Alte știri din fotbal
România - Kosovo, meciul serii în Europa » Partida cu scântei de la București, peste meciul Portugaliei sau al Spaniei
0
Cele mai tari glume, după ce România - Kosovo a fost abandonat » Ianis Hagi și Denis Alibec au devenit „eroi”
0
Kosovo continuă „meciul” pe rețelele de socializare! Au refuzat să mai joace, dar ne iau peste picior în online » Mesajul incredibil pe care l-a postat un jucător
0
Surpriza FRF la România - Cipru » Cine va intona imnul „Deșteaptă-te, române!”
0
Știri din fotbal internațional
Adam Szalai, legenda Ungariei, s-a prăbușit pe marginea terenului » Momente cumplite la meciul cu Olanda, de la Amsterdam
0
4 meciuri din Liga Națiunilor se joacă ACUM! Rezultatele serii + program
0
Germania - Bosnia, duel din primul eșalon în Liga Națiunilor
0
Olanda - Ungaria, în Liga Națiunilor » Weghorst a deschis scorul la Amsterdam imediat după reluarea jocului
0
Lifestyle
Sexy jurnalista din Kosovo, reacție virală după scandalul de la meciul cu România: „Epilogul va fi acesta” + Românii au comentat imediat: „Sunteți găini, nu vulturi”
9
Oaspete de seamă la România - Kosovo » Va intona „Deșteaptă-te, române!” în fața a 50.000 de spectatori
14
Ioana, iubita lui Ciprian Marica, apariție senzațională la piscină » Motivul pentru care nu se căsătoresc: „De ce ai schimba lucrurile?”
2
Acuzațiile jurnalistei, după conferința lui Kylian Mbappe: „Mi-a venit să plâng. Nu am putut pune întrebări”
0
Adriana Bahmuțeanu, scoasă de poliție din cimitir. Scandal la mormântul lui ...
Libertatea
Tatuajul care ar putea sabota candidatura lui Pete Hegseth în fruntea ...
Adevărul
Marian Iancu are un verdict surprinzător asupra scorului dictat de UEFA la ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Cati romani aveti stelistilor in echipa ? 20% ? Restul rromi ?
la fel ca si george best...numai ca in cazul acesta se mai poate face ceva...sa speram ca oamenii care au promis se vor tine de promisiune...
dna daca tot ati luat bani lui becali faceti voi o fapta buna si dati 60.000euro ca doar aveti de unde....sau va doare in pl de viata uni om.....cand e vorba de luat bani imediat sunteti prezenti...oricum nu aicea se face dreptate ci sus,stiti voi unde.......hotilor
hai tziganil0r sariti cu banu ca moare un spoitor de al vostru !!! hai la cositorit burlane sa faceti lozu', fir-ati ai draku' de slonosi ce sunteti !!! poate da si Copos niste savarine ceva, iar spanchiul ala de Taher poate vine cu ceva suruburi !!! ati trimis titlu la b0zg0ri !!! laturilor ce sunteti !!!
gsp... de ce nu luati voi initiativa si creati un cont bancar unde sa puten dona fiecare cat are si cat poate pt acest om.
Da-l draq ori a baut cu mine! Oricum eu sunt dinamovist in sange sau nu stiati? Ce imi place mie este ca aici pot sa imi dau numele adevarat sa spun ce simnt pt echipa mea de suflet si totusi sa nu ma creada nimeni ca sunt george copos. Asa ca ole dinamo, in special ca a luat taher echipa, sau ma rog am scapat eu de ea
sa vedem manea acuma, ca doar a zis ca ii va da rapidul bani in caz ca are neveoie dar sa nu apeleze la jiji ca il vor evacua.
ar putea gsp sa creeze un cont bancar daca binenteles vor
COPOS LA CATI BANI ARE NU AR FACE SI EL UN BINE MAI ALES CA A FOST JUCATORUL RAPIDULUI! ACUM NU MAI CONTEAZA LA CE ECHIPA A JUCAT CAND ESTE VORBA DE SALVAREA UNEI VIETI ..CIUDAT ESTE CA TOTI SE GANDESC LA BECALII CARE ESTE ATAT DE HULIT' DE UNII ..
Bozo, nu doar rapidistii ci toti microbistii din Romnania ar trebui sa ajute. Sunt stelist dar aici nu mai conteaza cu ce echipa tii. Aici e vorba de viata unui fost mare fotbalist care merita mai mult decat ce are acum. Sper totusi sa ii dea banii ciobanul de Beclai k la Copos nu se pune problema, e prea scartzan.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.