Alte știri din fotbal
MM Stoica i-a făcut instructajul noului transfer de la FCSB: „S-a ivit oportunitatea aceasta. A zis că înțelege”
0
„Asta înseamnă să fii Steaua” » Anunț în forță venit din Ghencea, chiar dacă „militarii” nu au câștigat astăzi
13
După două eșecuri consecutive în Liga 1, liderul U Cluj s-a răzbunat astăzi pe o echipă din Liga a 4-a
0
Stupoare: vine Burcă! » Șefii clubului s-au răzgândit, la două zile după ce numiseră un alt antrenor
4
Știri din fotbal internațional
Bayern Munchen - PSG: nemții se puteau impune la un scor mai categoric » Istvan Kovacs a luat o decizie importantă
0
Feyenoord fantastic! Olandezii au revenit de la 0-3 cu Manchester City, sub privirile lui Radu Petrescu și Edward Iordănescu
1
Champions League: primele 4 echipe calificate din grupă, după o seară cu 40 de goluri
0
Istvan Kovacs, criticat în presa internațională pentru decizia luată în Bayern - PSG: „Prea mult”
0
Lifestyle
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
120
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
0
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
Cum arată la 50 de ani fosta soție a lui Gabi Balint » Mesaj emoționant primit de fostul manechin de ziua ei
4
Cristian Tudor Popescu, despre declarațiile lui Călin Georgescu: „Un ...
Libertatea
Jannik Sinner s-a făcut de râsul tatălui și al antrenorului
Adevărul
Fotbalistul de la FCSB de care Anamaria Prodan nu a îndrăznit să se atingă! ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
M-a bucurat articolul . Din păcate ideile sunt prea complicate. Ce e simplu, e si frumos. Propun câteva idei care sigur m-ar face sa urmăresc competiția. 1. Etape transmise simultan. Astfel, etapa putea fi urmărită si pe radio, cu mult suspans, iar pe tv ar fi si mai spectaculos ca fiecare gol de pe stadion sa fie dat pt 30 de secunde in timpul meciului preferat. 2. E buna ideea cu finala campionatului in caz de egalitate de puncte. 3. E buna si ideea cu grupe in cupa, dar sa fie o competiție de vara, într_un singur oras, in pauza competiționala, cu meciuri eliminatorii zilnic ca in campionatele mondiale cu penalty-uri. Sa dureze maxim 2 săptămâni. 4. E buna desființarea cupei ligii, audienta meciurilor a scăzută mult, mai multe meciuri scad interesul. 5. Cea mai mare problema vine chiar din partea televiziunilor. Ei vor sa transmită multe meciuri, dar spectacol 0. Daca etapa ar fi simultana, ar fi mai mult spectacol și mai putini bani din drepturi tv. 6. Ultima idee ar fi concurs pe stadion pt cei de pe stadion. Gen bascket, 3 suporteri executa 3 penaltiuri si daca marcheaza câștiga 1000 euro. In plus, stadioanele noastre sunt pustii iar asta face fotbalul urat.
Fara arbitraje sincere, fotbalul romanesc dispare, incet si...sigur. Somn usor fotbal romanesc!
Atât de buni sunt profesioniștii pe care ii lauzi incat o sa aducă aducă cota de audiență la -1. "Profesionist" ca tine probabil. Ei au audienta 0 si totul merge brici. Stadioanele sunt goale. In curând si fotbalul de sala o sa facă mai multa audienta. Cat despre cel de plaja, șterge pe jos cu liga ta ultra mega profesionista.
Unicobiacorossi, ai deviat atat de tare ca mi-ar fi greu sa îți explic fiecare virgula.
Sistemul cel nou mi se pare foarte interesant.
Performantele fotbalului romanesc de dupa 1990 se datoreaza in exclusivitate fostului sistem, comunist, si care a reusit in 30 de ani sa creeze un campionat competitiv-echipe ca Steaua sau Dinamo au devenit branduri recunoscute ca atare in fotbalul european, si sa creeze un sistem de dezvoltare/promovare a jucatorilor - astfel a fost posibila "Generatia din Epoca de Aur" a echipei nationale, dar si ultimele zvacniri : Chivu, Mutu, Rat, Sapunarul sau Lobont....Sistemul s-a bazat pe resurse financiare provenite dintr-o economie arhaica, dar nationala. In prezent economia romaneasca (bugetul national) se bazeaza pe multinationale _in special ca utilizatoare a fortei de munca, si implicit platitoare de taxe aferente, fapt ce arunca clasa politica din Romania in situatia de a avea doar 2 posibilitati-1. nu creste salariile, nu intra in spatiu Senghen, nu devine o tara importanta in UE, dar se pastreaza ca sursa la buget multinationalele (asa zisele partide de dreapta) si 2. sa se intre in spatiul Senghen, sa creasca salariliile-o conditie de intrare in spatiu Senghen e echitatea economica minimala pentru indivit in toate statele Senghen,dar pierderea multinationalelor. Asa ca FRF sub conducerea unor persoane fara identitate a devenit la fel ca si presa doar un instrument de creat mituri personale. LPF a aparut ca un scut pentru interese personale (un membru care retrogradeaza ce statut are? pentru ce voteaza?) si nu ca parte a unui sistem. Rezultatul? E citit in presa, z
Pentru Cupa României revitalizarea ar putea veni dacă fiecărui judeţ i s-ar da în faza 1 naţională un drept de participare cu mai multe echipe, în funcţie de cât de bine e reprezentat în eşaloanele suparioare, ceva de genul numărului de locuri date de UEFA ţărilor participante în cupele europene... dar mai ales cu intrarea echipelor de Liga 2 şi Liga 1 concomitent în competiţie!
Cupa Romaniei: meciuri tur-retur intre competitoare incepind cu prima faza. Asa e corect!
Liga 1 trece la 12 echipe. Primele 6 in play-off, ultimele in play-out. La final, in caz de egalitate de puncte, baraj pentru orice loc. Liga 2: Doua serii a cate 10 echipe. Primele din fiecare serie se intalnesc intr-un turneu in care fiecare joaca cu fiecare. Primele doua promoveaza, a treia clasata baraj cu locul 10 din Liga 1 sau cele doua pierzatoare si echipa de pe locul 10 din L1 baraj de promovare. Cupa Romaniei: - pastrat sistemul, dar eliminati capii de serie. Cupa Ligii - pastrat sistemul, este importanta competitia pentru ca sa se obinuisca si ai nostri cu sistem de meciuri din 3 in 3. Apoi, trebuie introduse manuale de licentiere la toate ligile.
liga 1 18 echipe , liga 2 18 echipe , liga 3 18 echipe o singura serie la toate cele 3 ligi si se infinteaza inca o divizie liga 4 regionala pe baza celor 8 regiuni de dezvoltare iar apoi sa urmeze ligile judetene
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.