FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Charalambous i-a luat la rând pe toți la conferință: „Trebuie să știți despre ei!” » Becali nu se grăbește să-i prelungească contractul

Elias Charalambous
Elias Charalambous

Articol de , - Publicat sambata, 04 mai 2024 14:51 / Actualizat sambata, 04 mai 2024 15:03

Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul principal de la FCSB, a ținut să le mulțumească tuturor angajaților clubului pentru munca depusă în acest sezon, stagiune pe care roș-albaștrii o încheie cu primul titlu după 9 ani. Totodată, el a transmis că nu a purtat până în acest moment discuții pentru prelungirea înțelegerii cu FCSB.

Sub comanda lui Elias Charalambous, cu cipriotul secondat de Mihai Pintilii, FCSB a rupt blestemul și a cucerit titlul în România după 9 ani de agonie.

A fost un sezon foarte bun pentru suflarea roș-albastră, mărturie fiind faptul că FCSB a cucerit titlul cu 3 etape înainte de finalul stagiunii. Niciodată în sistemul cu play-off și play-out nu s-a mai întâmplat ca titlul să fie rezolvat atât de devreme.

Charalambous și-a scos pălăria: „Este uimitor, caracter cum rar găsești în fotbal!”
FCSB
Charalambous și-a scos pălăria: „Este uimitor, caracter cum rar găsești în fotbal!”

VIDEO. Elias Charalambous a mulțumit tuturor angajaților FCSB

La conferința de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova de luni, Charalambous a ținut să le mulțumească tuturor angajaților clubului, nu doar fotbaliștilor.

„În primul rând aș vrea să îi felicit pe jucătorii mei pentru că au reușit deja să câștige acest campionat. Mai avem 3 meciuri, le vom aborda exact la fel așa cum am făcut până acum. Vrem cu adevărat să câștigăm, vrem să doborâm recorduri și vom trata cu seriozitate toate meciurile până la final.

Avem mulți oameni în spatele acestei echipe pe care poate nu i-ați văzut în acest sezon. Aș vrea să le mulțumesc, începând cu magazinerul, doamnele de la bucătărie, fizioterapeuții, medicii, cei de la bază, tututor pe care nu i-ați văzut, dar au fost foarte importanți. Și șefului, domnul Gigi, care a fost tot timpul alături de noi.

Lui MM, care m-a ajutat pe mine personal și întregul staff. Lui Mache, care a adus energie echipei. Domnului Cătă de aici (n.r. - Cătălin Făiniși, ofițerul de presă), care ne-a ajutat pe toți cu zâmbetul lui permanent. Sunt oameni pe care poate nu i-ați văzut, dar trebuie să știți despre ei, ne-au ajutat mult.

Am uitat pe cineva? Mai sunt Sorin Pitu (n.r. - secretarul general), președintele Argăseală, doamnele de la birouri”, a spus Charalambous în prima parte a conferinței de presă.

Cipriotul l-a menționat și pe Gigi Becali, patronul clubului: „A fost fericit. A arătat cât de fericit era, iar asta este important pentru noi, să-l facem fericit pe acest om care dă totul pentru noi”.

Elias Charalambous: „Nu am vorbit despre viitorul meu”

Contractul lui Charalambous este scadent în vară. Este de așteptat ca el să continue la FCSB cu o mărire de salariu, dar părțile nu s-au pus la masa negocierilor până în acest moment.

„Nu am vorbit până acum despre viitorul meu. Nu știu când o vom face, nu am organizat nimic. Vom vedea la momentul potrivit. Sunt OK, sărbătoresc titlul acum, ne bucurăm de aceste momente”, a transmis cipriotul.

Mai multe știri despre FCSB:

„De ce nu vinde FCSB abonamente?” » Explicațiile lui MM Stoica: „Fiecare se descurcă cum poate”
FCSB
„De ce nu vinde FCSB abonamente?” » Explicațiile lui MM Stoica: „Fiecare se descurcă cum poate”
Întrebat despre interesul celor de la FCSB, Ștefănescu a evitat un răspuns ferm: „Vreți să mă pun rău cu patronul?!”
FARUL - SEPSI 1-4
Întrebat despre interesul celor de la FCSB, Ștefănescu a evitat un răspuns ferm: „Vreți să mă pun rău cu patronul?!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
stelist.analfabet.si.ticalos
stelist.analfabet.si.ticalos  •  10 Mai 2024, 12:14

Asta nu e antrenor! E un individ absolut inutil!

ray51
ray51  •  07 Mai 2024, 10:42

Sincer intreb: cat e Charalambous, cat e Pintilii, cat e GB??? Ba, mai exact, cat e de slab campionatul romanesc patronat de ferefistul Burleanu. Imi voi raspunde in luna iunie dupa Turneu.

reflector
reflector  •  06 Mai 2024, 23:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează