Comentarii (18)
imperator
imperator  •  11 Februarie 2012, 00:56
Postat de maresalul1947 pe 11 Februarie 2012, 00:38

SUBSCRIU

DUBLEZ ! :)

maresalul1947
maresalul1947  •  11 Februarie 2012, 00:38

SUBSCRIU

criticul89
criticul89  •  11 Februarie 2012, 00:25
Postat de draki pe 11 Februarie 2012, 00:02

Ca sa-ti mai zic cateva in locul lui roman a jucat Deac, probabil acum ca e roman va juca roman in dreapta si va trece deac in stanga

gata sclavule, ai disparut cand ti-am dat niste argumente concrete??? atat de parsiv si amarat esti??? stii doar sa injuri ca un tzigan dar habar n-ai fotbal; si acum te-ai retras cu coada intre picioare ca un las, nici macar n-ai tupeu sa-ti arati moaca si sa recunosti ca ai gresit; esti penibil pana peste masura; jet din fatza mea...

criticul89
criticul89  •  11 Februarie 2012, 00:12
Postat de draki pe 11 Februarie 2012, 00:01

ciorica, te inteleg ca te fortezi dar hai sa-ti zic niste treburi 1, surdu joaca in stanga roman in dreapta, crapidistule 2. curtean joaca in stanga, rus in dreapta, daca coboara rus trebuia sa iasa luchin asta nu se va intampla si nici rus nu va fi rezerva La Machado sunt de aceeasi parere

bah tzigane ai grija cum vb ca eu nu te-am insultat !!! mai esti si prost pe deasupra! surdu e juc de picior drept si astfel joaca pe dreapta; insa razvan ii muta pe deac, roman si deac, cand pe stanga cand pe dreapta!!! de asemenea curtean e juc de ambele picioare si poate juca si pe stanga si pe dreapta iar la dinamo 100% n-o sa fie rezerva !!! toti prostii si sclavii se uita la fotbal doar ca e mingea rotunda; mai si jignesti ca un imbecil; mi-e scarba de oameni ca tn...

draki
draki  •  11 Februarie 2012, 00:02
Postat de criticul89 pe 10 Februarie 2012, 23:45

mah pseudo-ziaristi mai bn va lasti de aceasta meserie ca habar n-aveti; surdu a fost tot timpul rezerva lui mihai roman insa acesta din urma a fost mai mult timp accidentat !!!! iar ionita o sa fie rezerva lui pancu !!! de asemenea machado o sa fie o simpla rezerva la steaua iar la dinamo curtean o sa-i ia mai mult ca sigur locul lui rus; hai ca sunteti praf...

Ca sa-ti mai zic cateva in locul lui roman a jucat Deac, probabil acum ca e roman va juca roman in dreapta si va trece deac in stanga

draki
draki  •  11 Februarie 2012, 00:01
Postat de criticul89 pe 10 Februarie 2012, 23:45

mah pseudo-ziaristi mai bn va lasti de aceasta meserie ca habar n-aveti; surdu a fost tot timpul rezerva lui mihai roman insa acesta din urma a fost mai mult timp accidentat !!!! iar ionita o sa fie rezerva lui pancu !!! de asemenea machado o sa fie o simpla rezerva la steaua iar la dinamo curtean o sa-i ia mai mult ca sigur locul lui rus; hai ca sunteti praf...

ciorica, te inteleg ca te fortezi dar hai sa-ti zic niste treburi 1, surdu joaca in stanga roman in dreapta, crapidistule 2. curtean joaca in stanga, rus in dreapta, daca coboara rus trebuia sa iasa luchin asta nu se va intampla si nici rus nu va fi rezerva La Machado sunt de aceeasi parere

bob0
bob0  •  10 Februarie 2012, 23:49

coNNecT => CS.EFFECTZONE.COM

criticul89
criticul89  •  10 Februarie 2012, 23:45

Comentează