FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Elias Charalambous, în prag de sărbătoare cu FCSB: „Uitați-vă la Bayer Leverkusen!”

Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului
Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului

Articol de , , - Publicat vineri, 10 mai 2024 13:54 / Actualizat vineri, 10 mai 2024 15:31

Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a susținut conferința de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj, din etapa #9 a play-off-ului Superligii. Este partida la care noii campioni ai României vor primi trofeul și medaliile de campioni, prima dată după 9 ani. Sunt așteptați peste 50.000 de spectatori.

Tehnicianul cipriot are motive de bucurie. Este campion al României, iar FCSB se pregătește de sărbătoare. Antrenorul a dat detalii despre petrecerea campionilor, însă a îndemnat la calm. „Mai întâi meciul, apoi petrecerea”, au fost spusele lui Charalambous.

Sebastian Colţescu arbitrează FCSB – CFR Cluj
ARBITRAJ
Sebastian Colţescu arbitrează FCSB – CFR Cluj

VIDEO. Elias Charalambous, înainte de FCSB - CFR Cluj: „Cel mai probabil voi continua”

Antrenorul a precizat faptul că nu a avut încă discuții privind continuarea la FCSB, dar în proporție mare va rămâne. Cel puțin asta este prima lui opțiune, după cum a afirmat.

„E un meci special pentru jucători, pentru fani, mâine sărbătorim câștigarea titlului după 9 ani. Zilele astea au fost incredibile, clubul a vândut un număr impresionant de bilete, cred că vom avea un stadion aproape plin. E minunat, vor veni oameni din toate colțurile României.

Ne bucură faptul că putem aduce atâția oameni după un an lung, să ne bucurăm alături de ei de acest moment. Sunt foarte mândru și fericit pentru această zi, dar înainte de toate acestea, ne așteaptă un meci complicat. Nu ne place să pierdem și vom da totul pentru a câștiga ca să facem petrecerea și mai mare.

Chiar dacă pare că nu vom trata cu seriozitate meciul, credeți-mă, e un meci foarte foarte important pentru noi, va trebui să-l câștigăm, iar jucătorii vor da totul pentru asta pentru că suntem profesioniști.

E normal ca acum să fii mai relaxat după tot efortul făcut în acest sezon, dar, repet, trebuie să tratăm meciul cu seriozitate, e singura variantă, uitați-vă la Bayer Leverkusen! Au câștigat campionatul și continuă să respecte competiția, să câștige.

Vom sărbători pe stadion, jucătorii vor lua trofeele și medaliile, apoi vom avea un autobuz descoperit care ne va duce în oraș. După vom avea o mică petrecere cu jucătorii, staff-ul și familiile.

Atmosfera e din ce în ce mai bună în fiecare zi, jucătorii se bucură de antrenamente, vor da 100% pentru că unii jucători vor merge la echipa națională, trebuie să fie pregătiți, să nu uite de națională, alții vor să-și arate valoarea, sunt multe motive pentru a da totul, dar principalul motiv este reprezentat de fani, trebuie să-i facem fericiți.

Ngezana nu joacă, restul sunt apți de joc, Florinel Coman va juca mâine. Nu vor fi schimbări masive, nimic special”, a spus Charalambous într-o conferință de presă.

Întrebat despre viitorul lui pe banca FCSB-ului, Charalambous a spus: „Cel mai probabil voi continua, nu am avut încă discuții, dar prima mea opțiune este de a rămâne aici, vom avea discuții. Va trebui să jucăm în preliminariile Ligii, iar dacă va fi posibil să intrăm în grupe, dar mai întâi să trăim momentul acesta”.

Elias Charalambous și-ar dori ca Florinel Coman să rămână la FCSB: „Nu este nimic oficial încă” » Ce a spus de un posibil duel în sezonul viitor cu Mircea Lucescu

Cipriotul a fost întrebat și despre un posibil duel cu Mircea Lucescu în sezonul viitor, cel despre care s-a scris faptul că ar putea deveni antrenorul Rapidului. Charalambous așteaptă cu nerăbdare acest lucru și a precizat faptul că nivelul campionatului ar crește.

Despre Florinel Coman a spus faptul că încă nu a părăsit echipa încă, dar s-ar bucura dacă rămâne. Pe de altă parte, ar fi încântat și dacă acesta ar pleca la o echipă cu condiții mai bune.

„Ar fi o plăcere (n.r. venirea lui Mircea Lucescu în Superliga), așa cum e și Gheorghe Hagi, cu nume precum Lucescu, Petrescu, Hagi, este ceva foarte important pentru mine, va fi grozav ca astfel de nume să vină în fotbalul românesc, este respectat peste tot, va fi o plăcere.

Nu este nimic oficial încă (n.r. plecarea lui Florinel Coman), dar dacă va pleca, este un jucător grozav, am spus-o mereu, e un jucător care poate evolua în orice campionat. Are calitate, dacă rămâne în preliminarii va fi o plăcere, cea mai bună veste, dar nu știm ce se va întâmpla zilele astea, mi-ar plăcea să rămână, dar pe de altă parte îmi doresc să facă transferul pe care îl visează pentru cariera sa”, a adăugat tehnicianul.

VIDEO. GSP Live » Raul Rusescu: „Florinel Coman pleacă de la FCSB înainte de preliminarii”

Citește și alte știri despre FCSB:

Mihai Stoica, anunț de interes pentru fanii FCSB » Cum arată traseul pentru sărbătoarea de titlu: „N-a fost niciodată așa ceva!”
FCSB
Mihai Stoica, anunț de interes pentru fanii FCSB » Cum arată traseul pentru sărbătoarea de titlu: „N-a fost niciodată așa ceva!”
Surpriză mare anunțată de FCSB » Ce echipament va îmbrăca la derby-ul cu CFR Cluj
FCSB
Surpriză mare anunțată de FCSB » Ce echipament va îmbrăca la derby-ul cu CFR Cluj

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează