Alte știri din fotbal
Unde l-a prins Revoluția din 1989 pe Ovidiu Ioanițoaia: „Se trăgea de pe un geam, acolo am scris primul editorial”
0
UTA - FC Botoșani, în etapa #21 a Superligii » Echipele probabile + Cote
0
Poli Iași - FCSB, meciul care închide anul 2024 în Superliga » Echipe probabile + cote
0
Dorinel Munteanu a început curățenia la Oțelul Galați » Primele două despărțiri
0
Știri din fotbal internațional
Complimentul suprem? Gary Neville: „Liverpool de acum îmi amintește de vechiul Manchester United, au o capacitate aparte, joacă 4 stiluri pe meci”
0
Andrei Rațiu a fost discret în Betis - Rayo Vallecano, dar prinde podiumul într-un top din La Liga
0
Juventus rămâne neînvinsă în Serie A, dar se află pe un loc incredibil
0
„Ricci” is back! Ricardo Grigore, la primul gol în Spania! Reușită prețioasă pe terenul lui Racing Santander
0
Lifestyle
Bernadette Szocs și-a deschis sufletul despre viața personală: „Curtată sunt, bineînţeles, dar..”
11
Lotul României s-a întors cu 7 medalii de la Campionatul Mondial de Fitness Tokyo 2024
1
Cea mai sexy jucătoare din lume a plecat fără iubitul celebru în vacanță » Fotbalistul, doar în „tribună” la victoria categorică din Cupă
4
Plină de vânătăi » Sportiva le-a arătat fanilor în Marca rănile suferite: „Știu că după ploaie iese soarele”
0
Domnul Dinu le stie pe toate ne.am invatat cu aciditatea lui e in ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Dorinel, il critica pe Avram, din cate stiu Dinu nu a fost arbitru :))) cu Galati a batut Juventus...
Felicitari marelui maestru Cornel Dinu ce face domnia sa critica pe toat lumea caracterizeaza pe toata lumea jigneste pe toata lumea ma intreb oare el ce performante are ca antrenor o da mai multe retrogradari cu ehipele pe care le-a antrenat cu Galatiul cu TG MURES cu U CLUJ etc la Cluj antrena mai mult echipa feminina de baschet le antrena la sprituri non stop la hotel SPORT sa ma contrazica
jalnic personaj
Bine ca exista Dinu si ca nu-i pasa de gura lumii ! E dreptul lui sa vorbeasca si sa-si exprime parerile. Altfel am avea doar declaratii "corecte politic"...
Sincer, n-avem nevoie si stii de ce? Dinu e perceput ca suporter al lui Dinamo, numai ca o face praf pe Dinamo mai abitir ca oricine altcineva de cate ori are ocazia. Cine are nevoie de un asa "sustinator"? Dinu nu se admira decat pe el insusi. In rest, toti sunt...fel si fel in gura lui.
Dinu, daca n-ar jigni, ar face glume chiar de apreciat. Uneori sunt chiar bune glumele lui, are ceva har, numai ca se duce prea jos cu limbajul si are pretentia ca nimeni sa nu-i raspunda la fel. Comparandu-l cu un alt frustrat permanent, Ionel Ganea care da cu bata, Dinu e ceva mai mester in ale cuvintelor. Daca ar sti sa nu depasasca linia dintre ironie si jignire ar fi de apreciat, numai ca la varsta lui...e greu sa se mai indrepte...Pacat!
daca profesa a doua meserie ,azi nu aveam o tara a procurorilor ,asa ca lasati-o mai moale cu criticile lui Dinu :e corect ,vorbeste la subiect ,nu-l intereseaza ca multi-l injura ,e treaba lor
Ar vrea stelisti sa-l aibe pe DINU in curtea lor. Dar uite ca nu se potriveste. Culmea este ca da si cu Dinamo de pamant de nu se vede. Asa ca nu va mai plangeti. Se pare ca este total impartial. Ii vom duce dorul aestui Cornel Dinu.
Flacau, mai usor cu nentu gheorghe finantatorul fcsebeuli si cu derapajele...daca traiam intr-o tara normala trebuia sa fiti desfiintati inainte sa va infintati.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.