FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - POLI IAȘI

live de la ora 19:00 CFR Cluj - Poli Iași, duel tare pentru locurile de play-off » Echipele probabile + Cele mai tari cote

CFR Cluj – UTA Arad  // FOTO: Imago
CFR Cluj – UTA Arad // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 05 octombrie 2024, 10:24 / Actualizat sambata, 05 octombrie 2024 10:24

CFR Cluj primește de la ora 19:00 vizita celor de la Poli Iași. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport și DigiSport.

CFR Cluj vine după o serie de trei meciuri fără victorie (două egaluri și o înfrângere) și după o ședință în care patronul Nelu Varga le-a dat un ultimatum jucătorilor. Trupa lui Dan Petrescu se află pe locul 6, cu 15 puncte în 10 etape. În timp ce rivala de azi, care vine după două victorii și un egal, are 14 puncte și un meci în plus, fiind clasată pe locul 7.

live de la 19:00 » CFR Cluj – Poli Iași

CFR Cluj – Poli Iași, echipe probabile:

CFR Cluj: Popa – Abeid, Boben, Bolgado, Rocha – Tachtsidis, Djokovic, Fica – Deac, Munteanu, Korenica
Rezerve: Hindrich, Kresic, Ilie, Camora, Iacob, Artean, Keita, Filip, Kun, Păun, Michael, Postolachi
Absenți: -
Antrenor: Dan Petrescu

Poli Iași: J. Fernandez – Todoroski, Guilherme Soares, Samayoa, Ispas – Bordeianu, Gouet – Ștefanovici, Roman, V. Gheorghe – Kamberi
Rezerve: Ailenei, Atanaskoski, Claudio Silva, F. Ilie, Gheorghiță, Marchioni, M. Tănasă, Miskovic, Itu, Teixeira, Tailson, Harrison
Absenți: -
Antrenor: Emil Săndoi

Arbitru: Bogdan Dumitrache // Asistenți: Mircea Orbuleț, Ionuț Neacșu
Arbitru VAR: Viorel Flueran // Asistent VAR: Rareș Vidican
Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu” (Cluj-Napoca - Cluj)

Cele mai tari informații înainte de CFR Cluj – Poli Iași

  • Doar două succese au reuşit ieşenii pe teren advers în acest an calendaristic (1-0 cu FC Hermannstadt, pe 6 mai; 1-0 cu FCSB, pe 17 august), în rest trei rezultate de egalitate şi 10 partide pierdute.
  • CFR şi Poli s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 22 de ori, de 13 ori s-au impus clujenii, de două ori au câştigat ieşenii, iar alte şapte partide s-au terminat la egalitate.
  • Moldovenii sunt fără victorie pe terenul grupării ardelene, în dreptul lor fiind consemnate doar patru remize în 11 deplasări.
  • Primele dueluri au avut loc în ediţia 2012/2013, când au încheiat 2-2 la Cluj-Napoca (marcatori Cadu, Hora / Milea, Herghelegiu), respectiv 1-1 în Copou (Milea / Rada).
  • întâiul succes din contul moldovenilor în campionat s-a consemnat pe 7 august 2015, Poli Iaşi-CFR 2-1 (Golubovic, Enescu / Larie). La finalul acelei etape (a 5-a din sistemul regular 2015/2016), formaţia ieşeană s-a clasat în premieră în fruntea clasamentului primei ligi.
  • Două remize albe s-au înregistrat în disputele directe, ambele în Gruia (pe 21 noiembrie 2015 şi pe 24 aprilie 2016).
  • Cea mai recentă confruntare din Superliga României: 11 noiembrie 2023, Poli Iaşi-CFR Cluj 3-3.
  • În cazul în care va fi utilizat, Damjan Djokovic va bifa meciul cu numărul 150 pe prima scenă din România. Acesta a debutat în Superligă pe 5 august 2013, în FC Vaslui - CFR Cluj 4-0, şi a câştigat de cinci ori campionatul cu gruparea ardelean
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Episod de pomină în cantonamentul echipei de Liga 1: „Săream pe balcon și luam prăjituri. Să vă spun cum păcălea cântarul”
Superliga
Episod de pomină în cantonamentul echipei de Liga 1: „Săream pe balcon și luam prăjituri. Să vă spun cum păcălea cântarul”
Atacantul ce-ar putea fi marea surpriză a lui Il Luce la națională: născut în Austria, joacă în cupele europene, este pe lista granzilor României
Nationala
Atacantul ce-ar putea fi marea surpriză a lui Il Luce la națională: născut în Austria, joacă în cupele europene, este pe lista granzilor României
Răsturnare de situație cu transferul anunțat de FCSB! Gigi Becali oferă doar jumătate din suma cerută
Superliga
Răsturnare de situație cu transferul anunțat de FCSB! Gigi Becali oferă doar jumătate din suma cerută

Presa din Grecia a rezumat într-un SINGUR cuvânt eșecul lui PAOK cu FCSB din Europa League și a numit omul meciului

Așa se fac schimbările la FCSB! Imagini fabuloase cu Gigi Becali și Mihai Stoica surprinse de reporterul GSP


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează