Comentarii (91)
claudiano
claudiano  •  17 Aprilie 2011, 18:00

stelistilor pregatitiva sa fiti eliminati din cupa romaniei...astia au fete de huligani de bucuresti...pune becali ghioaga pe ei :)))

spinoza
spinoza  •  17 Aprilie 2011, 17:54

Unde sunt meciurile si suporterii de alta data? Erau cuplaje, ne respectam ca sustinatori ai echipelor indiferent din ce colt al tarii. Dupa meciuri mergeam la sprit, indiferent ca tineam cu o echipa sau alta. Il iubeam pe Dobrin, Dumitrache, Oblemenco, Balaci, Rducanu sau Paltinisan, pentru nebuniile facute pe teren, chiar daca sunt stelist. Azi am imprumutat de la patronii lu' peste, obiceiuri si cuvinte urate. Injuraturi, semne obscene si blesteme. Becali,Borcea,Porumboiu,Iancu,Siman,Copos...Cine-s astia? N-am auzit ca englezii, francezii sau nemtii proprietari de cluburi sa se injure pe unde apuca si sa-si faca rating folosindu-se de echipe si televiziuni. Fotbalul de azi ma doare...

forza
forza  •  17 Aprilie 2011, 17:53

Stati linistiti ca nu scapati voi de cioben ca el va iubeste si va meritati reciproc .

claudiuhrituleac
claudiuhrituleac  •  17 Aprilie 2011, 17:47

sandu, mitica, gigi.....MURITI.....ati omorat fotbalu romanesc si lati facut ca pe vremea lu victoria..... ne-am saturat de voi ba ciobanilor, hotilor, nesim....titilor..... vrem un fotbal curat, care e al nostru....

claudiuhrituleac
claudiuhrituleac  •  17 Aprilie 2011, 17:44

"Sînt 5 milioane de suporteri ai Stelei care mă iubesc" by gigi becali....frate asta e nebun....si gaddaffi credee ca lumea il iubeste... GSP ule daca-l mai promovezi mult pe oier s-ar putea sa dai faliment

adcrys20
adcrys20  •  17 Aprilie 2011, 17:41

Le-as da si eu cate un carnacior ... dar nu stiu cine sunt AISS astia :(

adcrys20
adcrys20  •  17 Aprilie 2011, 17:36

Cine ar fi AISS astia ?

petrusm
petrusm  •  17 Aprilie 2011, 17:33

Gigi Becali , Borcea, Dragomir, oracole, trimisi pe pamant, intr-o tara fara conducatori autentici, jalnice marionete, efemere musculite de otet...CINE NAIBA SA SE MAI DUCA LA MECIURILE DIN LIGA LU MITICA...SE CUNOSC CASTIGATORII CA PE VREMEA CU VICTORIA SI MORENIUL...

steauasuntemnoi
steauasuntemnoi  •  17 Aprilie 2011, 17:29

SHAORMA FOR AISS !!!S il vous plait monsieur......

venus_florin
venus_florin  •  17 Aprilie 2011, 17:28

hai jiji ca vinzii oiiiii ca vine Pastele si mai cumperi 50 de jucatorii...........

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 10
Comentează