Comentarii (33)
 •  30 Mai 2008, 11:31

stie deja 9 titulari??? Ce chestie ,asa repede i-a trimis Becali lista cu jucatorii si asezarea tactica? Bravo Gigi ,inseamana ca ai incredere in baieti, iar sluga Lacatus percuteaza imediat,ca in armata:))

•  30 Mai 2008, 11:23

pentru mijlocas stanga dimitrov de la levski

•  30 Mai 2008, 11:16

eu cred ca neaga nu ar trebui exclus din primul 11, joaca el mijlocas stanga ca poate, sau sa joace dica mijlocas si neaga atacant.Cred k ar fi 11 perfect, sau mai e o varianta,banel poate juca si mijlocas stanga si in atac dica q neaga k se inteleg aproape perfect k se cunosc de cad erau mici. Sa il mai lasam pe straini pe banca k noi suntem STEAUA nu echipa ''LUMII''.

•  30 Mai 2008, 10:57

...incep sa apara primele vesti bune pe anu' asta: pa Lovin, pa Banel!...

•  30 Mai 2008, 10:54

Daca-l pune pe Armenteros pe stanga si ne trezim si cu Fernandao (sa zicem) in locul lui Pepe, in campionat cel putin n-o sa mai avem adversari. Ramane de vazut ce dracu' facem cu Liga: nu ne mai putem permite sa mai ratam primavara si anul asta, fie si in UEFA.

•  30 Mai 2008, 10:30

tin cu dinamo dar ar fi o adevarata bomba daca l-ar aduce pe mitea sau vlad munteanu /// ar mai fi o varianta fabio felicio un portughez care evolueaza la rubin.

•  30 Mai 2008, 10:24

nu inteleg de ce naiba nu se insista pentru karamyan pe stanga. e o certitudine. si de ce l-au vandut pe rada. daca pleaca goian si radoi cu cine mai ramanem in aparare? cu baciu? fundas dreapta rezerva cine e? ca petre marin e gata. poate banel.

•  30 Mai 2008, 10:23

ar fi bine ca Dica sa joace mijlocas stanga si Neaga sa fie atacant...ar fi un 11 perfect!

•  30 Mai 2008, 09:59

Sa il aduca pe Sepsi, ca tot vor sa il imprumute cei de la Benfica. Si joaca si in LG.

•  30 Mai 2008, 09:44

dupe cum s-a exprimat e clar ca dica pleaca din ghencea dupe euro ...problema atacului e nerezolvata : stancu nu face fata , pepe sa se duca in columbia lui , Dayro nua fost jucat destul(dece?), badea e cu vacuta la pasunat , neaga tre sa mai lucreze! mijlocas stanga nu au avut ! doi inchizatori nu fac casa buna cu stilu lui plesan ! asa ca va mai trebuie 4-5 transferuri prin zonele astea de mai sus ca altfel nici nu o sa pupati CL!!!!!

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează