FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

500 de stelişti au protestat în faţa reşedinţei, Gigi a fost pe TV: "Nişte drogaţi"

Miting suporteri stelişti Foto: Cristi Preda +10   FOTO
Miting suporteri stelişti Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2011 18:32

GSP.RO v-a oferit imagini în direct de la mitingul autorizat al suporterilor stelişti. Începînd cu ora 15:00, în faţa reşedinţei lui Gigi Becali au protestat timp de două ore aproximativ 500 de fani roş-albaştri.

Scandarea preferată a suporterilor la adresa lui Gigi Becali a fost: "Dacă te întorci în arest, renunţăm noi la protest."

Mai jos desfăşurarea protestului şi reacţia patronului Stelei.

UPDATE ORA 16:00 Patronul Gigi Becali s-a arătat indiferent de protestul fanilor din faţa reşedintei sale.

"Ce mă interesează pe mine?! Pot să stea şi pînă mîine dimineaţă. Sînt 5 milioane de suporteri ai Stelei care mă iubesc, restul sînt nişte drogaţi", a spus Becali al televiziunea sportro. Intervenţia finanţatorul stelist nu a fost de lungă durată reuşind să intre în conflict cu unul dintre membrii AISS, pe care l-a înjurat în direct

UPDATE ORA 15:30 Numărul suporterilor stelişti prezenţi la miting a crescut, ajungînd la aproximativ 500 de participanţi. Fanii roş-albaştri au scandat lozinci împotriva patronului şi a managerului general: "Becali pleacă din Ghencea şi "MM eşti sclavul lui Gigi".

UPDATE ORA 14:50 Primii suporteri au ajuns în faţa Palatului. În număr de aproximativ 100, aceştia au postat bannere pe trotuarul din faţa reşedinţei patronului Stelei. Pe unul dintre ele era scris: "Spunem pentru a mia oară, puternic şi răspicat, Steaua adevărată nu are sediul la palat."

Pe un alt banner afişat de suporteri scria: "Vremea ta anulează valoarea altora. Hagi, Piţi, Oli VERSUS cancer la limbă"

UPDATE ORA 14:00 Autorităţile au luat toate măsurile de siguranţă pentru ca protestul suporterilor stelişti să se desfăşoare fără incidente. Cu o oră înaintea mitingului, în faţa Palatului se aflau două maşini ale Jandarmeriei, trei ambulanţe şi o utilitară a pompierilor.

"Cei care s-au săturat de Gigi Becali şi de urcatul pe Maybach, cei care vor normalitate în Ghencea şi ca fostele glorii să nu mai fie umilite sînt aşteptaţi astăzi la mitingul din Aleea Alexandru!". Aşa suna anunţul unuia dintre iniţiatorii protestului împotriva patronului stelist.

La iniţiativa Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti, ultraşii s-au strîns, începînd cu ora 15:00, pentru a protesta. "Nu contează cîţi ne vom strînge. Cei care vom fi acolo vom fi stelişti adevăraţi. Avem nevoie de toţi cei care mai simt ceva pentru acest club. Ştim că e o zi importantă, că multă lume sărbătoreşte Floriile, de aceea avem nevoie la miting de oameni care ştiu ce înseamnă un protest. Dacă vor să petreacă, să bea şi să mănînce, atunci mai bine stau acasă!" a spus un alt lider. Apoi a continuat: "Pentru noi, acest miting e ca un derby! Am renunţat de mai bine de un an să mergem pe stadion, iar acest protest e la fel ca un meci Steaua-Dinamo!".

"Nu o să plece, dar să ştie că existăm!"
Protestatarii sperau să tragă un semnal de alarmă faţă de ceea ce se petrece în ultima perioadă la Steaua: "Nu sîntem golani sau vagabonzi, aşa cum spune finanţatorul. E dreptul nostru să ne spunem opinia, o vom face civilizat. Sîntem conştienţi că Becali nu va pleca sau că MM Stoica nu va înceta să atace gloriile acestui club, însă noi existăm şi vrem să arătăm tuturor acest lucru!". La miting şi-au anunţat prezenţa facţiuni ale galeriei steliste de la Peluza Sud, cei de Old Boys şi Titan Boys, plus membrii AISS.

"E o manifestaţie satanistă în ziua de Florii... Sînt nişte derbedei şi nişte huligani plătiţi de Dinamo şi de Rapid ca să ne destabilizeze"
Gigi Becali, patron Steaua

"Le-am zis celor de la Peluza Nord să meargă şi ei acolo şi să-i oprească pe ceilalţi nenorociţi!"
Gigi Becali, patron Steaua

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Stadion de 64 de milioane de euro, cu bustul fostului patron din Liga 1 la intrare: „Pas uriaș pentru stadionul Unirea!”
Liga 3
Stadion de 64 de milioane de euro, cu bustul fostului patron din Liga 1 la intrare: „Pas uriaș pentru stadionul Unirea!”
Ce au găsit danezii când au intrat în Centrul Vechi
Europa League
Ce au găsit danezii când au intrat în Centrul Vechi
Kylian Mbappe, izgonit de la naționala Franței! Deschamps, decizie șocantă înaintea meciurilor din Liga Națiunilor
Campionate
Kylian Mbappe, izgonit de la naționala Franței! Deschamps, decizie șocantă înaintea meciurilor din Liga Națiunilor

EXCLUSIV „Îmi vine să-mi dau pumni în cap” » Leonard Doroftei, despre marea greșeală pe care și-acum o regretă: „Am vândut-o pe nimic!”

Antrenorul care a descoperit-o pe Simona Halep trăiește o dramă, fiindu-i amputat un picior: „Nu am cum să îi cer ajutorul, cred că tatăl Simonei e supărat”

Comentarii (91)
cocosul
cocosul  •  18 Aprilie 2011, 01:10

Buna George,sunt George,serios chiar eu sunt ,sunt infierbantat si ma bucur pentru ceea ce ti se intampla..te pup si pupa-l si pe finul

ciocaneanu
ciocaneanu  •  17 Aprilie 2011, 22:42

Asa ati fost asa ati ramas si asa veti fi. Stati acasa cu burtile gata sa plesneasca, in maieu si pantaloni de trening si-i criticati pe cei care fac ceva. Mult mai important e ca au venit astia 500 indiferent daca tineri sau nu. Nu a crezut nimeni ca Jiji va izbucni in lacrimi dar cel putin dupa doua trei demonstratii nu mai pretinde machedonul ca e divinizat de cinci milioane de romani. Poate e divinizat de cei care n-au curent si nu vad stirile! Moromete va ramine mereu acasa pt. ca pe el il intereseaza numai de saormaua lui.

fffff
fffff  •  17 Aprilie 2011, 22:21

NU sunt fan gigi becali dar bravo lui..bani lui face ce vrea....consider totusi ca de cand e3ste el echipa joaca in europa mereu fie ca e uefa fie ca e CHL...priviti rapidul a facut pauza in uefa a protestat cineva impotriva lui copos??? eu cred ca si presa e angrenata in scandalul asta pt cancanuri...ideea e ca orice echipa romaneasca la ora actuala nu are sanse in europa putea sa ia steaua toate titlurile si tot nu avea sanse pt ca e mentalitatea aia de inferior..bravo gigi bani tai echipa ta..fanul vine la stadion pt echipa daca ei considerea ca nu mai e steaua lor sa nu mai vina la stadfion nu are ce patron sa vina in locul lui toti sunt asa

Vezi toate comentariile (91)
Comentează