FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nimeni nu a mai observat asta » Detaliul remarcat de Stelea la negocierile pentru Coman: „Voi chiar credeți?”

FOTO: Instagram @Bogdan Stelea
FOTO: Instagram @Bogdan Stelea

Articol de - Publicat joi, 09 mai 2024 19:42 / Actualizat joi, 09 mai 2024 21:11

Reprezentanții lui Al Duhail au venit la București pentru a negocia cu Gigi Becali, patronul de la FCSB, transferul lui Florinel Coman. Iar fostul internațional Bogdan Stelea a observat un detaliu ascuns.

Qatarezii i-au propus lui Becali 3,5 milioane de euro, în timp ce clauza lui Coman e de 5 milioane. Cei de la Al Duhail se tem, pentru că Florinel nu a confirmat la națională.

Ce lovitură ar da FCSB » Becali negociază transferul unui superfotbalist pentru România: un gol produs la două meciuri
FCSB
Ce lovitură ar da FCSB » Becali negociază transferul unui superfotbalist pentru România: un gol produs la două meciuri

Bogdan Stelea: „Credeți că arabii nu-și fac temele?

Bogdan Stelea crede că reprezentanții lui Al Duhail vor să dea mai puțin pe Coman profitând e faptul că jucătorul a declarat public faptul că vrea să plece la vară.

„Credeți că ei nu-și fac temele și nu știu ce se întâmplă pe aici? Ei știu că Florinel a declarat public că vrea să plece. Și știu că Becali are o afinitate față de Coman. Profită de lucrul acesta. De ce să nu facă asta dacă pot să facă?”, a declarat Bogdan Stelea, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Gigi Becali, declarații după negocierile pentru Florinel Coman

După negocieri, Gigi Becali a declarat că le-a făcut două propuneri qatarezilor:

  • Al Duhail să plătească 3,5 milioane acum și 1,5 milioane în septembrie, dacă FCSB nu prinde grupele cupelor europene. Dacă FCSB se califică, Becali renunță la restul de 1,5 milioane de euro
  • Becali acceptă 4 milioane de euro acum și încă un milion ca bonus, în funcție de performanțele lui Florinel Coman, dar jucătorul tot rămâne să joace în preliminarii

„Eu am negociat cu ei... Au vrut să dea banii în rate. Ei au nevoie să dea 3,5 milioane, să dea 4 milioane și restul în funcție de meciurile jucate. Ei spun că riscă, că jucătorul nu impresionează la națională. Ei vor o asigurare. Le-am zis «Cine dă bani are un risc. Trebuie să riști». Ei au propus să dea 4 milioane și restul în funcție de meciuri.

Dar eu le-am zis «De ce să dați 4? Dați doar 3,5. Dați acum 3,5 și în septembrie încă 1,5. Dar eu dacă mă calific în grupe cu Florinel, nu mai dați bani. Că iau 50 de milioane și nu mai am nevoie de 1,5». Renunț la 1,5 milioane de euro ca să-l am pe Florinel. Reprezentantul lor a zis «Eu o să dau mai departe și vor spune da sau nu».

Acum au rămas doar două propuneri. Cu alte cuvinte, Florinel va fi în play-off. Ori 4 și încă 500.000 cu 500.000. Ori 3,5 milioane. Dacă nu mă calific, să dea toți banii! Dacă mă calific, nu mai iau bani. Dar vreau să fie 5 milioane în cap. Eu nu vreau să-l dau. Jucătorul face 10 milioane și voi vreți să dați 5. Cum să mai negociem?

Dacă vin direct cu 5 milioane, nu am ce face. Există și varianta asta. Dar toți vor să economisească bani. Știți ce înseamnă 1,5 milioane? Sunt bani mulți”, a spus Becali.

VIDEO. Gigi Becali, despre transferul lui Coman în Qatar: „Va juca în preliminarii! Atât iau pe el”

Citește și:

George Simion, la Palatul lui Becali: „A zis să îi dau bani. Dacă venea mai devreme, îi dădeam și lui 500.000 de euro, cum am dat la PSD”
FCSB
George Simion, la Palatul lui Becali: „A zis să îi dau bani. Dacă venea mai devreme, îi dădeam și lui 500.000 de euro, cum am dat la PSD”
Rusescu și Bourceanu: „Dintre jucătorii de acum de la FCSB, doar el ar fi avut loc în echipa noastră”
FCSB
Rusescu și Bourceanu: „Dintre jucătorii de acum de la FCSB, doar el ar fi avut loc în echipa noastră”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
Cartezius
Cartezius  •  10 Mai 2024, 10:23

De fapt arabii au venit sa cumpere berbecuți,iar când „nea GG”le tot zicea de Florinel,ei credeau ca zice de vreo ferma de berbecuți!

VardyParty
VardyParty  •  10 Mai 2024, 09:50

Nea Gigi se și vede dând berbecuții din stânga in dreapta, urcând-i in camion. “Greu, tatā, greu.”

Cst65.
Cst65.  •  10 Mai 2024, 04:31

Cine i mic si prost sta in fund si face gioco di mano crezandu se mai destept ca Jiji.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează