Comentarii (26)
jim_b_brown
jim_b_brown  •  31 Decembrie 2014, 18:02
Postat de xnread pe 31 Decembrie 2014, 17:54

Va salut.Cu toate ca nu sunt un adept al donner-ului cateodata servesc varianta originala(carne de vitel) iar pentru revelion este pregatit de catre o echipa mixta(batavo-germana) dar super-performanta.Printre altele:Perisoare-n sos amestecat cu cascaval topit, Fazan in cidru si salata garnat cu mar si bacon, Pui Tonato cu rosii(mini), Garnale cu chili ;-) An nou fericit ! ;-)

: )))))))))))))))))) Da mare mincinos mai esti bre !

xnread
xnread  •  31 Decembrie 2014, 17:54
Postat de ando89 pe 31 Decembrie 2014, 17:38

Trebuie sa fii ipocrit ca sa nu recunosti ce-ti place, doar sa ai masura, iar dumneata stii sa controlezi situatia:) Cand eram copil, dar si acum cateodata, preferam o portie mare de cartofi pai din aia fara adaos de apa, cum sunt acum la supermarket. Prajiti in untura si cu mujdei. Sau fasole frecata cu ceapa calita si varza murata. Fara carne sau chestii sofisticate. Conteaza ce scoti pe gura, nu ce bagi in ea:) Un An Nou Fericit!

Va salut.Cu toate ca nu sunt un adept al donner-ului cateodata servesc varianta originala(carne de vitel) iar pentru revelion este pregatit de catre o echipa mixta(batavo-germana) dar super-performanta.Printre altele:Perisoare-n sos amestecat cu cascaval topit, Fazan in cidru si salata garnat cu mar si bacon, Pui Tonato cu rosii(mini), Garnale cu chili ;-) An nou fericit ! ;-)

ando89
ando89  •  31 Decembrie 2014, 17:38
Postat de jim_b_brown pe 31 Decembrie 2014, 17:06

Gyros manan rar, la fel si Hamburgheri sau Cheaseburgheri, in schimb cate un dönner mai mananc, poate 1 la o saptamana doua, dar sunt buni din cauza sosurilor si a legumelor, mie imi place cu toate adaosurile lui.

Trebuie sa fii ipocrit ca sa nu recunosti ce-ti place, doar sa ai masura, iar dumneata stii sa controlezi situatia:) Cand eram copil, dar si acum cateodata, preferam o portie mare de cartofi pai din aia fara adaos de apa, cum sunt acum la supermarket. Prajiti in untura si cu mujdei. Sau fasole frecata cu ceapa calita si varza murata. Fara carne sau chestii sofisticate. Conteaza ce scoti pe gura, nu ce bagi in ea:) Un An Nou Fericit!

jim_b_brown
jim_b_brown  •  31 Decembrie 2014, 17:06
Postat de ando89 pe 31 Decembrie 2014, 16:51

Se vede ca esti cunoscator, donner si shawarma sunt rude de gradul intai, depinde cine le prepara;)

Gyros manan rar, la fel si Hamburgheri sau Cheaseburgheri, in schimb cate un dönner mai mananc, poate 1 la o saptamana doua, dar sunt buni din cauza sosurilor si a legumelor, mie imi place cu toate adaosurile lui.

para.para
para.para  •  31 Decembrie 2014, 17:05

Meniul ortodox al angajatilor bosketari de la je gsepe, contine doar lactate de la ciobanul icoana al familiilor lor.

jim_b_brown
jim_b_brown  •  31 Decembrie 2014, 17:04
Postat de ando89 pe 31 Decembrie 2014, 16:51

Se vede ca esti cunoscator, donner si shawarma sunt rude de gradul intai, depinde cine le prepara;)

Am impresia ca shaorma e aia invelita in paine arabeasca...daca e aia e mai slaba in calorii ca restul.

ando89
ando89  •  31 Decembrie 2014, 16:51
Postat de jim_b_brown pe 31 Decembrie 2014, 16:36

Gyros cunosc, dönner cunosc, dar shaorma cum e ?

Se vede ca esti cunoscator, donner si shawarma sunt rude de gradul intai, depinde cine le prepara;)

irishjoe
irishjoe  •  31 Decembrie 2014, 16:44

MOARE BOANGHINA SI VA DESFINTATI JIEGSEPEU!

jim_b_brown
jim_b_brown  •  31 Decembrie 2014, 16:36
Postat de ando89 pe 31 Decembrie 2014, 15:36

Shaorma, gyros sau kebap sunt ok daca se respecta reteta si se consuma doar cu o salata din legume asortate, gen ceapa rosie cu tomate. Putin sos din iaurt cu usturoi si marar deasupra. Nu cartofi prajiti, maioneza, lipie si alte de toate:))

Gyros cunosc, dönner cunosc, dar shaorma cum e ?

ando89
ando89  •  31 Decembrie 2014, 16:25
Postat de unico_biancorossi pe 31 Decembrie 2014, 16:18

mai ales gyros.)

De acord, este si preferatul meu:) Ori souvlaki. Multi spun ca porcul este daunator si plin de colesterol, dar un muschiulet impanat cu putin rosmarin, usturoi si sunculitza, servit cu ardei copt, este destul de sanatos si are si gust:))

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează