Alte știri din fotbal
Ce nu s-a văzut la TV în Farul - Oțelul » Gică Hagi, așa cum nu a mai apărut vreodată, la câteva momente după finalul partidei
0
Gata, e 2-2 în războiul România - Kosovo! Îi „pulverizează” pe suedezi: „Au apărut «apărătorii dreptății». Ciudat, fără precedent”
0
Dorinel Munteanu, după succesul din prelungiri cu Farul: „Victorie incontestabilă, i-am anihilat!”
0
Giovanni Becali a dezvăluit când va pleca Darius Olaru de la FCSB: „E goana asta după un milion-două”
0
Știri din fotbal internațional
„De ce trebuia să fie denigrat Xavi pentru a-l lăuda pe Hansi Flick?” Capitolele la care actuala Barcelona arată mai slab decât în urmă cu două sezoane după 13 etape!
0
Al Nassr-ul lui Ronaldo a fost răpus de Aubameyang, iar titlul devine o himeră
0
Selecționerul dat afară după dezastrul din Liga Națiunilor » Părăsește naționala după 8 ani
0
Scandal galactic la Santiago Bernabeu! Cel mai mare club din lume a fost escrocat de o firmă falimentară?
0
Lifestyle
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
18
Starul de 100 de milioane a apărut cu noua iubită la evenimentul monden al finalului de an » Blonda a atras toate privirile
7
EMOȚIE! Imagine înduioșătoare la România - Cipru, surprinsă la final de fotoreporterul GSP
12
O dansatoare profesionistă e noua Miss Universe 2024 » Cine a reprezentat România
2
Serviciile secrete ucrainene au aflat cu câți soldați luptă Putin împotriva ...
Libertatea
Mircea Lucescu a răbufnit după ce Suedia și Kosovo au făcut alianță ...
Adevărul
Becali l-a transferat, soţia l-a îmbrăcat. Noul jucător de la FCSB are o ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Si bate Iasiul pe Viitorul si Dinamo pe Astra si se face clasament in trei, Dinamo, Astra si Viitorul ar avea toate 41!
Daca Viitorul si Iasiul bat atunci Viitorul face 41 iar Iasi 39 si au meci intre ele ultima etapa. Deci Astra merge mai departe. Singurul mod in care Astra ramane pe dinafara e cel de mai jos. Daca Astra e out si Viitorul e out.
Inainte sa o dati pe scenarita trebuia sa puneti statistica confruntarilor directe dintre cele doua formatii.Poate cu aceasta unealta ati fi reusit mai mult decat cu niste insinuari penibile.CFR a batut mai tot timpul Astra indiferent ca aceasta era mai sus in clasament.
Analiza mea a fost pe Astra.....nu pe Dinamo. Da.... posibilitatile ca Dinamo sa rateze playoff-ul sunt mult mai mari decat ale Astrei. Dar o scot ei la capat cred. Oricum nu cred ca bate Botosani pe Viitorul. Sper sa nu fie adevarat feeling-ul meu in legatura cu Avram....
Iar daca bat Steaua, Iasiul si Viitorul etapa asta, Dinamo e obligata sa bata la Astra in ultima etapa! Si Astra ramane pe dinafara si in cazul asta...
Mai porti inca tricoul de la congres imprimat cu Victor Viorel Ponta? HAHAHAHAHAHAHA
sa nu se intample asa ceva
Te-ai gandit mult pana sa ajungi la o asa concluzie (prosteasca)?
Acum mi-am dat seama. E o posibilitate sa ramana Astra pe dinafara. Astra pierde cu Dinamo iar Botosani si Iasi castiga amandoua ambele meciuri pe care le mai au au. Si asa raman si Astra si Viitorul sunt out....sanse sunt insa astronomice
Chiar ma intrebam, cand o sa scrie si gesepe un articol corect..
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.