Comentarii (362)
luciann
luciann  •  24 Octombrie 2015, 20:26
Postat de samertx pe 24 Octombrie 2015, 20:24

Laporta? :))

Daca disparem noi, nu mai are rost sa existati! :)))

samertx
samertx  •  24 Octombrie 2015, 20:24
Postat de luciann pe 24 Octombrie 2015, 20:17

Cand o sa avem nevoie de parerile voastre , o sa vi le cerem! Pana atunci, aport! :)))

Laporta? :))

gicab
gicab  •  24 Octombrie 2015, 20:20

500!!! Mai taie din ele *** dale dreacu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  24 Octombrie 2015, 20:18

500!!! Mai taie din ele (***) dale dreacu.

luciann
luciann  •  24 Octombrie 2015, 20:18
Postat de tiberiu33 pe 24 Octombrie 2015, 20:15

te-am dresat ..repeti cuvinte dupa mine ...:))) adevarul este ..pot eu sa ma pun cu tine ..*** ( ne clonat inca ) ....cine stie de unde scoti o sapa si imi dai una pe carca :))))))) ...asa ca ma ascuns in spatele monitorului ....sa nu ma vezi tu :)))))) ...daca vii in bucuresti ...sa pui antivirus la SAPA ...cine stie de unde iti iei un firewall peste ochi

A aparut si pròstùl satului! Pardon, site-ului!

luciann
luciann  •  24 Octombrie 2015, 20:17
Postat de samertx pe 24 Octombrie 2015, 19:33

Dă-mi voie să am altă părere.

Cand o sa avem nevoie de parerile voastre , o sa vi le cerem! Pana atunci, aport! :)))

tiberiu33
tiberiu33  •  24 Octombrie 2015, 20:15
Postat de ares123 pe 24 Octombrie 2015, 19:15

Bai...dobitocea, asta se practica peste tot in lume in zilele astea. Norocul tau ca inca nimeni nu ti-a rupt oasele, e ca esti bine ascuns in spatele tastaturii.

te-am dresat ..repeti cuvinte dupa mine ...:))) adevarul este ..pot eu sa ma pun cu tine ..*** ( ne clonat inca ) ....cine stie de unde scoti o sapa si imi dai una pe carca :))))))) ...asa ca ma ascuns in spatele monitorului ....sa nu ma vezi tu :)))))) ...daca vii in bucuresti ...sa pui antivirus la SAPA ...cine stie de unde iti iei un firewall peste ochi

bogdanelibm
bogdanelibm  •  24 Octombrie 2015, 20:08

Cine este jan pavel?sau strâns 500de gură cască manipulați de neica nimeni care precis nu are habar de cum se gestioneaza un club.de câte ori steaua a platit amenzi si porti închise din cauza lor?au platit ei sau steaua?nu sunt de acord cu multe decizii ale lui gigi becali dar când aduci crema fotbalului din românia si ei nu dau randamentul așteptat nu mai este vina finantatorului.e drept rădoi nu este potrivit ca antrenor dar tade are nevoie de guardiola ca antrenor ca sa bage mingea in ate?si exemplele ar putea continua

samertx
samertx  •  24 Octombrie 2015, 19:53
Postat de vasglo pe 24 Octombrie 2015, 19:47

Adica, ti-ar fi mai usor daca "cosmarului" vostru din ultimii 4 ani nu i-ar zice Steaua, ci fcsb??!!-:)

Păi, da, dacă te uiți la palmaresul între cele trei: Dinamo, Steaua și Fecesebe! :)) Glumesc, metre, o rezolvați voi distrugându-vă din interior, de altfel. :))

legoolas
legoolas  •  24 Octombrie 2015, 19:52

Marcel Pavel asta, vrea 10 euro din partea a 5 milioane de stelistii, dar uita ca din aia 5mil, 3-4 milioane poate n-au 10 euro pentru ai cheltui maine. Din gura e usor, fapte mai greu. Cati suporteri din ROMANIA, intra in magazinul clubului si fac cumparaturi de acolo?

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • •••
  • 37
Comentează