Alte știri din fotbal
Florin Prunea n-a avut milă de titularul FCSB-ului: „Timpul trece, a venit vremea să confirme”
1
Cvadruplul campion din Superliga a semnat și a fost prezentat de noua echipă: „Are o carieră impresionantă”
0
HAOS total la Rapid! Preferatul lui Șucu, izbucnire la adresa lui Șumudică: „Tu, care înjuri, ne ceri nouă respect?!”
30
Denis Ciobotariu, prezentat oficial de Rapid » Prima imagine în tricoul giuleștenilor: „Se simțea mereu”
2
Știri din fotbal internațional
A mai rămas o singură etapă din Liga Campionilor: 19 echipe sunt calificate, alte 8 luptă pentru locurile rămase + Doi COLOȘI tremură în ultima rundă
0
„Sezon de groază” / „Meci superb” » Ce au scris The Sun și L'Equipe după revenirea fantastică din PSG - Manchester City
0
Qarabag - FCSB » Duel tare pentru campioana în Europa League. Ce echipă va alinia Charalambous
0
REMONTADA de milioane în PSG - Manchester City » 6 goluri în repriza secundă! Englezii, OUT din top 24: clasament de necrezut în Liga Campionilor
1
Lifestyle
Stadioane, NU spitale! Suma COLOSALĂ pe care Guvernul României o investește în bazele sportive: cât 3 spitale regionale! » Sunt „540 de proiecte sportive în derulare”, bugetul CNI alocat fiind cât cel pentru Sănătate!
38
O descoperire „o dată la 100 de ani” dezvăluie un secret al Imperiului Roman: „Parcă s-a întâmplat acum două minute”
0
David Popovici și-a luat un Porsche, însă el a dus-o la un ALT nivel: achiziție de 14,5 milioane de euro
8
Ce a ajuns să facă Sandra Izbașa, la 11 ani de când s-a retras din gimnastică » Și-a descoperit o nouă pasiune
22
pe radut si nila ii ia csu craiova sunt curios ce prosti mai gasesc nikolic si printu sa ii mai ia ,iar bratu probabil va reveni la origini la ce jucatori sunt acum la rapid il primesc aia ca pe terry sau sergio ramos
sa plece toti cei 5 dar si cu gabi hamei plus tatu.
Isi bat joc de un jucator foarte bun , pentru liga1 cel putin , Radut . Trebuia sa-l lase la Pandurii daca nu au nevoie de el
cu Radutz nu inteleg ce au la Pandurii a fost un jucator bun, la Steaua i s'a oferit meteoric sanse sa joace si nu e cu nimic sub un Iancu sau Stanciu!
Las` ca il aduce Dr. Muresan la CFR. Pe Costea asta `micu. Doar el ne mai lipseste.
Nikolici, Mihai Costea, Adrian Cristea, Doru Bratu şi Răduţ sînt jucători care au fost trecuţi de Reghe pe lista neagră. __ eu as mai adauga vreo 5. tanase, parvulescu, rapa, kapetanos si tatoo...)))
Imi pare rau de Radut...un jucator tehnic,cu,capul pe umeri,nu inteleg de ce nu il foloseste mai des...daca era antrenor eu nu cred ca lipsea meci de meci,jucator cu asemenea tehnicitate nu prea am vazut...este un super jucator dar nu e folosit..daca va pleca la o echipa din liga 1 o sa vedeti ce jucator o sa fie...dupa o sa le para rau ca l-au vandut...in rest de ceilalti nu am nimic de obiectat poate ar mai fii trebuit si Tatu pe lista aia si poate o sansa sa ii mai dea lui Costea in rest sa plece...FORZZA STEAUA !!!
://www.youtube.com/watch?v=xgEEXpU4a78 ://www.youtube.com/watch?v=o6ZQ3zCrztM
Multumesc MM pentru like :)))
de unde stii? Doar ca ti s-a spus in gazeta printr-un mega-articol nesemnat?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.