Comentarii (171)
demolarii
demolarii  •  18 Februarie 2018, 01:03

Pai Fcsb e campioana la acest tip de coincidente. Pentru 15 ani in urma si pentru 15 ani de acum inainte....

1055698714461741
Csaba Kolumban  •  18 Februarie 2018, 01:00

Bee-bee-bee-bee-bee

958984520821048
Sorin Dreyer  •  18 Februarie 2018, 01:00

Pai nu era clar?Ionita pentru un milion si 9 puncte! Pentru ca vor mai juca de doua ori in Play-off!Deci CFR intra cu 6 puncte avans in Play-off!

sadikul
sadikul  •  18 Februarie 2018, 00:59

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luciann
luciann  •  18 Februarie 2018, 00:58
Postat de hector13 pe 18 Februarie 2018, 00:51

Postat de hector13 pe 17 Februarie 2018, 22:38 Departe de mine sa zic ca aici a fost blat...Astra nu are cine stie ce interes la acest meci pentru ca era 100% calificata in playoff inaintea acestui meci. De ce? pai Astra 41 Viit 38 Din 38 Iasi 36 Bot 36. Astia de la Astra ar fi "in pericol" doar daca Botosani sau Iasi ar bate in ambele meciuri care le-au mai ramas iar ei le-ar pierde pe ambele. Dar daca sa zicem Iasi ar bate in ambele meciuri rezulta ca Viitorul ar mai avea doar 3 puncte la dispozitie (cele din meciul cu Botosani). Daca ar bate Viitorul pe Botosani ar egala Astra dar intalnirea directa e a Astrei (1-1; 3-1). Dupa parerea mea se bat de fapt 3 echipe pentru 2 locuri (pe Botosani o taiem) si paradoxal Dinamo are cele mai mari sanse sa ajunga in playoff. Asta nu pentru ca ar juca extraordinar ci pentru ca Iasi joaca cu Viitorul in ultima etapa. Si nu au cum sa castige ambele...Oare chiar nu a vezut nimeni de la Gsp, Digi, Telekom sau Look calculul asta? Iar vin eu sa va invat? Astept oferte de angajare. Am scris deja de asta..... Bai fratilor....astia sunt deja in playoff. Nu au avut chef. Ce e asa de greu de inteles?

Toate calculele sunt valabile daca nu bate Botosani la Viitorul!:) Putin probabil...e adevarat!

sadikul
sadikul  •  18 Februarie 2018, 00:58
Postat de sadikul pe 18 Februarie 2018, 00:58

de ce nu faceste aceste observatii si la meciurile lui gsp

faceti***

sadikul
sadikul  •  18 Februarie 2018, 00:58

de ce nu faceste aceste observatii si la meciurile lui gsp

luciann
luciann  •  18 Februarie 2018, 00:51
Postat de Florin Stanescu pe 18 Februarie 2018, 00:38

Acu cinstit vorbind am ajuns sa fiu incantat cu Contra antrenor la nationala .Ca daca Petrescu a bauta apa dupa Cartu cu autobaza in poarta .CFR joaca un fotbal pragmatic ,antijoc si care distruge fotbalul .Posibil sa castige campionatul dar nu vor ajunge in CL.Nu au cum cu un asemenea joc . FCSB ,Dinamo ,Craiova ca sa nu mai vorbesc de viitorul incearca sa mai faca si spectacol pentru oamenii din tribune .Imi dau seama de ce a plecat Dan Petrescu din Rusia .Pai rusiii mai vor si ei o caterinca ,putin spectacol ca de aia au investit atatia bani .La sah sunt foarte buni si stiu asta dar a transforma o partida de fotbal intr-o partida de sah este nasol.

Nici cu "spectacol" n-ajungi in CL!

hector13
hector13  •  18 Februarie 2018, 00:51

Postat de hector13 pe 17 Februarie 2018, 22:38 Departe de mine sa zic ca aici a fost blat...Astra nu are cine stie ce interes la acest meci pentru ca era 100% calificata in playoff inaintea acestui meci. De ce? pai Astra 41 Viit 38 Din 38 Iasi 36 Bot 36. Astia de la Astra ar fi "in pericol" doar daca Botosani sau Iasi ar bate in ambele meciuri care le-au mai ramas iar ei le-ar pierde pe ambele. Dar daca sa zicem Iasi ar bate in ambele meciuri rezulta ca Viitorul ar mai avea doar 3 puncte la dispozitie (cele din meciul cu Botosani). Daca ar bate Viitorul pe Botosani ar egala Astra dar intalnirea directa e a Astrei (1-1; 3-1). Dupa parerea mea se bat de fapt 3 echipe pentru 2 locuri (pe Botosani o taiem) si paradoxal Dinamo are cele mai mari sanse sa ajunga in playoff. Asta nu pentru ca ar juca extraordinar ci pentru ca Iasi joaca cu Viitorul in ultima etapa. Si nu au cum sa castige ambele...Oare chiar nu a vezut nimeni de la Gsp, Digi, Telekom sau Look calculul asta? Iar vin eu sa va invat? Astept oferte de angajare. Am scris deja de asta..... Bai fratilor....astia sunt deja in playoff. Nu au avut chef. Ce e asa de greu de inteles?

88gore88
88gore88  •  18 Februarie 2018, 00:47

Edy a gandit-o bine,doar ca nu i-a iesit socoteala....cu 3-4 suspendati pt meciul cu Dinamo si o infrangere la Cluj altfel ar fi aratat sansele Astrei in ultima runda.A jucat la 0-0 cu minim de risc,oricum ,90% sunt in play-off...Carnatii astia care viseaza blaturi sa se mai duca si pe stadioane caci la Tv se vede totul in rosu-albastru!!!

• 1
  • •••
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • •••
  • 18
Comentează