Comentarii (22)
 •  12 Mai 2008, 09:38

PENTRU TOTI SUPORTERII RAPIDISTI:ar trebui sa se creeze un cont la o banca , ca sa poata depune fiecare dupa posibilitati.Sau sa se organizeze un meci amical pe giulesti iar incasarile sa ii fie donate.Sint o gramada de idei dar sint sigur ca , clubul nu va face nimic. Esti bun numai cit esti in putere dupa nu te mai baga nimeni in seama

•  12 Mai 2008, 09:10

Sa dea banii javra de zota!!! Alta javra e copos care cheltuie banii cu cazul bricheta, iar omul asta moare..... Oameni de kko, conducere de kko.....

•  12 Mai 2008, 06:42

Hai nea Gigi ajuta omul ca daca e dupa Copos o sa dea in primire in curand. Nu conteaza cine e , omul trebuie salvat .

•  12 Mai 2008, 03:21

Bai nenorocitilor... din tot clubul ala de ci.orani, chiar nu aveti cum sa strangeti 60.000 de euro? Ca e alcoolist, ca afumat, ca a fost afemeiat... cum vreti voi... este un om care chiar a trait prin si ptr "farmecul vietii", ca.catilor!

•  12 Mai 2008, 02:14

hai sa strangem bani si sa-l ajutam cei interesati ma pot contacta pe [email protected]

•  12 Mai 2008, 01:40

si daca taicatau era alcolist il lasai sa moara ?mai bine nu ai critica oameni si ti-ai vedea te viata ta ,omu asta merita respect pentru tot ce a facut

•  12 Mai 2008, 01:39

deci astea de la gsp nu stiu ce dracu au eu scriu bou ei pun om esti un b o u nu un om

•  12 Mai 2008, 01:37

si inca ceva tu nu bei niciodata? asta e a gresit omul dar tu esti un mare bou un mare bou eu cred ca si acuma erai beat

•  12 Mai 2008, 01:36

ptr lex- vezi sa nu te bucuri knd am zis ca esti un mare om ptr ca era ironic ptr ca in realitate esti un bou mare daca tu crezi ca omul treb sa moara doar asa k a gresit asta e treb ajutat

•  12 Mai 2008, 01:34

ptr dex- esti un mare bou. omul are voie la a doua sansa nu conteaza ca le-a pilit. atunci cand l0-a ajutat bkl a venit labagiul de manea si l-a amenintat akma sa ii dea manea banii. dar rapid mereu si-a batut joc de gloriile sale. forza steaua!

• 1
  • 2
  • 3
Comentează