Dragoș Suciu

Dragoș Suciu

Editorialist GSP din iunie 2024. Mândru de faptul că a prins ultimele licăriri ale Generației de Aur, păstrează amintiri destul de clare de la Mondialul din 1998 și de la Euro 2000, în perioada în care se juca fotbal în fața blocului și toți își doreau să fie Hagi.
A jucat tenis de performanță pentru mai bine de 10 ani iar întâmplarea a făcut să debuteze în televiziune în 2015 la Eurosport (fără vreo legătură cu licențele în Drept si Economie), post Citește mai mult... la care a avut șansa de a comenta peste 40 de finale de Grand Slam până în prezent.
După 3 ani în care a comentat tenis și sărituri cu schiurile la Eurosport, moderând în paralel emisiuni de profil, a început să colaboreze și cu Digi Sport, acolo unde asigură comentariul multor partide de tenis și fotbal, dar participă și în emisiuni de analiză ca invitat.
A câștigat premiul „Cristian Țopescu” pentru comentariu sportiv în 2019, decernat de Asociația Presei Sportive, fiind cel mai tânăr laureat al acestui trofeu. Pasionat de sport și de istoria sa, dar și de Farul Constanța, FC Barcelona și Rafael Nadal.