Comentarii (18)
iulian_luk
iulian_luk  •  12 Februarie 2012, 22:56
Postat de sangerica pe 12 Februarie 2012, 02:50

mane iar sa trezit prostul din tine? cum dracu sa bagi vasluiul in lupta pentru titlu ? in afara de steaua si dinamo nu prea mai are cine lua campionatul doar daca sunt ajutati de albitri cum a fost cazul cfr,unirea si otelul toata tara injura dinamo si steaua ca au valize sampani si alte tampeni dar in schimb din stastistici sunt cele mai dezavantajate echipe in ultimi 5 ani ..in fine aici vroiam sa ajung vasluiul nu este ajutata de albitri cum este otelul si cfr deci nu are cum sa se bata la titlu...

... de cine au fost ajutate ( cfr, otelul si urziceni), de ALBITRII ? Astia ce sunt ?

haideusicfr
haideusicfr  •  12 Februarie 2012, 14:00
Postat de mihai7676 pe 11 Februarie 2012, 07:07

cfr-istule ... trezirea.....hai sa vedem ce echipe ai enumerat:Dinamo, Vaslui, Rapid, CFR, Otelul...hmmm, care dintre astea ne-au batut, inteleptule? iti spun eu? nici una!!!! sa nu mai spun de echipa ta favorita, care a stat 80 de min cu fundu-n poarta, rugandu-se sa nu ia gol....asa ca....mai mesteca o data....

Numai un pic si pierdeati meciul cu CFR-ul.Nu te da rotund ca nu aveti echipa .Asa cum aveti pretentii.Emeghara nu-si gaseste echipa.Si era titular la Steaua. Prin comparatie Renan sau Sougou (si altii de la CFR) sunt autati . Va bate si Twente si CFR-ul in acest sezon.Nu meritati sa castigati.Nu va stiti purta .Nu aveti stil....

sangerica
sangerica  •  12 Februarie 2012, 02:50
Postat de alpin pe 11 Februarie 2012, 01:33

Si Vasluiul?!? Daca Steaua si Otelul sunt creditate cu sanse la titlu, Vasluiul de ce e exclus? Are lot net superior Otelului, Stelei, Rapidului, sau lui Dinamo. A facut achizitii excelente. Acum are, in sfarsit, si un antrenor bun. Sanse la titlu au Dinamo (cu "sampaniile" de rigoare), CFR Cluj (prin valoarea lotului), Rapid (prin valoare), Otelul (prin Dorinel) si Vaslui. Steaua e in pom din cauza crizei economice; a scazut productia de valize!!!

mane iar sa trezit prostul din tine? cum dracu sa bagi vasluiul in lupta pentru titlu ? in afara de steaua si dinamo nu prea mai are cine lua campionatul doar daca sunt ajutati de albitri cum a fost cazul cfr,unirea si otelul toata tara injura dinamo si steaua ca au valize sampani si alte tampeni dar in schimb din stastistici sunt cele mai dezavantajate echipe in ultimi 5 ani ..in fine aici vroiam sa ajung vasluiul nu este ajutata de albitri cum este otelul si cfr deci nu are cum sa se bata la titlu...

van_daame
van_daame  •  11 Februarie 2012, 18:55

cfr-istule ... trezirea.....hai sa vedem ce echipe ai enumerat:Dinamo, Vaslui, Rapid, CFR, Otelul...hmmm, care dintre astea ne-au batut, inteleptule? iti spun eu? nici una!!!! sa nu mai spun de echipa ta favorita, care a stat 80 de min cu fundu-n poarta, rugandu-se sa nu ia gol....asa ca....mai mesteca o data....

si totusi care-i faza daca cele 5 nu v-au batut? Sunteti la 8 puncte in spatele liderului? Sunteti, asta e just.. In rest, doar statistici.. Iar din cate stiu eu nu statisticile aduc trofee, imi pare rau..

criticul89
criticul89  •  11 Februarie 2012, 11:35

e cam irelevant ce spui tu: campionatul nu se joaca de la locurile 5-6 in sus! nu e o mandrie sa pierzi cu pandurii, gaz metan, astra sau ceahlaul dar in schimb ai scos cate 1 pct cu vaslui, rapid, cfr, mare performanta :) te cam imbeti cu apa rece, fara suparare....

mihai7676
mihai7676  •  11 Februarie 2012, 07:07

Si Vasluiul?!? Daca Steaua si Otelul sunt creditate cu sanse la titlu, Vasluiul de ce e exclus? Are lot net superior Otelului, Stelei, Rapidului, sau lui Dinamo. A facut achizitii excelente. Acum are, in sfarsit, si un antrenor bun. Sanse la titlu au Dinamo (cu "sampaniile" de rigoare), CFR Cluj (prin valoarea lotului), Rapid (prin valoare), Otelul (prin Dorinel) si Vaslui. Steaua e in pom din cauza crizei economice; a scazut productia de valize!!!

criticul89
criticul89  •  11 Februarie 2012, 01:43

bineinteles ca are lot f bun vasluiul dar tb sa privesti acest articol din perspectiva gsp-istilor; daca analizau vasluiul tb sa analizeze automat si pandurii pt ca se afla la egalitate de pct; daca analizau si pandurii tb sa analizeze si u cluj pt ca se afla la doar 2 pct de vasliu; prin urmare era prea multa munca pt aceste creiere luminate de la gsp !!!

alpin
alpin  •  11 Februarie 2012, 01:33

criticul89
criticul89  •  11 Februarie 2012, 01:10
Postat de draki pe 11 Februarie 2012, 01:01

nu prietene se vede ca esti tz1gan dala prost, SURDU JOACA PE STANGA CREDE-MA si tanase e de picior drept si curtean e de picior drept si alexe e de picior drept si joaca pe stanga esti pr0st nu mai semnaliza te rog

doamne cu ce ratat stau de vb; bah baitule tu cunosti fotbalul romanesc sau doar stii sa injuri ca ultimul tzigan??? vb ca proasta: surdu e jucator de picior DREPT, are un stang infect si el NU poate juca pe stanga; ala e locul acontat de deac de la inceputul sezonului; in timpul meciului cei 2 fac schimb de pozitii pt a incerca patrunderi in careu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! deac nu are rival pe partea lui iar roman si surdu pe lupta pt pozitia de extrema dreapta; alexe are piciorul preferat stangul iar curtean joace bn cu ambele dar postul lui preferat e mijl stanga, insa la dinamo o fie folosit pe dreapta pt ca mult mai bun ca rus !!!! lasa-te mah de a vizona fotbal ca esti penibil...

draki
draki  •  11 Februarie 2012, 01:01
Postat de criticul89 pe 11 Februarie 2012, 00:12

bah tzigane ai grija cum vb ca eu nu te-am insultat !!! mai esti si prost pe deasupra! surdu e juc de picior drept si astfel joaca pe dreapta; insa razvan ii muta pe deac, roman si deac, cand pe stanga cand pe dreapta!!! de asemenea curtean e juc de ambele picioare si poate juca si pe stanga si pe dreapta iar la dinamo 100% n-o sa fie rezerva !!! toti prostii si sclavii se uita la fotbal doar ca e mingea rotunda; mai si jignesti ca un imbecil; mi-e scarba de oameni ca tn...

nu prietene se vede ca esti tz1gan dala prost, SURDU JOACA PE STANGA CREDE-MA si tanase e de picior drept si curtean e de picior drept si alexe e de picior drept si joaca pe stanga esti pr0st nu mai semnaliza te rog

• 1
  • 2
Comentează