Comentarii (362)
luciann
luciann  •  24 Octombrie 2015, 20:55
Postat de tiberiu33 pe 24 Octombrie 2015, 20:53

prostane .... am scris '' ...asa ca ma ascuns in spatele monitorului ....sa nu ma vezi tu :)))))) '' .... greseala mea este la ASCUNS ....am vrut sa scriu ASCUND ... ....una este sa bati langa o tasta ( S si D ) ...si alta este sa scrii VE-TI =))))))))))))))))))))))))))))))) ....cratima aia ..nu este greseala de tastare :)))))

Te-am intrebat cand am scris eu asa ceva? Vino cu exemple, nu mai làtrà aiurea! Stim cu totii ce mananci tu aici pe site in fiecare zi! Credibilitatea ta e -infinit! :)))

adriann_
adriann_  •  24 Octombrie 2015, 20:55
Postat de luciann pe 24 Octombrie 2015, 20:47

Cum ii spuneam si lui Sam, cand o sa avem nevoie de parerile voastre, o sa vi le cerem! Pana atunci ar trebui sa va uitati in ograda proprie!:)))

Noroc ca nu te-a intrebat nimeni =)) Ma rog, reflexe comuniste ale unor suporteri de rezultat care nu pot intelege notiunea de spatiu public de discutie. ==)) Zici becalist/fecesebist si deja ai zis tot...

tiberiu33
tiberiu33  •  24 Octombrie 2015, 20:53
Postat de luciann pe 24 Octombrie 2015, 20:45

"m-am" ascuns Tiberica tata! Academician din tata in fiu! :))))))

prostane .... am scris '' ...asa ca ma ascuns in spatele monitorului ....sa nu ma vezi tu :)))))) '' .... greseala mea este la ASCUNS ....am vrut sa scriu ASCUND ... ....una este sa bati langa o tasta ( S si D ) ...si alta este sa scrii VE-TI =))))))))))))))))))))))))))))))) ....cratima aia ..nu este greseala de tastare :)))))

luciann
luciann  •  24 Octombrie 2015, 20:51
Postat de tiberiu33 pe 24 Octombrie 2015, 20:49

da mah ..nu stiu sa scriu m-am =))))))))))))))))))))))))))))))))))))) .........bai '' ve-ti '' )))))

Cand am scris eu mah "ve-ti"? Nu mai dezinforma pe aici!

tiberiu33
tiberiu33  •  24 Octombrie 2015, 20:49
Postat de luciann pe 24 Octombrie 2015, 20:45

da mah ..nu stiu sa scriu m-am =))))))))))))))))))))))))))))))))))))) .........bai '' ve-ti '' )))))

luciann
luciann  •  24 Octombrie 2015, 20:47
Postat de adriann_ pe 24 Octombrie 2015, 20:45

Declaratia lui becali mi se pare definitorie pentru ce inseamna FCSB in momentul asta: un fel de "pohta ce-am pohtit" dar coborata de la nivelul unui mare voievod la nivelul unui cioban rudimentar si incult. Nu inteleg ce fel de repsect fata de propria persoana pot avea cei care-l sustin pe becali...

Cum ii spuneam si lui Sam, cand o sa avem nevoie de parerile voastre, o sa vi le cerem! Pana atunci ar trebui sa va uitati in ograda proprie!:)))

adriann_
adriann_  •  24 Octombrie 2015, 20:45

Declaratia lui becali mi se pare definitorie pentru ce inseamna FCSB in momentul asta: un fel de "pohta ce-am pohtit" dar coborata de la nivelul unui mare voievod la nivelul unui cioban rudimentar si incult. Nu inteleg ce fel de repsect fata de propria persoana pot avea cei care-l sustin pe becali...

luciann
luciann  •  24 Octombrie 2015, 20:45
Postat de luciann pe 24 Octombrie 2015, 20:44

Uita-te ce-ai scris mai devreme: "asa ca ma ascuns in spatele monitorului", academicianule!

gicab
gicab  •  24 Octombrie 2015, 20:44

500!!! Mai taie din ele (mioare) dale dreacu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luciann
luciann  •  24 Octombrie 2015, 20:44
Postat de tiberiu33 pe 24 Octombrie 2015, 20:41

ai invatat cum se scrie '' ve-ti '' =)))))))))))))))))) ....bah prost esti ..cum ma sa scrii ve-ti =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ...cand te-am corectat atunci ...nu ai mai intrat de rusine o luna :)))))

Uita-te ce-ai scris mai devreme: "asa ca ma ascuns in spatele monitorului", academicianule!

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 37
Comentează