Alte știri din fotbal
Final: scor drastic în primul meci al zilei din Cupă! + Acum, prima repriză din Alba Iulia - Csikszereda
2
Daniel Bîrligea, autoportret altfel: „Dacă primesc un pumn în gură, știi cum reacționez?” + Cel mai agasant fundaș: „Lovește cu coatele, te ține!”
2
Imagini impresionante în Cupa României! Gest cum nu s-a mai văzut pe un teren de fotbal în memoria lui Duckadam
0
Planul pe care l-a avut Helmut Duckadam după operația la inimă din septembrie: „M-a sunat imediat să-mi spună”
1
Știri din fotbal internațional
Athletic Bilbao - Real Madrid » Deplasare complicată pentru campioană: se apropie la 1 punct de Barcelona? Echipele probabile + Cote
0
Un fotbalist a fost răpit! Poliția îi suspectează pe traficanții de droguri
0
Arsenal - Manchester United, derby în etapa #14 din Premier League » Echipe probabile + cote
0
Dennis Man, elogiat în Gazzetta dello Sport: „E simbolul acestei Parma” » Ce așteaptă italienii la meciul cu Inter
0
Lifestyle
Divorț surpriză! Fostul coleg al lui Man și Mihăilă s-a despărțit de fotomodelul maghiar după o relație de 12 ani
2
Giulia, făcută KO în ringul de box în doar câteva secunde, de o influenceriță maghiară! Gestul făcut la finalul meciului
18
Acuze grave: „Președintele lui PSG nu voia să mă vadă, cred că-i plăcea mai mult de soția mea”
10
Arpad Paszkany, cadou de mii de euro pentru iubita mai tânără cu 23 de ani: „Jucării noi”
13
mai fac si altceva ma, nu stau sa-ti citesc tie toate bazaconiile, dar mai intru *** sa mai rad de tine...aaa, am uitat:))))))))))))))))))))))) sa scriu:))))))))))))))))))))))))))in stilul unui:)))))))))))))))))))) ***:))))))))) de pe aici:))))))))))))))))))))))))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
A ploua cumva si au intrat la apa cele 5 milioane de suporteri? Ha ha. Nu se aduna 1.000 sa plateasca 10 euro la meci ce sa vorbim de 10 euro de dat asa.
Scai!
''palce'' ....iti tremura mana de la manarii =)))))))))))))))))))))))
Ce clone, ochiosule? Zi-le că vreau să le cunosc. :))
da '' msculine '' =))))))))))))))) bai saracule ..tu ai tastatura defecta sau unghiile netaiate ?????
***:))))))))))))))))))))))))))) este asta:))))))))))))))))))))))))) care stie:))))))))))))))))))))))))))) sa scrie:))))))))))))))))))))))))))): romaneste:)))))))))))))))))))))))))))) ________________imi palce de tine, mai ramai sa ne batem putin joc de tine
au inceput colindatorii cu steaua ???? ...la astia au venit sarbatorile de pe acum =)))))))))))))))))))))))) ...jhon manaru ...***
curg altceva din el, multe ciupercute msculine, fara numar :)))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.