Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 31 decembrie 2014 14:33
Claudiu Keşeru, atacantul Stelei, a oferit un interviu în exclusivitate pentru cititorii Gazetei Sporturilor în care a vorbit şi despre obiceiurile sale culinare.
”Trebuie să fiu atent. Am deprins din Franţa un meniu destul de uşor, diferit de cel cu care eram obişnuit în România, pînă să plec la Nantes. Sînt atent, dar nu la modul să mă urc pe cîntar în fiecare zi sau să cîntăresc gramele de paste pe care le mănînc.
Şi eu mănînc la fast food! Şi la McDonald's, şi la KFC, şi shaorma de la Dristor! Din moment ce nu-ţi faci un obicei, nu văd care e problema! OK, nu poţi să mergi la fast food pentru cinci mese din şase. Dar o dată, hai, de două ori pe lună!, e OK. Mai ales după meciuri merge fast food, merge orice. În Franţa, ne dădeau pizza. Acasă mă bazez pe două bucătărese senzaţionale: Laura, soţia mea, şi mama”, a dezvăluit Claudiu Keşeru.
Dacă ai ratat ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor, interviul complet cu golgeterul Stelei poate fi citit pe platforma Gazeta Digitală.