Comentarii (24)
botizan
botizan  •  20 Decembrie 2013, 10:50

Si Nikolici a marcat de 2 ori cu Limassol , si a dus Steaua in primavara EL , asa ca si el isi merita banii Restul nu cred ca au venit cu nici o contributie

flo_ax
flo_ax  •  20 Decembrie 2013, 10:40
Postat de vladutz13 pe 20 Decembrie 2013, 10:27

Radut a devenit paria la Steaua??? se pot scoate ceva bani din transferul lui, cateva sute de mii de euro. Si observ ca pe lista asta nu apar de exemplu Gabi Matei si Rapa. Interesant.

bai oamenilor, astea sunt speculatiile gazetei! Nimeni de la Steaua n-a declarat in niciun fel numarul celor de pe lista neagra, ce sa mai zicem de nume! Evident ca gazeta a tras o ragaila de articol nesemnat, iar voi puneti botul ca niste glume fara creier. Radut e singurul care merita o sansa, daca nu la Steaua, imprumutat la Viitorul

edy91
edy91  •  20 Decembrie 2013, 10:35

Răduț cred că trebuie ținut și să i se acorde sanse. Adi Cristea nu stiu de ce a fost adus, ca e sub titularii nostri, Nila si Nikolici au avut sanse si si-au batut joc de ele (alcool, femei, alcool+femei) iar Doru Bratu e cu gandul la barbati...

alexbibirica1
alexbibirica1  •  20 Decembrie 2013, 10:34

NU SUNT DE STEAUA !

oresund
oresund  •  20 Decembrie 2013, 10:33

Tatu ramane, normal :))

iceblu
iceblu  •  20 Decembrie 2013, 10:32

lui Costea i-as mai fi acordat o sansa

steaua1986forever
steaua1986forever  •  20 Decembrie 2013, 10:27

Alkoolici - nu trebuia adus, sare mingea din el ca din coltul mesei, Mihai Costea - e o gluma proasta, el a avut probleme cu Barsana ca sa va dati seama ce mare "valoare" este, Doru Bratu - probabil ca a fost adus pe o smecherie ceva, Radut - parea de viitor, nu stiu de ce isi cam bate joc de el Reghe.

vladutz13
vladutz13  •  20 Decembrie 2013, 10:27

Radut a devenit paria la Steaua??? se pot scoate ceva bani din transferul lui, cateva sute de mii de euro. Si observ ca pe lista asta nu apar de exemplu Gabi Matei si Rapa. Interesant.

stelbz
stelbz  •  20 Decembrie 2013, 10:25

Contracandidatele noastre se vor intari. Daca MM si Reghe nu va aduce pe unul din urmatorii 3, nu vom termina pe locul 1: Eric, Sanmartean, Wesley. Stanciu, Iancu, Chipciu sunt talentati dar....... "talentul" nu rezista mai mult de 30 minute.

kily
kily  •  20 Decembrie 2013, 10:25

si? le platesc salariile mmuie si reghewin?!

• 1
  • 2
  • 3
Comentează