FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - U CLUJ 3-2

FOTO „Penalty și cartonaș roșu!” » Cristi Balaj semnalează o eroare majoră de arbitraj în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Cristi Balaj, fost arbitru internațional, susține că oltenii ar fi trebuit să primească un penalty. +17   FOTO
Cristi Balaj, fost arbitru internațional, susține că oltenii ar fi trebuit să primească un penalty.

Articol de - Publicat sambata, 27 aprilie 2024 19:19 / Actualizat duminica, 28 aprilie 2024 10:23

Adrian Mititelu, finanțatorul de la FCU Craiova, a avut o reacție nervoasă în repriza a doua a partidei cu U Cluj, din etapa #7 a play-out-ului Superligii. Cristi Balaj, fost arbitru internațional, susține că oltenii ar fi trebuit să primească un penalty.

La scorul de 2-1 pentru FCU Craiova, oltenii au cerut insistent un penalty, în minutul 62. Juan Bauza a fost împins de Dan Nistor și a căzut, dar nu s-a acordat nimic.

FOTO. Adrian Mititelu, exasperat în FCU Craiova - U Cluj

Adrian Mititelu, exasperat în FCU Craiova - U Cluj
Adrian Mititelu, exasperat în FCU Craiova - U Cluj
Adrian Mititelu, exasperat în FCU Craiova - U Cluj
Adrian Mititelu, exasperat în FCU Craiova - U Cluj
Adrian Mititelu, exasperat în FCU Craiova - U Cluj
+13 FOTO

Nistor a intrat cu umărul în adversar. Argentinianul a căzut și a cerut penalty, dar Horia Mladinovici a lăsat jocul să continue.

Adrian Cojocaru, arbitrul VAR, a fost de aceeași părere cu „centralul” și oltenii nu au primit lovitură de la 11 metri. La oficială, Adrian Mititelu a fost exasperat de decizia brigăzii de arbitri și a făcut o criză de nervi, fiind surprins de camerele care au transmis partida.

Verdictul lui Cristi Balaj: „Penalty și cartonaș roșu!”

Fostul arbitru Cristi Balaj a intervenit la Prima Sport. Spune că FCU Craiova ar fi trebuit să primească lovitură de la 11 metri, iar Nistor să fie eliminat.

Important de sesizat e că jucătorul atacant, în viteză mare pentru a câștiga mingea, înainte să șuteze încearcă să își potrivească pasul. Nu reușește să facă acea încetinire pentru că apărătorul pune mâna. Mâna lui Nistor se îndepărtează de corp, există acea extensie. Este penalty și cartonaș roșu!
- Cristi Balaj

Adrian Mititelu jr, prezent la meci după ce a ieșit din comă

Adrian Mititelu jr. (26 de ani) a fost și el prezent la meciul dintre FCU Craiova și U Cluj.

E prima apariție publică a fiului finanțatorului de la FCU Craiova, după ce a ieșit din comă. El a luat o supradoză de pastile și a ajuns de urgență la spital, în urmă cu o săptămână.

+20 FOTO

Adrian Mititelu jr. s-a recuperat și a ieșit din spital, iar la o săptămână după ce intra în comă a fost la meciul jucat acasă de FCU Craiova cu U Cluj. Camerele care au transmis meciul l-au surprins pe acesta la oficială. Nu a stat în aceeași lojă cu tatăl lui.

„Am stat în comă 10 ore! De sâmbătă noaptea și până duminică. Abia duminică după-amiază doctorii au reușit să mă stabilizeze și le mulțumesc mult pe această cale. Mi-au spus că dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu nu mai aveau ce face.

Am luat mai multe, nu mai știu ce… dar au fost amestecate. În momentul de față sunt stabil, mă simt bine. Sper ca în 2-3 zile să ies din spital. Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, în special doctorilor! Le mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare și de prietenie. Le-am citit pe toate și mi-au dat putere”, a declarat Mititelu jr., pentru Fanatik.

Citește și alte știri:

Opoziția de la Dinamo iese la atac! Andrei Nicolescu, tras public la răspundere: „Ați omorât clubul! Acționari indolenți, încăpățânați fandosiți!” » Mesaj în 5 puncte
DINAMO
Opoziția de la Dinamo iese la atac! Andrei Nicolescu, tras public la răspundere: „Ați omorât clubul! Acționari indolenți, încăpățânați fandosiți!” » Mesaj în 5 puncte
Jucătorul-cheie de la Rapid, OUT până la finalul sezonului » Lovitură grea pentru giuleșteni
RAPID
Jucătorul-cheie de la Rapid, OUT până la finalul sezonului » Lovitură grea pentru giuleșteni

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
ionica007
ionica007  •  28 Aprilie 2024, 06:40

Nu a fost penalty niciodata... Atacantul cauta contactul, apoi plonjeaza ca in bazin... De ce nu s-a acordat ''rosu'' la atacul lui Bahassa la Silaghi?!

Hund
Hund  •  27 Aprilie 2024, 22:43
Postat de Taranul.roman.becalizat pe 27 Aprilie 2024, 20:59

Corect!..... Diferența este că Mititelu a câștigat și speră, in timp ce Dinamo București suportă a câta oară!, greșeli tendențioase și ticăloase venite din camera VAR, care au trimis-o pe Dinamo în B! Asta nu e golăneală!?

Este foarte posibil să fie ultimul meci câștigat de Mititelu în Mamaliga 1 ))

Hund
Hund  •  27 Aprilie 2024, 22:41
Postat de cirus11 pe 27 Aprilie 2024, 20:58

Corect dar tot VAR-ul a anulat faultul ala la 17 metri pe atacul Voluntariului care insemna si cartonas galben sau rosu... Uneori chiar nu inteleg pe comentatori care ziceau ca nu a fost nimic, ca nu e contact... Pai ii da peste genunchi!! Sa nu mai spun ca pe unde ar fi trebuit sa continue alergarea cand ala ii scurtcircuiteaza asa traseul... Anyway, VAR-ul trebuie sa ramana!!! Daca rezolva macar cateva situatii pe meci tot e ceva.

Doar tu și Naum ați văzut fault la acea fază))) acolo a fost simulare grosolană și se impunea cartonaș galben simulatorului)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează