nu e mare” + cum a comentat incidentele de la meciul cu Kosovo
0
Prezență-surpriză la antrenament oficial al „naționalei” României: „Mai am puțin și revin”
0
Știri din fotbal internațional
Erling Haaland a marcat un „hattrick” și Norvegia promovează în primul eșalon din Liga Națiunilor
0
Erou! Fotbalistul din Superliga, decisiv în Liga Națiunilor » Și-a calificat echipa la baraj
0
Italia - Franța, duelul serii în Liga Națiunilor » Echipele de start + cotele bookmakerilor
0
Ultima etapă din Liga Națiunilor se joacă azi » Italia - Franța, meciul zilei, Anglia și Norvegia au făcut spectacol
0
Lifestyle
Sexy jurnalista din Kosovo, reacție virală după scandalul de la meciul cu România: „Epilogul va fi acesta” + Românii au comentat imediat: „Sunteți găini, nu vulturi”
15
Oaspete de seamă la România - Kosovo » Va intona „Deșteaptă-te, române!” în fața a 50.000 de spectatori
14
Ioana, iubita lui Ciprian Marica, apariție senzațională la piscină » Motivul pentru care nu se căsătoresc: „De ce ai schimba lucrurile?”
2
Acuzațiile jurnalistei, după conferința lui Kylian Mbappe: „Mi-a venit să plâng. Nu am putut pune întrebări”
0
Joe Biden le dă voie ucrainenilor sa atace Rusia cu rachete americane cu ...
Libertatea
Lucescu nu ascunde gunoiul sub preș și pune tunurile pe propriii jucători, ...
Adevărul
FOTO | Ultraşii albanezi şi-au dat în petec: au jignit România cu un mesaj ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
A, eu te-am luat in serios. Nu mai stiu exact daca despre tine era vorba, dar trebuie sa fi fost o persoana importanta, era culmea sa n-o iau in serios. Avea un nick-name cam ca al tau, imediat mi-a castigat increderea.
Eu stiam ca ardelenii nu citesc presa sudista. Si chiar daca se mai intampla sa citeasca, nu cred o iota din ceea ce se scrie. Asa ca, ce rost ar avea sa scrie ceva legat de KFR? Ar ocupa spatiul degeaba. Si daca tii neaparat, iti dau eu o informatie verificabila. Din cele 24 de punte de penalizare, 4 puncte sunt pentru ca nu au platit o suma de 7.500 de euro!
am spus vineri seara pe acest site ca Rapidul va bate pe Steaua fara drept de apel si am fost luat la misto.Asa se intampla când esti dominat de fanatism si nu vezi altceva decat echipa ta fara sa vezi lipsurile din jocul ei si decaderea coontinuua a clubului.Rapid nu este mai buna dar era de asteptat sa se sparga buba la Steaua,Ceva e putred la club si e numai vina lui gigi. Nu uitati ca a spus când a iesit din puscarie ca pe el il intereseasza doar baniiii nu clubul.Tare ma tem ca astai doar inceputul
nu trebuie sa schimbe nimic... Perfect fara tine (in prima liga )...Nu ne doare , daca retrogradeaza fc gazde astia...
Ție ți-ar conveni ca un medic să refuze să te trateze pe motiv că vindecarea bolii (banale) de care suferi nu e plătită la fel de bine ca o punere de silicoane sau o lipoabsorbție? Un jurnalist sportiv cu respect față de meserie trebuie să scrie despre sport în primul rând nu doar despre subiecte care stârnesc râcă și scandal sau care „fac vizualizări”. Anul trecut am încercat să citesc un comentariu de etapă din Turul Spaniei (pe care o pierdusem) și - ghici ce? - nici vorbă de așa ceva pe gazeta SPORTURILOR. Dacă nici un eveniment ca ăla nu îl urmărești, ca ziar de sport, etapă de etapă atunci ești zero barat. După raționamentul tău ar trebui scris numai de Steaua, nimic de alte echipe.
Cu totii suntem de acord ca steaua are cei mai multi suporteri,dar asta nu inseamna ca restul care is curiosi de fotbal in general trebuie sa `orbeasca` la flood-ul asta de stiri legate de o singura echipa,cand AR trebui sa fie un site impartial.Daca zic ca se intampla asta doar ca majoritatea din redactie tin cu steaua,nu cred ca ma contrazice nimeni:)
Nu e primul meci prost al Stelei in campionat. In partida cu Ceahlaul baietii au fost chiar mai apatici (ieri au fost macar 2 bare). Chiar si in meciul castigat cu Iasi-ul lucrurile n-au stat bine. Sa speram ca a fost doar un alt accident. Dar totusi, problema cu Arlauskis si Prepelita mi se pare inacceptabila, pentru ca a fost creata din interior si tine de o simpla decizie administrativa.
asta ar insemna sa-l punem si pe reghe ziarist......S-ar descurca parasuta si la asta ca se pricepe la dat ,,din gura,,,
Ar fi interesant sa punem niste ziaristi sa antreneze sa vedem ce iese, aceiasi care l-au decretat pe Reghecapf antrenor slab ....
Steaua are probleme evidente datorita lipsei de valoare....au pelcat toti cei care aveau oferte...s-au adus expirati si no-name-uri...si atunci de udne calitate ? Si al gol, fundasii centrali au stat departati, pt ca lateralii nu au strins in centru , iar "inchizatorii'erau prea sus....deci nu pot fi acuzati 'centralii'...ca fundas central, daca ti se lasa sa 'acoperi" o zona de 20 m, esti terminat...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.