Comentarii (23)
zidane92
zidane92  •  01 Mai 2015, 12:00

Cand dracu o sa intelegeti ca steaua nu mai exista? Jucam cu fcsb nu cu steaua si suntem clar favoriti,jucam acasa,vom avea sprijinul fanilor,iar fcsb in clasamentul returului e la acelasi nivel cu echipele pe care le-am invins in retur:Otelul ,Rapid si U Cluj,asa ca eu unul cred ca Dinamo e favorita in meciul de duminica! + noi avem atacanti pe o panta ascendenta,iar fcsb e la pamant in ultimele etape,daca ASA bate maine ,Dinamo va castiga sigur cu o echipa demoralizata a fcsb-ului!

bakunin
bakunin  •  01 Mai 2015, 11:46
Postat de unico_biancorossi pe 01 Mai 2015, 11:39

si ce e de ras in asta ? cam stupida reactie..

De ris e c-ati ajuns o echipa mica, fara obiective de performanta Obsesia legata de Steaua este psihanalizabila; n-are nici o legatura cu fotbalul

adi_dinamovistul
adi_dinamovistul  •  01 Mai 2015, 11:43

in anii trecuti cu doua zile inainte de derby fierbea sangele in mine...acum nu mai am nici o placere.totul este la un nivel atat de mic si de mizerabil incat este foarte greu sa iti mai pastrezi pasiunea pentru ceva. Asta pentru ca suntem inconjurati de amatori. jucatori de cacao, patroni corupti si conducatori cu interese. asta inseamna fotbalul romanesc. Asa cum e insa, tare mi-as dori sa scoatem un egal cu fcsb, la victorie nu mai indraznesc sa visez atata timp cat pe banca noastra sta flavius stoican

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Mai 2015, 11:39
Postat de juliusmad pe 01 Mai 2015, 10:05

:))))))) a pastrat titularii pentru meciul cu Steaua. carnaval maxim in stefan cel mare.

si ce e de ras in asta ? cam stupida reactie..

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Mai 2015, 11:38

vrajeala. nu avem de unde sti ce va face Cappo del Cemento, ala e fier beton de fiecare data. pe de alta parte, chiar nu conteaza ce 11 va fi in teren, pentru Dinamo. poti sa-i combini si sa-i permuti pana lesini, tot petarde sunt, marea majoritate.

1617155171862779
Daniel Grameni  •  01 Mai 2015, 11:21

S-o batem pe steaua măcar ptr. a aduce titlul la tg. mures.să nu câștige steaua iarăși.

i.am.valahu
i.am.valahu  •  01 Mai 2015, 11:17

ar merge incercat serban in locul lui bubacar ... marc barboianu marc bonuza filip serban el hamed matei alexe grozav m nicolae si scoatem lana din ovi..na

juliusmad
juliusmad  •  01 Mai 2015, 11:08
Postat de zidane92 pe 01 Mai 2015, 10:58

Cum sa sarbatoreasca ma la universitate,esti nebun? ASA joaca acasa cu Otelul in ultima etapa,la Targu Mures si vor primi acolo medaliile de campioni,daca va fi cazul,dar mai sunt 5 etape si nu s-a incheiat! ASA are 4 meciuri grele,steaua doar 1 si nu o zic cu rautate,dar chiar si cu lotul actual nu vad cum steaua nu ar bate botosani,chiajna,brasov !

e putin exaltat

juliusmad
juliusmad  •  01 Mai 2015, 11:08
Postat de baba_yaga pe 01 Mai 2015, 10:42

Stai să vezi carnaval după ultima etapă! Românii, după multă vreme, vor ieși din case pentru a sărbători (la Universitate) câștigarea titlului de către ASA Tg. Mureș. Parcă îl și văd pe N2 cum se prinde în horă cu noi, dinamoviștii...(parcă nu mai am răbdare).

o sa mori de nerbdare pana atunci :)))

eucutine
eucutine  •  01 Mai 2015, 10:58

poate sa schimbe el cat vrea, cat timp un impostor fara carnet e pe banca, lucrurile tot prost vor merge. are o medie de 1 pct/meci, mai prost ca flocea.

• 1
  • 2
  • 3
Comentează