Comentarii (51)
numaicfr
numaicfr  •  05 Octombrie 2012, 17:55
Postat de sibelius pe 05 Octombrie 2012, 17:53

Ca sa castigi si cand joci prost iti trebuie talent, nu?

nu cred ca talent e cuvantul potrivit.... as merge pe noroc, care e tare bun in fotbal

sibelius
sibelius  •  05 Octombrie 2012, 17:53
Postat de numaicfr pe 05 Octombrie 2012, 17:50

cred ca tare va e frica de cfr....... suntem buni. voi ati jucat cam naspa aseara. am vazut doar repriza a 2-a. slabuta pentru ce va credeti(sau ce crede jiji) de steaua.

Ca sa castigi si cand joci prost iti trebuie talent, nu?

numaicfr
numaicfr  •  05 Octombrie 2012, 17:50
Postat de luciann pe 05 Octombrie 2012, 17:46

Trebuie sa-i batem ca sa-i terminam definitiv! In alta ordine de idei, cred ca vor juca toti trei!

cred ca tare va e frica de cfr....... suntem buni. voi ati jucat cam naspa aseara. am vazut doar repriza a 2-a. slabuta pentru ce va credeti(sau ce crede jiji) de steaua.

yahoo92
yahoo92  •  05 Octombrie 2012, 17:48
Postat de flo_ax pe 05 Octombrie 2012, 17:36

e o gluma proasta, de om idiot

+1...atat il duce capu'

numaicfr
numaicfr  •  05 Octombrie 2012, 17:47
Postat de catalin_cj pe 05 Octombrie 2012, 17:31

sincer, cred ca sougou are dreptate. nu cred ca MU facea doua greseli identice in acelasi meci. adica daca sougou a scapat odata deja s-a si vazut la fiecare contact avea cate doi oameni care il luau in primire

decat sa mai faca inca o gresala mai bine l-au terminat pe sougou

luciann
luciann  •  05 Octombrie 2012, 17:46
Postat de flo_ax pe 05 Octombrie 2012, 17:42

Sougou e un jucator de contra-atac, tare ma indoiesc ca va avea spatii. Steaua are 9 puncte avans, nu e obligata sa castige, un egal e f bun, asa ca ma indoiesc ca se vor descoperi. CFR-ul va trebui sa atace, dar nici ei n-au voie sa piarda. Tare mi-e ca va fi un meci super-tacticizat, echipele fiind preocupate sa nu piarda in primul rand.

Trebuie sa-i batem ca sa-i terminam definitiv! In alta ordine de idei, cred ca vor juca toti trei!

flo_ax
flo_ax  •  05 Octombrie 2012, 17:42

Sougou e un jucator de contra-atac, tare ma indoiesc ca va avea spatii. Steaua are 9 puncte avans, nu e obligata sa castige, un egal e f bun, asa ca ma indoiesc ca se vor descoperi. CFR-ul va trebui sa atace, dar nici ei n-au voie sa piarda. Tare mi-e ca va fi un meci super-tacticizat, echipele fiind preocupate sa nu piarda in primul rand.

papillon
papillon  •  05 Octombrie 2012, 17:41

Va spune unom care a tremurat tot meciul cu Manchester si al dracului de rau mi-a parut ca a pierdut Clujul. Meciul n-a fost pierdut de echipa aflata in teren , ci de Andone. Cu toata stima pentru el ,dar a gresit fundamental strategia cu englezii . I-a bagat pe baieti cu curul in poarta si a mers numai pe mina lui Sougu, merge ,ori nu merge . Uite ca Sougu s-a accidentat si masinaria CFR nu a mai functionat . Se putea scoate macar un egal.Nu-i nimic pierdut in cursa pentru calificare , asa ca HAi CFR!!!!

bluearth
bluearth  •  05 Octombrie 2012, 17:40

FORZA CFR,FORZA CAMPIOANA!

flo_ax
flo_ax  •  05 Octombrie 2012, 17:36
Postat de imperator pe 05 Octombrie 2012, 17:25

A fost în spirit de glumă, dar observ că tu ești prea prost ca să înțelegi specificația de la urmă !

e o gluma proasta, de om idiot

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Comentează