Alte știri din fotbal
Helmuth Duckadam va fi incinerat! Anunțul soției la miezul nopții
0
Ștefan Târnovanu n-a vorbit niciodată cu Helmuth Duckadam: „A fost un om care a spus tot timpul asta”
0
Jucătorul campioanei României „a erupt”, după ultimele critici: „Nu îmi fac probleme”
0
Dorinel Munteanu, exploziv: „Voi lua măsuri drastice!” » Urmează REVOLUȚIA la Galați: „Dacă puteam, făceam 15 schimbări”
2
Știri din fotbal internațional
Reacție impresionantă la drama fostului lor jucător! Ce s-a întâmplat în această seară pe Olimpico din Roma
0
Coșmarul înfiorător al unui supraviețuitor al tragediei din 2016: „Am visat cu câteva zile înainte. Când m-am trezit, doctorul mi-a zis că avionul chiar s-a prăbușit!”
0
Messi a pus un nou antrenor și la Inter Miami. Patronul clubului american admite: „Mi-a oferit ceea ce căutam”
0
Primele cuvinte rostite de Bove » Ce anunță directorul general al Fiorentinei despre starea jucătorului internat
1
Lifestyle
Acuze grave: „Președintele lui PSG nu voia să mă vadă, cred că-i plăcea mai mult de soția mea”
5
Arpad Paszkany, cadou de mii de euro pentru iubita mai tânără cu 23 de ani: „Jucării noi”
10
Reacția fostului internațional când a văzut pozele la limită cu fiica lui: „Îi spun mereu: «Ține minte că tatăl tău e cunoscut»”
6
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
7
Pai el de unde sa stie asta ?
bine ca pt salvare nu au avut bonus...;))))))) ciobanul si taranul jegurile fotbalului romanesc inca odata dovedesc acest lucru!!!
forzza mioveni!
cfr depinde doar de ea! restull e can can fiecare jucator de la mioveni poate sa aiba prima si un petec de luna, nu are importanta, cfr daca se impiedica de mioveni nu merita titlul, punct! nu cred ca se intampla asa ceva, sunt prea slabi mioveniul cfr nu bate niciodata pe teren U si Steaua dar mioveni? sa fim seriosi sunt mult prea slabi da, jocul cfr-ului da sperante rivalelor insa ar fi deja prea mult sa se incurce cu aia.
ai devenit filozof peste noapte :))) eu sunt incult ??! de ce ??! ca spun adevaru ??! :> intotdeauna adevaru supara deranjaza ... si u nu faci decat sa confirmi regula asta :)
Da, a fost Jiul Petrosani, a retrogradat cu 10 puncte !!!
Credeam ca poate m-am inselat , dar esti mult mai incult decit credeam , de fapt tu reprezinti imaginea reala a unui taran incult !!! Mai exact , a unui taran perfect !!!! Nu are rost sa-mi raspunzi , pt ca ma chinui sa descifrez ce timpenii scrii !!!!!!! Si oricum este o pierdere de timp din partea mea sa citesc ineptiile pe care le beși pe gura !!!!!
aia sunt in stare sa se duca in B in C ca sa ii dea meciu lu zdeaua ... la fel a facut pandurii acum cativa ani ... erau pe loc retrogradabil ... au dat meciu lu zdeaua ... si la final chiar daca erau pe loc retrogradabil au ramas in A ... o fi trimis jiji vreo valiza pe la lpf ... si aia au gasit salvarea nu leau dat licenta celor de la FC Bihor din niste motive inventate de ei ... asta e ROMANIA asta e forbalul romanesc :)
Iar aveti surse ?
vaslui nu castiga la galati :) o sa fie norocosi daca scot egal :P dar CFR castiga diseara titlul !!!!! ... si zdeaua oricum nu mai are sanse la titlu ... joaca cu DINAMO nu joaca cu chiajna brasov otelu sportu in fiecare etapa ... :P
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.