FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Dinamo a perfectat al treilea transfer al verii! Jucătorul a fost prezentat

Alexandru Roșca a semnat cu Dinamo, foto: Facebook Dinamo București
Alexandru Roșca a semnat cu Dinamo, foto: Facebook Dinamo București

Articol de - Publicat vineri, 14 iunie 2024 15:19 / Actualizat vineri, 14 iunie 2024 19:04

Dinamo a anunțat un nou transfer! Alexandru Roșca (20 de ani), ultima oară la Șelimbăr, în Liga 2, a semnat cu trupa lui Zeljko Kopic. Clubul i-a oferit un contract pe 5 ani, potrivit anunțului făcut pe rețelele de socializare.

După ce l-au anunțat joi pe Cătălin Cîrjan, Dinamo a rezolvat transferul lui Alexandru Roșca, portarul antrenat de Claudiu Niculescu la Șelimbăr în sezonul trecut.

Alexandru Roșca a semnat cu Dinamo

Bine ai venit, Alexandru ROȘCA!

Dinamo București și CSC Șelimbăr au ajuns la un acord privind transferul definitiv al portarului Alexandru Roșca.

Pe numele său complet, Alexandru-Vasile Roșca-Ailiesei s-a născut la Iași pe 12 noiembrie 2003.

1.86 m, Alex a evoluat în 28 de partide în Liga a 2-a și într-un meci de Cupa României în sezonul recent încheiat. Din cele 29 de apariții, în 15 nu a primit gol.

În anii trecuți, Alexandru a mai trecut pe la UTA Arad, Crișul Chișineu și Progresul Pecica și a fost convocat și la reprezentativa U21 a României.

Alexandru Roșca va apăra poarta echipei noastre până în 2028

- comunicat Dinamo București

Dinamo a perfectat al treilea transfer al verii! Jucătorul a fost prezentat
Alexandru Roșca, noul portar al lui Dinamo, foto: Facebook Dinamo București

Este al treilea transfer pe care îl face Dinamo după Adrian Caragea (18 ani) și Cătălin Cîrjan (21 de ani). Pe postul de portar Dinamo îi mai are pe Adnan Golubovic (28 de ani), Dorian Railean (30 de ani) și Denis Oncescu (19 ani).

Cu Roșca în poartă, Șelimbăr, care a fost antrenată de Claudiu Niculescu în sezonul trecut, a terminat pe locul 3 în B, cu 51 de puncte. Sibienii ar fi jucat barajul de promovare în Superliga, însă nu au putut promova din cauza formei de organizare.

Roșca îndeplinește regula U21, însă „câinii” l-au adus, cel mai probabil, pentru a asigura poarta echipei în viitor. El va juca 5 ani la Dinamo, după ce a mai evoluat pentru UTA Arad, Crișul Chișineu și Progresul Pecica.

Roșca a evoluat în toate meciurile din play-out pentru Șelimbăr, perioadă în care a primit 12 goluri. Rămâne de văzut dacă Denis Oncescu, goalkeeperul împrumutat de „câini” la Concordia Chiajna în sezonul recent încheiat va fi cedat la o altă echipă în contextul în care echipa are 4 portari în acest moment.

Dorian Railean, considerat portarul de rezervă al lui Dinamo, își exprimase recent nemulțumirea în legătură cu statutul său de rezervă la trupa lui Zeljko Kopic.

300.000 de euroe cota lui Alexandru Roșca, potrivit Transfermarkt

Match Preview » România - Ucraina, EURO 2024

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Ungaria - România, meci amical înaintea Euro 2024 la handbal feminin » Partida nu e televizată
Handbal
Ungaria - România, meci amical înaintea Euro 2024 la handbal feminin » Partida nu e televizată
Fostul mare internațional și-a aflat pedeapsa, după ce i-a distrus garajul unui vecin cu o drujbă » Motivul din spatele gestului șocant
Campionate
Fostul mare internațional și-a aflat pedeapsa, după ce i-a distrus garajul unui vecin cu o drujbă » Motivul din spatele gestului șocant

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (14)
gamechanger
gamechanger  •  15 Iunie 2024, 13:09

Bai saraciilor, nu ati avut un echipament de portar sa-i dati pe el ??? Iarta-i Alex, ti-au comandat echipament de pe Temu, o sa vina pana la retur. Niste jucatori cu experienta aducem si noi? Dar nu tot de pe Temu.

therealreddog33
therealreddog33  •  15 Iunie 2024, 11:01
Postat de creeperno534 pe 14 Iunie 2024, 22:38

Inlocuitorul lui Railean

Așa, și Răilean, Began sau Oncescu nu erau buni de portar de rezervă? Că oricum nu joacă, doar se antrenează!

therealreddog33
therealreddog33  •  15 Iunie 2024, 10:59
Postat de Elis200 pe 14 Iunie 2024, 23:30

Nicolescu face mișto de noi cu acești palizi jucători , pai când vei avea 5-6 înfrângeri in primele 7-8 meciuri , să te ții bine cu moralul acestor tineri fie ei talentați ori nu. Fundaș stânga avem un bezmetic , la centrali ce sa mai zic , din 5 pase ale lui Patriche , 3 garantat sunt la adversar ori în afara terenului , celelalte 2 sunt stânga , dreapta ori la portar . Pe dreapta avem jalonul Moura , sărăcuțul de el , până să ajungă la noi era rezerva pe la echipe modeste și noi îl avem că om de bază. DOMNULE NICOLESCU , ,,ai macar un pic habar de ceea ce înseamnă fotbal ??? Ce rost mai are să merg cu caracterizarea lotului pe mai departe că deja consum inutil energie, un an de zile te ai chinuit sa dai gol și tu în prezent nu ai adus nici măcar un atacant cand tu trebuie neapărat să aduci doi care sa fie titulari de drept , nu veșnic anti-fotbalist precum amatorul Abdallach

Nu face mișto de noi, doar incasează drepturile TV și comisioanele de la impresari. Că doar nu o să îl creadă cineva că "bagă" bani la Dinamo, că nu are de unde!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează