Comentarii (20)
galacticsteaua
galacticsteaua  •  14 Aprilie 2011, 12:38

inca nu a aratat tot ce poate oricum trebuie titularizat ...ce sa faci cu Bilasco si Onofras mai mama ...sunt expirati rau...Maicon si a facut treaba...pun pariu ca bilasco rata de acolo...

energydrik
energydrik  •  14 Aprilie 2011, 11:46

mai sunt cateva motive: - se incadreaza in plafonul salarial - nu e un fotbalist scump, cred ca daca le mai pune 700000 euro pe masa la ucrainieni, il si ia! - e pariul lui gigilica sa ii mai dea un par in cap lui mieme, cu siguranta mieme e acum la Steaua din dorinta lui gigilica sa ii arate ca se pricepe mai bine, sa ii ofere o portie de umilinta, probabil in scurt timp o sa ii bage in carca un chitibus cu furaciuni sa il dea afara facut de rahat. - bila si surdu sunt ca si plecati la final de campionat - bila e varza -surdu marcheaza la 3 ani, asta a si dat gol in doar 2 meciuri oficiale si a fost gol de 3 puncte impotriva liderului de ieri.

gazistu
gazistu  •  14 Aprilie 2011, 11:40

pupalati in CHur , si pe mine, toti de la steaua care nu aveti loc de maicon, si care ziceti ca nu e bun.. pai se compara camila de bilasco cu maicon? lotul urziceni este inca o teapa data lui gigi, precum si tepele care si lea mai luat cu semedo, mihai gurita, pedriel, etc.... toti astia nu iau placut lui gigi i gata is cei mai slabi.

adriar
adriar  •  14 Aprilie 2011, 11:24
Postat de viocalp pe 14 Aprilie 2011, 11:15

afonul de MM nu are ce cauta la steaua,,,,,,sa plece odata

Numai el nu il vrea, MM este o j.....e

pipitahiguain
pipitahiguain  •  14 Aprilie 2011, 11:23

e fotbalist. cu moraes in spatele lui maicon ; tanase langa bicfalvi in centru , stanga mihai ocstea,dreapta nicolita ,,,defensiva bonfim-geraldo-gardos-latovlevic ,steaua se va lupta lejer la titlu la anu

viocalp
viocalp  •  14 Aprilie 2011, 11:15

afonul de MM nu are ce cauta la steaua,,,,,,sa plece odata

bestu
bestu  •  14 Aprilie 2011, 11:15

pai bila si onofras crek nu dau goluri nici la steaua 2 ...:| ...MM daca esti stelist scapa de astia 2.....MAICON TITULAR pana la FINAL....cea mai buna solutie

alo12
alo12  •  14 Aprilie 2011, 10:57

AR FI BINE CA CINEVA SA-L CONVINGA PE GIGI DESPRE RAMANEREA LUI MAICON. DAR MM(CARE NU ARE CE CAUTA LA STEAUA)NU AGREEAZA ALTI JUCATORI DECAT PE CEI DIN "LOTUTL URZICENI".M-AM INTREBAT DE MAI MULTE ORI CE CAUTA BILASCO LA STEAUA!!!!

bestu
bestu  •  14 Aprilie 2011, 10:55

eu zic sa il bage titular pana la final si apoi sa vedem daca merita pastrat sau nu ...

vlad_mares2002
vlad_mares2002  •  14 Aprilie 2011, 10:53

Foarte corect ce s-a scris aici, dar oricum patronul nu se pricepe la fotbal asa ca el da diverse declaratii total aiurea. Si dupa parerea mea MAICON TREBUIE SA RAMANA la STEAUA.

Comentează