Alte știri din fotbal
Ce spune regulamentul UEFA » Sancțiunea care urmează să fie dictată după România - Kosovo
0
Vestiar imaculat vs. Mizerie de nedescris » Cum am lăsat vestiarul de la Priștina și cum l-au lăsat kosovarii pe cel de la București
0
Miodrag Belodedici, câștigător de Liga Campionilor în Serbia, contrazice dur comunicatul kosovarilor: „Când ne strigă că suntem țigani nu e motiv rasial?”
0
Andrei Rațiu a răbufnit în fața unui kosovar aseară » Reacția incredibilă a lui „Sonic”: „Dacă vrei!”
0
Știri din fotbal internațional
IMAGINE HORROR! » Selecționerul a fost umplut de sânge pe gazon, după ce a fost lovit în cap după meci
0
Turcia - Țara Galilor, confruntare din eșalonul secund în Liga Națiunilor » Echipe probabile + cele mai bune cote
0
Germania - Bosnia, duel din primul eșalon în Liga Națiunilor » Echipe probabile + cele mai tari cote
0
Olanda - Ungaria, duel decisiv pentru accederea în sferturile de finală ale Ligii Națiunilor » Echipe probabile + cotele bookmakerilor
0
Lifestyle
Sexy jurnalista din Kosovo, reacție virală după scandalul de la meciul cu România: „Epilogul va fi acesta” + Românii au comentat imediat: „Sunteți găini, nu vulturi”
0
Oaspete de seamă la România - Kosovo » Va intona „Deșteaptă-te, române!” în fața a 50.000 de spectatori
13
Ioana, iubita lui Ciprian Marica, apariție senzațională la piscină » Motivul pentru care nu se căsătoresc: „De ce ai schimba lucrurile?”
2
Acuzațiile jurnalistei, după conferința lui Kylian Mbappe: „Mi-a venit să plâng. Nu am putut pune întrebări”
0
Fiica lui Igor Cuciuc a murit. Andreea petrecea după Balul Bobocilor când ...
Libertatea
Tesla are cea mai mare rată de accidente mortale dintre toate mărcile de ...
Adevărul
Marian Iancu are un verdict surprinzător asupra scorului dictat de UEFA la ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
... de cine au fost ajutate ( cfr, otelul si urziceni), de ALBITRII ? Astia ce sunt ?
Numai un pic si pierdeati meciul cu CFR-ul.Nu te da rotund ca nu aveti echipa .Asa cum aveti pretentii.Emeghara nu-si gaseste echipa.Si era titular la Steaua. Prin comparatie Renan sau Sougou (si altii de la CFR) sunt autati . Va bate si Twente si CFR-ul in acest sezon.Nu meritati sa castigati.Nu va stiti purta .Nu aveti stil....
mane iar sa trezit prostul din tine? cum dracu sa bagi vasluiul in lupta pentru titlu ? in afara de steaua si dinamo nu prea mai are cine lua campionatul doar daca sunt ajutati de albitri cum a fost cazul cfr,unirea si otelul toata tara injura dinamo si steaua ca au valize sampani si alte tampeni dar in schimb din stastistici sunt cele mai dezavantajate echipe in ultimi 5 ani ..in fine aici vroiam sa ajung vasluiul nu este ajutata de albitri cum este otelul si cfr deci nu are cum sa se bata la titlu...
si totusi care-i faza daca cele 5 nu v-au batut? Sunteti la 8 puncte in spatele liderului? Sunteti, asta e just.. In rest, doar statistici.. Iar din cate stiu eu nu statisticile aduc trofee, imi pare rau..
e cam irelevant ce spui tu: campionatul nu se joaca de la locurile 5-6 in sus! nu e o mandrie sa pierzi cu pandurii, gaz metan, astra sau ceahlaul dar in schimb ai scos cate 1 pct cu vaslui, rapid, cfr, mare performanta :) te cam imbeti cu apa rece, fara suparare....
cfr-istule ... trezirea.....hai sa vedem ce echipe ai enumerat:Dinamo, Vaslui, Rapid, CFR, Otelul...hmmm, care dintre astea ne-au batut, inteleptule? iti spun eu? nici una!!!! sa nu mai spun de echipa ta favorita, care a stat 80 de min cu fundu-n poarta, rugandu-se sa nu ia gol....asa ca....mai mesteca o data....
bineinteles ca are lot f bun vasluiul dar tb sa privesti acest articol din perspectiva gsp-istilor; daca analizau vasluiul tb sa analizeze automat si pandurii pt ca se afla la egalitate de pct; daca analizau si pandurii tb sa analizeze si u cluj pt ca se afla la doar 2 pct de vasliu; prin urmare era prea multa munca pt aceste creiere luminate de la gsp !!!
Si Vasluiul?!? Daca Steaua si Otelul sunt creditate cu sanse la titlu, Vasluiul de ce e exclus? Are lot net superior Otelului, Stelei, Rapidului, sau lui Dinamo. A facut achizitii excelente. Acum are, in sfarsit, si un antrenor bun. Sanse la titlu au Dinamo (cu "sampaniile" de rigoare), CFR Cluj (prin valoarea lotului), Rapid (prin valoare), Otelul (prin Dorinel) si Vaslui. Steaua e in pom din cauza crizei economice; a scazut productia de valize!!!
doamne cu ce ratat stau de vb; bah baitule tu cunosti fotbalul romanesc sau doar stii sa injuri ca ultimul tzigan??? vb ca proasta: surdu e jucator de picior DREPT, are un stang infect si el NU poate juca pe stanga; ala e locul acontat de deac de la inceputul sezonului; in timpul meciului cei 2 fac schimb de pozitii pt a incerca patrunderi in careu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! deac nu are rival pe partea lui iar roman si surdu pe lupta pt pozitia de extrema dreapta; alexe are piciorul preferat stangul iar curtean joace bn cu ambele dar postul lui preferat e mijl stanga, insa la dinamo o fie folosit pe dreapta pt ca mult mai bun ca rus !!!! lasa-te mah de a vizona fotbal ca esti penibil...
nu prietene se vede ca esti tz1gan dala prost, SURDU JOACA PE STANGA CREDE-MA si tanase e de picior drept si curtean e de picior drept si alexe e de picior drept si joaca pe stanga esti pr0st nu mai semnaliza te rog
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.