Comentarii (158)
terminatorul2
terminatorul2  •  15 Mai 2012, 09:02

Pai el de unde sa stie asta ?

joker_28
joker_28  •  15 Mai 2012, 09:00

bine ca pt salvare nu au avut bonus...;))))))) ciobanul si taranul jegurile fotbalului romanesc inca odata dovedesc acest lucru!!!

lukasoil17
lukasoil17  •  15 Mai 2012, 08:57

forzza mioveni!

saviola2_8
saviola2_8  •  15 Mai 2012, 08:44

cfr depinde doar de ea! restull e can can fiecare jucator de la mioveni poate sa aiba prima si un petec de luna, nu are importanta, cfr daca se impiedica de mioveni nu merita titlul, punct! nu cred ca se intampla asa ceva, sunt prea slabi mioveniul cfr nu bate niciodata pe teren U si Steaua dar mioveni? sa fim seriosi sunt mult prea slabi da, jocul cfr-ului da sperante rivalelor insa ar fi deja prea mult sa se incurce cu aia.

energyzatu
energyzatu  •  15 Mai 2012, 08:24
Postat de terminatorul2 pe 15 Mai 2012, 08:20

Credeam ca poate m-am inselat , dar esti mult mai incult decit credeam , de fapt tu reprezinti imaginea reala a unui taran incult !!! Mai exact , a unui taran perfect !!!! Nu are rost sa-mi raspunzi , pt ca ma chinui sa descifrez ce timpenii scrii !!!!!!! Si oricum este o pierdere de timp din partea mea sa citesc ineptiile pe care le beși pe gura !!!!!

ai devenit filozof peste noapte :))) eu sunt incult ??! de ce ??! ca spun adevaru ??! :> intotdeauna adevaru supara deranjaza ... si u nu faci decat sa confirmi regula asta :)

valyomanyd
valyomanyd  •  15 Mai 2012, 08:21
Postat de cerber_nz pe 15 Mai 2012, 07:18

Ce conteaza cu cat se sponsorizeaza echipa Mioveniului... Daca vrei sa fii campion trebuie sa castigi la o echipa care a facut doar 12 puncte in aproape intreg campionatul... oare a mai fost vreo echipa cu mai putine puncte vreodata? Chiar nu stiu!

Da, a fost Jiul Petrosani, a retrogradat cu 10 puncte !!!

terminatorul2
terminatorul2  •  15 Mai 2012, 08:20
Postat de energyzatu pe 15 Mai 2012, 08:12

Imi pare bine ca iti accepti soarta :X esti mandru sa fii oaie :) (in cazu tau miel) :D

Credeam ca poate m-am inselat , dar esti mult mai incult decit credeam , de fapt tu reprezinti imaginea reala a unui taran incult !!! Mai exact , a unui taran perfect !!!! Nu are rost sa-mi raspunzi , pt ca ma chinui sa descifrez ce timpenii scrii !!!!!!! Si oricum este o pierdere de timp din partea mea sa citesc ineptiile pe care le beși pe gura !!!!!

energyzatu
energyzatu  •  15 Mai 2012, 08:19

aia sunt in stare sa se duca in B in C ca sa ii dea meciu lu zdeaua ... la fel a facut pandurii acum cativa ani ... erau pe loc retrogradabil ... au dat meciu lu zdeaua ... si la final chiar daca erau pe loc retrogradabil au ramas in A ... o fi trimis jiji vreo valiza pe la lpf ... si aia au gasit salvarea nu leau dat licenta celor de la FC Bihor din niste motive inventate de ei ... asta e ROMANIA asta e forbalul romanesc :)

valyomanyd
valyomanyd  •  15 Mai 2012, 08:18

Iar aveti surse ?

energyzatu
energyzatu  •  15 Mai 2012, 08:16
Postat de fidec pe 15 Mai 2012, 08:11

Daca se incurca CFR azi de CS MIOVENI , iar Vaslui castiga va fi c ampioana SC VASLUI, poate ma injurati dar asta-i adevarul, noi STEAUA nu mai avem SANSE LA TITLU !! Daca nu pierdeam 2p cu Gaz Metan sau cu Pandurii pe final era altcv, dar asa...

vaslui nu castiga la galati :) o sa fie norocosi daca scot egal :P dar CFR castiga diseara titlul !!!!! ... si zdeaua oricum nu mai are sanse la titlu ... joaca cu DINAMO nu joaca cu chiajna brasov otelu sportu in fiecare etapa ... :P

• 1
  • •••
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • •••
  • 16
Comentează