Alte știri din fotbal
Un SINGUR transfer pentru Șumudică în mercato de iarnă! Rapid a făcut anunțul: „El și doar el!” » Toate detaliile afacerii
1
Trei „tricolori” și-au ales grupa preferată din preliminariile CM 2026 » Alegeri surprinzătoare
0
Decizie fără precedent luată de Mircea Lucescu la echipa națională! A anulat tot ce stabilise Edi Iordănescu și a făcut o dezvăluire-șoc: „L-am prins cu sticla de vin roșu sub saltea”
11
Cei mai mari „ratangii” din Superligă: câte doi jucători de la FCSB și Rapid se află pe listă
0
Știri din fotbal internațional
„Vor muri mulți oameni” » Cea mai dură reacție după decizia FIFA în legătură cu Arabia Saudită
0
Surpriză imensă! » Doi monștri europeni au șanse infime să se califice în optimile Ligii Campionilor
0
Radu Petrescu a împărțit presa din Italia. Portughezii de la Record și O Jogo l-au lăudat
0
Hoffenheim - FCSB, încă o șansă pentru campioană să-și rotunjească veniturile! Câți bani a luat până acum de la UEFA
0
Lifestyle
„Cea mai sexy înotătoare” e româncă și e vedetă în SUA » Are din ce în ce mai mulți fani
1
Fosta soție a lui Achraf Hakimi l-a uitat definitiv » Noul iubit are o avere de peste 100 de milioane de euro
1
Ilie Dumitrescu, întrebat frontal: „E adevărat că ai cucerit-o cu un tablou de Grigorescu și un buchet de flori?”
5
În ce an spune Mark Zuckerberg că vor dispărea telefoanele mobile și ce dispozitiv revoluționar le va lua locul
5
sincer, cred ca sougou are dreptate. nu cred ca MU facea doua greseli identice in acelasi meci. adica daca sougou a scapat odata deja s-a si vazut la fiecare contact avea cate doi oameni care il luau in primire
A fost în spirit de glumă, dar observ că tu ești prea prost ca să înțelegi specificația de la urmă !
: )))))))))))))))))))))))))))))))) Păi tu nu vezi ce bucurie pe GSP ? Cum se accidentează unul de la voi sar în sus mai ceva ca noi.
Esti rau? Sa fiu rau. Pe autocarul Stelei.
Ce comentarii puerile, mai si razi ca proasta la falus. Bravo, nota zece domnule imperator!
Ahh, daca ii aveam pe Ronny, Deac, Sare si Martinez, pff, altfel era situatia in campionat astazi. Asta este, mergem inainte si asteptam sa revina! O sa fie greu cu Steaua, dar nu si imposibil!
Mai există o șansă..... să pice avionul cu ei ! : ))
pe Ganea l-am scris din greseala de 2 ori, dar tot 8 raman...asta in cazul in care vor fi valizi Sougou si Bastos...
Ce sa-ti spun, ai dreptate. GSP are informatii mai precise despre jucatorii pe care CFR ii are accidentati sau pot juca, pe cand bietul Andone afla din ziar lucrul asta.
Vass, Sare, Ganea, Ronny, Deac, Ganea, Martinez, Kapetanos sunt accidentati, Aguirregaray suspendat...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.