Alte știri din fotbal
„Cine e cel mai frumos bărbat din fotbalul românesc?” » Anamaria Prodan are un favorit-surpriză: „Mi-a plăcut toată viața”
0
Neluțu Sabău anunță ce se întâmplă cu unul dintre liderii Universității Cluj: „Sunt convins”
0
Mititelu se laudă că a găsit următorul star al Olteniei: „De la Gică Popescu n-am mai avut așa ceva!”
0
Schengen vs Non-UE » Românii au spus „adio” cozilor în trafic la vama cu bulgarii, dar se reîntâlnesc cu corvoada când dau de Turcia
0
Știri din fotbal internațional
Daily Mail despre Ianis Hagi și Philippe Clement: „Rareori un manager va fi fost atât de recunoscător că i s-a dovedit că a greșit”
0
Șeful Premier League, speriat de noul format al competiției: „Asta scrie în contract”
0
Dan Șucu îl vrea la Genoa! Clubul și impresarul fotbalistului român au fost contactați
0
„Nu” pe linie! Marcus Rashford a respins deja 3 oferte uriașe: câți bani i-au fost propuși
0
Lifestyle
Singura condiție ca Dan Negru să mai prezinte un Revelion: „Doar așa o fac, dar e imposibil să se mai întâmple”
11
„Jumătatea mea mai bună” » Radu Drăgușin, gest impresionant pentru Ioana de ziua ei: ce cadou i-a oferit fotbalistul lui Tottenham
7
Au trecut la următorul nivel! Arena-SF inaugurată de americani poate să VÂNDĂ din energia pe care o produce: imagini spectaculoase
3
Teodora Meluță a strălucit la cununia civilă! Imagini noi, la 7 zile de când a spus „Da”
0
stie deja 9 titulari??? Ce chestie ,asa repede i-a trimis Becali lista cu jucatorii si asezarea tactica? Bravo Gigi ,inseamana ca ai incredere in baieti, iar sluga Lacatus percuteaza imediat,ca in armata:))
pentru mijlocas stanga dimitrov de la levski
eu cred ca neaga nu ar trebui exclus din primul 11, joaca el mijlocas stanga ca poate, sau sa joace dica mijlocas si neaga atacant.Cred k ar fi 11 perfect, sau mai e o varianta,banel poate juca si mijlocas stanga si in atac dica q neaga k se inteleg aproape perfect k se cunosc de cad erau mici. Sa il mai lasam pe straini pe banca k noi suntem STEAUA nu echipa ''LUMII''.
...incep sa apara primele vesti bune pe anu' asta: pa Lovin, pa Banel!...
Daca-l pune pe Armenteros pe stanga si ne trezim si cu Fernandao (sa zicem) in locul lui Pepe, in campionat cel putin n-o sa mai avem adversari. Ramane de vazut ce dracu' facem cu Liga: nu ne mai putem permite sa mai ratam primavara si anul asta, fie si in UEFA.
tin cu dinamo dar ar fi o adevarata bomba daca l-ar aduce pe mitea sau vlad munteanu /// ar mai fi o varianta fabio felicio un portughez care evolueaza la rubin.
nu inteleg de ce naiba nu se insista pentru karamyan pe stanga. e o certitudine. si de ce l-au vandut pe rada. daca pleaca goian si radoi cu cine mai ramanem in aparare? cu baciu? fundas dreapta rezerva cine e? ca petre marin e gata. poate banel.
ar fi bine ca Dica sa joace mijlocas stanga si Neaga sa fie atacant...ar fi un 11 perfect!
Sa il aduca pe Sepsi, ca tot vor sa il imprumute cei de la Benfica. Si joaca si in LG.
dupe cum s-a exprimat e clar ca dica pleaca din ghencea dupe euro ...problema atacului e nerezolvata : stancu nu face fata , pepe sa se duca in columbia lui , Dayro nua fost jucat destul(dece?), badea e cu vacuta la pasunat , neaga tre sa mai lucreze! mijlocas stanga nu au avut ! doi inchizatori nu fac casa buna cu stilu lui plesan ! asa ca va mai trebuie 4-5 transferuri prin zonele astea de mai sus ca altfel nici nu o sa pupati CL!!!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.