Alte știri din fotbal
Pancu, la podcastul GSP „2 la 1”, în PREMIERĂ despre ieșirea violentă din meciul cu Elveția: „Am băut ceva înainte... Nu mai iau niciodată!”
0
Andrei Nicolescu, mesaj total surprinzător: „Vreau să felicit FCSB. A făcut un transfer extraordinar!”
4
Zeljko Kopic, promisiune pentru jucătorii lui Dinamo: „Întotdeauna e la fel!”
0
Metamorfoza anului 2024: Dinamo București! Note de 7 la „câini”, 3 și 4 pe bandă rulantă la „lupi”
1
Știri din fotbal internațional
Real Madrid s-a impus categoric pe terenul lui Leganes și a redus din diferența de puncte față de liderul Barcelona
0
Napoli - AS Roma 1-0 » Trupa lui Antonio Conte îi strică revenirea lui Ranieri și urcă pe primul loc în Serie A
0
Prima reacție a lui Andrei Rațiu, după Sevilla - Rayo Vallecano » Ce notă a primit românul
1
Ipswich - Manchester United 1-1 » Ruben Amorim obține doar un punct la debutul pe banca „diavolilor”
0
Lifestyle
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
6
Cum arată la 50 de ani fosta soție a lui Gabi Balint » Mesaj emoționant primit de fostul manechin de ziua ei
4
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
19
Starul de 100 de milioane a apărut cu noua iubită la evenimentul monden al finalului de an » Blonda a atras toate privirile
7
Apropiați ai lui Donald Trump sunt de acord ca „Ucraina să ajungă sub ...
Libertatea
Presa internațională, interesată de alegerile din România. The Guardian: ...
Adevărul
Gigi Becali anunţă o răsturnare de situaţie pentru turul 2 în cursa ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Cand dracu o sa intelegeti ca steaua nu mai exista? Jucam cu fcsb nu cu steaua si suntem clar favoriti,jucam acasa,vom avea sprijinul fanilor,iar fcsb in clasamentul returului e la acelasi nivel cu echipele pe care le-am invins in retur:Otelul ,Rapid si U Cluj,asa ca eu unul cred ca Dinamo e favorita in meciul de duminica! + noi avem atacanti pe o panta ascendenta,iar fcsb e la pamant in ultimele etape,daca ASA bate maine ,Dinamo va castiga sigur cu o echipa demoralizata a fcsb-ului!
De ris e c-ati ajuns o echipa mica, fara obiective de performanta Obsesia legata de Steaua este psihanalizabila; n-are nici o legatura cu fotbalul
in anii trecuti cu doua zile inainte de derby fierbea sangele in mine...acum nu mai am nici o placere.totul este la un nivel atat de mic si de mizerabil incat este foarte greu sa iti mai pastrezi pasiunea pentru ceva. Asta pentru ca suntem inconjurati de amatori. jucatori de cacao, patroni corupti si conducatori cu interese. asta inseamna fotbalul romanesc. Asa cum e insa, tare mi-as dori sa scoatem un egal cu fcsb, la victorie nu mai indraznesc sa visez atata timp cat pe banca noastra sta flavius stoican
si ce e de ras in asta ? cam stupida reactie..
vrajeala. nu avem de unde sti ce va face Cappo del Cemento, ala e fier beton de fiecare data. pe de alta parte, chiar nu conteaza ce 11 va fi in teren, pentru Dinamo. poti sa-i combini si sa-i permuti pana lesini, tot petarde sunt, marea majoritate.
S-o batem pe steaua măcar ptr. a aduce titlul la tg. mures.să nu câștige steaua iarăși.
ar merge incercat serban in locul lui bubacar ... marc barboianu marc bonuza filip serban el hamed matei alexe grozav m nicolae si scoatem lana din ovi..na
e putin exaltat
o sa mori de nerbdare pana atunci :)))
poate sa schimbe el cat vrea, cat timp un impostor fara carnet e pe banca, lucrurile tot prost vor merge. are o medie de 1 pct/meci, mai prost ca flocea.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.