FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

VIDEO Costel Gâlcă, semnal de alarmă înainte de startul sezonului la Craiova: „Totul a fost mai greu”

Costel Gâlcă, antrenorul Universității Craiova
Costel Gâlcă, antrenorul Universității Craiova

Articol de - Publicat joi, 11 iulie 2024 16:23 / Actualizat joi, 11 iulie 2024 18:25

Costel Gâlcă (52 de ani), antrenorul Universității Craiova, a susținut conferința de presă premergătoare duelului cu Hermannstadt, din deplasare, în prima etapă a noului sezon de Superliga.

Tehnicianul oltenilor se așteaptă la un meci dificil în contextul în care perioada de pregătire a fost destul de scurtă. Gâlcă a menționat faptul că antrenamentele au fost destul de complicate pentru jucători.

VIDEO. Costel Gâlcă, înainte de Hermannstadt - Universitatea Craiova: „Am avut ceva probleme”

„Nu va fi un meci ușor pentru noi, având în vedere timpul scurt pe care l-am avut la dispoziție. Sper să gestionăm foarte bine momentele de joc, să fim pragmatici și să venim acasă cu cele trei puncte. Antrenamentele au fost grele pentru băieți, pentru că au fost temperaturi ridicate.

Totul a fost mai greu, dar sper să arătăm bine la meciul de la Sibiu. Hermannstadt este o echipă organizată, care gestionează bine momentele de joc. Se organizează foarte repede pe faza defensivă și speculează acțiunile din atac.

Am avut ceva probleme și în pregătire, dar sper să pun cei mai în formă jucători la Sibiu. Sper să avem un randament bun, pentru că avem nevoie de aceste puncte. Tot ce e posibil, sper să nu fie doar un debut, sper să ajungă o constanță în campionat”, a precizat Gâlcă la conferința de presă.

Antrenorul Craiovei se așteaptă la un sezon mai greu

Instalat în luna aprilie ca „principal” în Bănie, Gâlcă a terminat pe locul 3 în stagiunea precedentă. S-a luptat pentru primele locuri cu FCSB și CFR Cluj, dar s-a mulțumit doar cu un loc de Conference League după ce a câștigat barajul cu U Cluj.

Gâlcă este convins că sezonul 2024-2025 va fi mult mai complicat în contextul în care foarte multe echipe și-au anunțat candidatura pentru ocuparea unui loc de play-off.

O să fie un campionat mult mai competitiv, sper ca fotbalul românesc să aibă de câștigat și jucătorii care merg la echipele naționale să fie la un nivel cât mai bun. Nu sunt meciuri ușoare, meciurile trebuie tratate cu seriozitate.

Trebuie să jucăm foarte bine ambele faze, pentru că sunt meciuri decisive pentru noi. Știm că este altă intensitate în meciurile internaționale”, a adăugat tehnicianul oltenilor.

Începe campionatul, mergem la Sibiu cu gânduri pozitive. Știm că și în campionatul trecut am întâlnit o echipă bună, o echipă care are jucători cu multe meciuri în Liga 1. Va fi un duel tare. Programul este încărcat, dar suntem pregătiți să facem față meciurilor din 3 în 3 zile.

E foarte cald, diferența mare de temperatură față de Austria, dar ne-am adaptat. Este clar că sunt o echipă omogenă, se simt bine unii cu alții. Sunt constanți în jocul lor și e clar că sunt o echipă puternică

- Alexandru Crețu, mijlocașul Universității Craiova

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Anunț MAJOR la GSP Live » David Popovici semnează după Jocurile Olimpice: „Îi pregătim o surpriză”
Jocurile Olimpice
Anunț MAJOR la GSP Live » David Popovici semnează după Jocurile Olimpice: „Îi pregătim o surpriză”
Acord Gigi Becali - Florin Tănase! De ce depinde transferul la FCSB
Superliga
Acord Gigi Becali - Florin Tănase! De ce depinde transferul la FCSB
Cine este chinezul Pan Zhanle, marele adversar al lui David Popovici » Asasin în serie de recorduri mondiale, cu o tehnică specială de a înota: „Pentru mine, e ceva natural”
Jocurile Olimpice
Cine este chinezul Pan Zhanle, marele adversar al lui David Popovici » Asasin în serie de recorduri mondiale, cu o tehnică specială de a înota: „Pentru mine, e ceva natural”

Ce cadou primește David Popovici de la Ion Țiriac » Fiul miliardarului a făcut anunțul

Câți bani câștigă David Popovici după succesul istoric de la Jocurile Olimpice


Comentarii (5)
zb59
zb59  •  12 Iulie 2024, 01:37

Mult succes Universitatea Craiova! Si celeilalte echipe a Craiovei sa revina in Superliga!

fibra
fibra  •  11 Iulie 2024, 19:12

Pretentii in fiecare an dar nu s-a vazut mai nimic la transferuri.

1948ucv
1948ucv  •  11 Iulie 2024, 17:34

Dar Unica Craiova cu cine joacă în prima etapă ? Aloooo , mititelienilor ( sic ! ) , Unica Craiova va juca pe rouă , la oră de matineu , sic ! . V-a umplut mititelul de performanță :)) . O sa 'performați ' cu Dumbrăvița , Șelimbăr , Chiajna , Tunari :)))) P.S. : Conform justiției române nu aveți dreptul de a folosi Stema , Marca și Numele de Universitatea Craiova. . . . . Unica Craiova aveți voie , asta e adevărat. . . . Feriți-vă de mititelieni , sunt repelenți !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează