Alte știri din fotbal
S-o vedem și p-asta! Agricola Borcea - FCSB, în nocturnă la țară! Meciul zilei în Cupa României Betano: echipe probabile, cote și detalii de ultim moment
0
De ce spune Gică Popescu: „La tot ce s-a întâmplat în fotbalul românesc, ar trebui să fim numiți astfel, nu «Generația de Aur»”
2
Costel Gâlcă, după ce Universitatea Craiova a obținut prima victorie în Cupa României
0
Veste proastă pentru Dinamo » Prim verdict în cazul accidentării lui Abdallah
0
Știri din fotbal internațional
Mbappe, un nou meci epic fail » Real Madrid, înfrângere surprinzătoare în La Liga
0
Arsenal, victorie mare cu Manchester United! „Tunarii” se apropie de liderul din Premier League
0
2XIanis » Hagi, prestație de vis în Rangers - Kilmarnock! Presa din Scoția îl elogiază: „Superb, excelent”
2
Newcastle - Liverpool, thriller memorabil cu 6 goluri! Mo Salah a făcut din nou spectacol, dar „coțofenele” au luptat eroic pentru o remiză
1
Lifestyle
Fotomodelul din Pașcani l-a hipnotizat pe Philipp Plein cu decolteul generos » Într-o rochie mulată în brațele designerului
1
Divorț surpriză! Fostul coleg al lui Man și Mihăilă s-a despărțit de fotomodelul maghiar după o relație de 12 ani
2
Giulia, făcută KO în ringul de box în doar câteva secunde, de o influenceriță maghiară! Gestul făcut la finalul meciului
18
Acuze grave: „Președintele lui PSG nu voia să mă vadă, cred că-i plăcea mai mult de soția mea”
10
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Cine stie raspunsul castiga o galeata de lavabil si dreptul sa-i stranga mana zugravului cu bac-ul luat de 40 ani:care este singura galerie din lume,care, platitata fiind,a participat in mod organizat la un congres al unui partid politic?
tot aici esti mah ***? insisti sa ne arati cat esti de prost sau ce? ne-ai convins de la prima strigare
Mâine sunt bellboy la Rin, văd meciul în 4k, în fumoar, avantaj flotantul, nu? :))
sa nu uiti geaca de fash ......s-a anuntat ploaie ..
esti singurul stelist INTELIGENT ...respect !!!
auzi astia vor Steaua ca s au strans si ei 500 de pierde vara in fata stadionului, pai haideti fratilor sa mergem si noi sa ne strangem 1000-2000 si sa mergem in fata la automobile Bavaria si sa zicem ca noi vrem firma sa ne-o dea noua ca nu suntem multumiti de vanzarile de automobile :D ce logica de gaini fara 4 clase terminate
d-aia au venit astia asa imbracati de ploaie =))))))))))))))))) au ramas asa de la meciul cu u cluj ....=))))))))))))))))))))))))))))
Steaua nu mai exista si nici nu exista cineva care sa o preia de la armata. Nu-i bai. Orice lucru are un sfarsit. Ca fost stelist am renuntat de mult sa mai ma agit pentru asta. Nu mai merg la meciuri si nu ma mai uit la campionatul romanesc de vreo doi ani. Nu cred ca pierd prea mult. Sunt atat de multe alte lucruri ce se pot vedea si care se pot face in locul lasat liber. Gigi daca nu o sa mai aiba suporteri nu o sa mai faca performanta si implicit bani. Armata are o sigla cu care nu are ce face si un palmares de pus in vitrina dar care nu foloseste nimanui. Alegerea lor, alegerea mea. S-a sfarsit. Asta e. Mergem mai departe si ne vedem de vietile noastre. Ei? Treaba lor. Au distrus in prostia un brand incredibil. Fara el nu o sa mai insemne nimic si o sa dispara. Pe campurile din marginea Bucurestiului sau in birouri de generali.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.