FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO

INTERVIU EXCLUSIV Dennis Politic va fi duminică în Giulești la Rapid - Dinamo: „Mă aștept să batem, ei doi vor marca pentru noi!”. Vede „haita” în play-off

Articol de - Publicat vineri, 16 august 2024 13:17 / Actualizat vineri, 16 august 2024 16:37

Dennis Politic, 24 de ani, va fi alături de coechipieri duminică seară la meciul Rapid - Dinamo (ora 21:30), căpitanul „câinilor” având mari speranțe legate de acest duel. Atacantul roș-albilor, absent câteva săptămâni din cauza unei accidentări, este de părere că Selmani și Cîrjan vor puncta în Giulești.

Dennis Politic, 24 de ani, va fi marele absent al primului derby al sezonului. Căpitanul "câinilor" a ieșit accidentat în meciul cu Poli Iași (2-2) și va rata cel puțin partida cu Rapid, de duminică, de la ora 21:30, din Giulești.

Nu va fi pe teren, un adversar important pentru trupa lui Neil Lennon, dar va fi în tribună. Și, înainte, își va revedea colegii, pe care îi va motiva pentru duelul ce va fi. Până atunci, Dennis Politic a explicat într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor cum se simte după teribila accidentare, ce așteptări are de la meciul cu Rapid și de la ceea ce va urma în campionat.

Care este situația medicală a căpitanului lui Dinamo: „Câteva săptămâni"

- Ce faci, Dennis, cum îți merge?
- Bine, dar nu prea bine... Nu știu exact cât voi mai fi departe de gazon, depinde de cum evoluează recuperarea mea. Câteva săptămâni sigur va mai dura. Eu sper să fie cât mai curând posibil.

- Culmea, din nou într-un moment bun al carierei tale...
- Exact! Dar toate se întâmplă cu un motiv anume în viață.

3goluri a marcat Politic pentru Dinamo în actuala ediție în 5 meciuri

Dennis Politic va merge la derby-ul Rapid - Dinamo: „Suntem într-un moment foarte bun, ei nu sunt într-un moment bun"

- Mergi la meci duminică, în Giulești?
- Sunt în București, da, și vreau să merg să-mi susțin colegii. O să încerc să merg și înainte să vorbesc cu ei, să le spun și eu un gând bun. Cred că va ieși bine, cred din tot sufletul.

- Ce așteptări ai de la acest derby, Rapid - Dinamo?
- Să câștigăm. Suntem într-un moment foarte bun, ei (rapidiștii) nu sunt într-un moment bun. Moral, stăm mai bine. Chiar mă aștept să luăm cele 3 puncte.

- Există vreun fotbalist de la Rapid care să poată pune mai multe probleme decât ceilalți?
- Au jucători de calitate, foarte buni, mulți ne pot pune probleme. Dar noi trebuie să ne concentrăm pe ceea ce putem face noi. Să punem noi probleme. Noi, dacă ne facem treaba și respectăm planul de joc impus de Mister (n.r. Zeljko Kopic), vom obține maximum. Așa trebuie să gândim mereu.

650de mii de euro este cota lui Politic conform transfermarkt

+4 FOTO

Pe cine vede Dennis Politic marcatori în Giulești: „Selmani și Cîrjan"

- Cine va marca de la Dinamo?
- Eu sper... Mai întâi, nu este important cine va marca, un fotbalist anume, ci să dăm goluri. Eu cred că Selmani va marca. Și mi-aș dori foarte mult ca și Cîrjan să fie pe lista marcatorilor.

- Crezi că va avea o motivație în plus pentru acest duel?
- Cum a spus în interviul acordat după meciul cu Iașiul, pentru el este un meci ca oricare altul. Dar cu siguranță va avea o motivație în plus, mai ales că a jucat acolo, că la Dinamo se simte bine.

8goluri și 2 assist-uri a adunat Politic în primul sezon la Dinamo în 36 de meciuri

Dennis Politic a ridicat ștacheta: „Puteam obține mai multe puncte. Nu vom avea emoții la retrogradare"

- Este un start de sezon peste așteptări pentru Dinamo? Te întreb fiindcă deja se vorbește de play-off, dar anul trecut echipa s-a chinuit să evite retrogradarea.
- Este un început de sezon bun, foarte bun. Cu toate că puteam obține mai multe puncte. Inclusiv la Iași, dacă era o altă conjunctură. Am scăpat printre degete un punct, poate chiar 3, în prima etapă cu CFR Cluj. Sper să învățăm din astfel de lecții.

- E play-off-ul un obiectiv prea îndrăzneț?
- Chiar cred că am arătat că avem calitate și eu zic că vom fi în play-off! În niciun caz nu vom avea emoții la retrogradare.

7echipe a adunat Politic în carieră: FC Brașov, Manchester United Youth, Bolton, Salford, Port Vale, Cremonese și Dinamo

Dennis Politic despre echipa națională: „Mereu!"

- Echipa națională este un obiectiv setat pentru tine?
- Mereu! Mereu va fi pentru mine, până voi ajunge acolo. Îmi doresc mult să ajung la echipa națională, voi face tot ce pot ca să fie cât mai curând.

- Astăzi, a fost prezentată informația că Adnan Golubovic și-a extins contractul cu Dinamo, până în 2026. Ce părere ai?
- Este o mutare foarte importantă. Și pentru noi, ca echipă, și pentru jucător. Este bine că avem continuitate și avem grup bun. Am format o echipă unită și puternică. Mă bucur pentru Adnan, merită din plin această extindere de contract.

Venirea fetiței noastre pe lume mi-a oferit o nouă perspectivă asupra vieții, este cel mai frumos sentiment posibil. Abia aștept să mă întorc acasă, să fiu alături de ea, de soție. Chiar dacă dormim mai puțin. Dar învățăm și ne bucurăm împreună de momente unice
Dennis Politic, atacant Dinamo

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Organizatorii Asia Fest, răspuns pentru MM Stoica în problema Arenei Naționale » Propunere neașteptată pentru FCSB
Superliga
Organizatorii Asia Fest, răspuns pentru MM Stoica în problema Arenei Naționale » Propunere neașteptată pentru FCSB
Simona Halep a primit wildcardul dorit! Ar putea juca din nou după 5 luni
Tenis
Simona Halep a primit wildcardul dorit! Ar putea juca din nou după 5 luni
Răzvan Oaidă semnează mâine cu noua echipă
Superliga
Răzvan Oaidă semnează mâine cu noua echipă

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (8)
mirstelistu
mirstelistu  •  17 August 2024, 09:35

Ce vise erotice au astia, sunt exact ca pe vremuri ca danciu avea semnale dar ei au retrogradat

creeperno534
creeperno534  •  16 August 2024, 22:35

Multa sanatate!

legio.sud
legio.sud  •  16 August 2024, 19:36
Postat de aspida pe 16 August 2024, 16:54

Rapidul bate, nu-ti fa griji. Dar, fiindca tot cauti inlocuitori, in locul Olgutei, ce zici, merge ? Oricum e greu spre imposibil pentru Dinamo, sunt alte echipe mult mai echilibrate, si aici ma refer in primul rand la "U" si Otelul

Ești confuz , încearcă în altă parte …

Vezi toate comentariile (8)
Comentează