Alte știri din fotbal
Pancu, la podcastul GSP „2 la 1”, în PREMIERĂ despre ieșirea violentă din meciul cu Elveția: „Am băut ceva înainte... Nu mai iau niciodată!”
0
Andrei Nicolescu, mesaj total surprinzător: „Vreau să felicit FCSB. A făcut un transfer extraordinar!”
4
Zeljko Kopic, promisiune pentru jucătorii lui Dinamo: „Întotdeauna e la fel!”
0
Metamorfoza anului 2024: Dinamo București! Note de 7 la „câini”, 3 și 4 pe bandă rulantă la „lupi”
1
Știri din fotbal internațional
Real Madrid s-a impus categoric pe terenul lui Leganes și a redus din diferența de puncte față de liderul Barcelona
0
Napoli - AS Roma 1-0 » Trupa lui Antonio Conte îi strică revenirea lui Ranieri și urcă pe primul loc în Serie A
0
Prima reacție a lui Andrei Rațiu, după Sevilla - Rayo Vallecano » Ce notă a primit românul
1
Ipswich - Manchester United 1-1 » Ruben Amorim obține doar un punct la debutul pe banca „diavolilor”
0
Lifestyle
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
6
Cum arată la 50 de ani fosta soție a lui Gabi Balint » Mesaj emoționant primit de fostul manechin de ziua ei
4
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
19
Starul de 100 de milioane a apărut cu noua iubită la evenimentul monden al finalului de an » Blonda a atras toate privirile
7
Cele 14 cuvinte scrise de CTP imediat ce Călin Georgescu a ajuns pe primul ...
Libertatea
Presa internațională, interesată de alegerile din România. The Guardian: ...
Adevărul
Gigi Becali anunţă o răsturnare de situaţie pentru turul 2 în cursa ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Iara barboianu ??? nu vati saturat de 1 autogol ???
si in tur stoican a menajat cativa jucatori si dupa meci nu stia cum il chema cu buletinul in mana
de fapt,echipa de care ziceam eu era cea zisa de jony1973:Marc - Barboianu, Bunoza, Marc, Filip - Boubacar, Elhamed - Gavrila, Rotariu, Lazar - Alexe dar nu stiu de ce nu a mers sa ii raspund la comentariu..
la echipa asta ma gandeam si eu,dar sa vedem ce va face "cap-de -ciment" stoican... daca nici acum nu ii batem,cand cei de la steaua nu stiu cum ii cheama nici cu buletinele in mana,suntem prostii prostilor.. mai ales ca jucam fara nici un fel de presiune,ce mi-e locul 8 ce mi-e 10,tot un sezon ratat e, pe cand steaua,daca nu bate dinamo si tg mures bate la viitorul,titlul incepe sa se indeparteze..
Dinamo trebuie sa faca presing, sa atace incontinuu si cel mai important, trebuie sa castigam mijlocul terenului, daca am castigat mijlocul terenului si mingile ajung la Bilinski si Niculae, cu doua extreme cu pofta de joc si la capacitate maxim (Alexe, Rotariu, Matei, Grozav), Dinamo v-a castiga duminica. Cu ce ar fi Tanase mai grozav, decat Gicu Grozav? Sau cu ce e mai bun Tucudean decat al nostru Bilinski sau Marius Niculae? Sunt sigur ca Niculae, va intarata cainii in vestiar si vor iesi turbati pe teren. Poate singurul de care mie frica de la steaua, e Arlauskis, dar Traian Marc face meciuri bune si are reflexe. E important sa iesim motivati si sa intram la pauza cu avantaj ... ar fii si mai bine! Important e sa umplem stadionul si fiecare dinamovist sa cante ... Ce conteaza pe sfarsit de sezon, titlul la Tg Mures, Dinamo sa iasa din insolventa si steaua infranta pe National Arena, la ultimul meci al lui Stoican pe banca lui Dinamo.
Daca Deaconu trimite vreu balerin de-al lui Dinao nu are nici o sansa!
Dinamo are nevoie de antrenor care sa-i puna pe jucatorii actuali sa paseze intre ei. Cu Teja incepuse sa joace ceva mai bine, cu pase verticale la firul ierbii. Insa nu stiu daca ar mai fi progresat. Cu Stoican jucam in stilul Irlandei din inceputul anilor 90, adica bubim mingea in fata pe sus si 2- maxim 3 jucatori din atac alearga dupa ea s-o prinda, insa de cele mai multe ori ajunge la adversar. Bine, in cazul irlandezilor era altcepa, acestia fiind mult mai masivi si inalti si alergau mai multi jucatori dupa minge. Acum nu putem spera decat la contraatacuri rapide si as juca chiar titular pe dreapta cu Gavrila (desi a gresit la ultimul gol al gorjenilor) si pe Rotariu l-as folosi in spatele varfului Alexe (Niculae urmand sa fie rezerva) Marc - Barboianu, Bunoza, Marc, Filip - Boubacar, Elhamed - Gavrila, Rotariu, Lazar - Alexe
Daca stoican joaca iar cu pase numai inapoi si cu echipa masata in treimea proprie cum vrea sa bata pe steaua!!? La liniute, la ce?? Prima conditie: Dinamo sa CASTIGE DUELURILE INDIVIDUALE si sa nu mai faca figuratie pe teren! Pe urma, vom vedea....
Dinamo trebuie sa joace ofensiv,sa isi sugrume adversarul,in momentul asta steaua e fcsb si la propriu si la figurat! Nu are identitate si nici in joc nu mai au forta,agresivitate,clarviziune,numai o tactica "ghipsata" a lui stoican de a juca cu 8-9 oameni in aparare ne poate fura victoria duminica!
Echipa mea la meciul cu Steaua: Marc - Barboianu, Bunoza, Marc, Filip - Boubacar, Elhamed - Rotariu, M. Niculae, Lazar - Alexe. Daca jucam cu Bilinski nu vom avea prea multe oportunitati la jocul pe contraatac, acesta fiind foarte firav in duelurile unu-la-unu si nici viteza lui Alexe nu o are!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.