Alte știri din fotbal
„Șah-mat! Mutarea e finală” » Ultrașii lui FCU Craiova, mesaj la miezul nopții pentru Mititelu și Olguța Vasilescu
0
U Cluj - Gloria Buzău, duel cu obiective diferite » Echipele de start
0
Un nou „caz Ciobotariu” în Superligă » Forțează mâna patronului să-l lase să plece la o rivală: „Mi-au propus niște jucători, n-am nevoie de ei”
0
Pe ce s-a bazat Aaron Boupendza când a refuzat să revină din Dubai cu Rapidul » Regula pe care cluburile din România au încercat să le-o ascundă fotbaliștilor
1
Știri din fotbal internațional
Dortmund se pregătește să schimbe antrenorul, după al treilea eșec consecutiv
0
Real Madrid a folosit poțiunea miraculoasă care alungă instant crampele musculare » O folosesc cicliștii și jucători de padel
0
Dan Șucu transferă din Premier League! A doua mutare la Genoa în 48 de ore
0
Brentford - Liverpool, duel din etapa #22 în Premier League » Echipe probabile + cele mai bune cote
0
Lifestyle
Ce a ajuns să facă Sandra Izbașa, la 11 ani de când s-a retras din gimnastică » Și-a descoperit o nouă pasiune
20
Leonard Doroftei e în culmea fericirii: „Ne mărim familia” » Bebelușul se va naște în luna aprilie
1
Fiica lui Ion Țiriac a răbufnit după ultimele evenimente din SUA! Mesaj dur la început de an: „Compasiunea nu ar trebui să fie un lucru selectiv”
13
Mauro Icardi și-a oficializat relația cu noua iubită! Wanda Nara a luat foc: „Asta mă doare”
1
kiar daca joaca cu banel pe stanga si cu stancu in atac.. ne mai trebuie cel putin 2 jucatori..: un atacant si un mijlocas stanga ( care sa poata juca si in centru )..; dupa cum spuneau si altii si dica ar fi o solutie pe stanga.. o msolutie fara viteza dar cu tehnica foarte buan. si care ar aparea foarte mult si la finalizare.. macar daca l-ar lua pe ARMENTEROS .. si inka un atacant de careu ar fi grozav.. FORZA STEAUA
si atacu Dayro Stancu(Badea)
pai dica mijlocas stanga e da la bagat zenga atacant cand era steaua in criza de atacanti si juc cu Litu adus e la tineret ..
a mai jucat pe stanga, in tinerete la pitesti
Eu zic ca pe stanga o sa joace Dica. Din cate stiu eu a mai jucat pe acest post. Sau ma insel ?
eu nu inteleg dc tot insista cu 2 inchizatori?? avem niste fundasi f buni. ce ne trebe 2 inchizatori. dupa pararea mea 1 ar fi foarte de ajuns. jucam cu 2 inchizatori si mijloc de multe ori nu avem. ramane atacul descoperit.
Stancu ! Pe stanga.....nu stiu ! Nicolita sa plece de la Steaua sau sa mearga la Steaua II ! Dupa meciul cu Betis de la Sevilla a fost mana moarta! Si asa a ramas ! Totusi, sunt 2 ani si ceva ! E aiurea rau sa te incapatanezi sa joci cu el in continuare! LA Euro2008 , Banel o sa fie dezamagirea ! Forta Steaua !
banel a mers ceas cat a jucat o preioada pe stanga.....vezi meciurile din UEFA....cu BETIS,RAPID...etc.....buna ideea cyclon
Sa cumpere un mijlocas stanga ca in acest moment echipa sufera.Poate ma ajuta ceilalti dar de cand nu mai a avut Steaua un atacant care sa marcheze 25-28 goluri pe campionat? Nu e si asta o problema atacul ca de 5-6 ani,daca nu mai bine nu prea marcam.Parca mi-e dor de echipa care in min.10 avea 1,2-0!Am incredere in Adrian Ilie,dar Gigi Becali de ce nu-i da bani de transferuri?Se afunda in mediocritate si Ilie?Credeam ca e un om cu personalitate
clar in atac stancu langa dayro ... nici nu vreau sa mai vad dica p-acolo, daca joaca cum a facut`o in retur, iar pe stanga sa-l bage pe nicolitsa putin ... sau sa-i mai dea o sansa lui Surdu ca in iarna s-a pregatit exemplar, dar nu i-a fost acordata sansa sa joace. ... oricum ar trebui si un Armenteros ... si atunci sigur am avea om pe stanga
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.