Alte știri din fotbal
Ioan Andone a urmărit din tribune Dinamo - Rapid, apoi a dat verdictul: „Per total, o victorie a lor era corectă”
0
Marius Șumudică a comis-o! Derapaj sexist în direct la TV: „Aici n-au loc fetițele cu fustițe! Eu altceva le-am cerut”
0
Zeljko Kopic cere transferuri la Dinamo în această iarnă: „Avem nevoie de 2-3 jucători care să îmbunătățească nivelul” + Țintește un jucător din Superligă: „E un lider pe teren”
1
Cum explică rapidistul Braun scandalul care a dus la eliminare: „A încercat să mă lovească! Asta mi-a spus arbitrul!”
0
Știri din fotbal internațional
Antrenorul lui Radu Drăgușin, avertisment după catastrofa cu Liverpool: „Am nevoie de întăriri”
0
Mo Salah, direct în istorie » Egipteanul a stabilit două recorduri impresionante în victoria cu Tottenham
0
Atalanta este de neoprit în Serie A » Trupa lui Gasperini a câștigat din nou și își consolidează poziția de lider
0
PAOK a câștigat la scor de neprezentare ultimul meci al anului » Răzvan Lucescu încheie 2024 pe podium în Grecia
0
Lifestyle
Bernadette Szocs și-a deschis sufletul despre viața personală: „Curtată sunt, bineînţeles, dar..”
11
Lotul României s-a întors cu 7 medalii de la Campionatul Mondial de Fitness Tokyo 2024
1
Cea mai sexy jucătoare din lume a plecat fără iubitul celebru în vacanță » Fotbalistul, doar în „tribună” la victoria categorică din Cupă
4
Plină de vânătăi » Sportiva le-a arătat fanilor în Marca rănile suferite: „Știu că după ploaie iese soarele”
0
Dinu a avut niște observații acide și despre Pintilii și despre Man, Tănase și mai ales despre Coman... GSP selectează, trunchiază declarațiile lui Dinu și le plasează în obișnuitul context pro fcsb...
Are dreptate ... Pai daca nici Cornel Dinu nu se pripcepe la fotbal , atunci cine ? ....Craiova nu a avut CV sa joace de la egal la egal cu fcsb ( steaua ) ... Ca sa castigi in deplasare cu fcsb ( steaua ) sau dinamo , e greu ... Tre' sa ai oua tari de tot , ca sa castigi in bucuresti , ceea ce la Craiova ( deocamdata )nu este cazul ..Jucatorii Craiovei sunt niste rasfatati ... Poate ar fi cazul ca Peluza Sud sa vina alaturi de echipa
Saracul Dinu, iar nu si-a luat pastila. Asta nu stie ce e aia Bronx sau Manhattan, crede ca sunt nume de caini, ca Nero. Nici macar nu-si da seama ca i-a facut pe suporterii lui Dinamo "200" si "amarati". Nea Cornele, era vorba de 300, fir-ar spartanii sa fie, a-uu, a-uu, a-uuoleu! In rest, cand nu vorbeste are dreptate, iar daca ar vorbi si despre, sa zicem Dinamo - Foresta Suceava 4-5, dupa ce Dinamo avea 4-0 in minutul 55, atunci chiar ca ar nimeri subiectul. Sa ne spuna ceva de antrenorul lui Dinamo de atunci!
NEA CORNELUSH..NEA CORNELUSH..CUM LE STII MATA PI TATI..DIN GURA..CACI ALTFEL ..TE-A BATUT VIATA..ESTI ..CEEA CE AI FOST TOATA VIATA..UN IMBARLIGATOR FARA PERECHE CU AERE DE GENIU..NASUL MATA..BRAILEAN DE FRUNCE..NU TE-A INVATAT DECAT SA RIDICI PAHARE..ATAT..RIP..FANUS NEAGU
Doar la partea cu Minamo, Dinu are dreptate. In rest, bate campii.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.