FOTBAL  »  Superliga  »  ELIMINARE

EXCLUSIV Scandal la FCSB! Tamaș s-a certat cu un oficial al echipei înainte de a lua "roșu" cu Viitorul

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2017 10:28

FCSB suferă și când joacă Tamaș, și când lipsește. Când nu e pe teren e o problemă, fiindcă Reghecampf are puțini fundași centrali în lot. Dacă face parte din echipă, Gabriel greșește decisiv. Atât de des că a devenit o regulă!

Cea mai recentă gafă, cartonașul roșu încasat în eșecul cu Viitorul, 1-3, a fost precedată de un scandal.

Tamaș s-a certat cu Mihai Stoica înaintea jocului, dezvăluie surse din echipă. MM s-a implicat într-un conflict dintre Gabi și un alt jucător și a ajuns să fie și el "dușmanul" fundașului în vârstă de 33 de ani. În ciuda conflictului avut cu managerul, ex-dinamovistul a fost trimis pe teren din start în meciul cu formația lui Hagi.

A arătat că nu-și consumase nervii cu oficialul, i-a pus o talpă pe genunchi unui adversar și a luat "roșu" direct în minutul 17. Era 0-0 când a ieșit Tamaș, s-a terminat 3-1 pentru Viitorul, care a devenit favorita la titlu grație acelui succes.

Pe cine vei susține mai departe?

FCSB
Steaua

Vezi cine a avut cea mai mare influență în revenirea lui Tamaș la FCSB și de cine mai e susținut la formația roș-albastră în ediția tipărită și în Gazeta digitală.

Save

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (20)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  31 Martie 2017, 11:34

A fost bataie pe ultima gura din sticla de vodka? Macar inventati si voi ceva mai amuzant...Plus ca, ma bufneste rasul sa imi imaginez un "scandal" intre Tamas si Mimi. Chiar nu pricepeti ca Mimi e bufon pe acolo, ca nu il baga nimeni in seama dintre jucatori?

luciann
luciann  •  31 Martie 2017, 11:27

Pe cine vei sustine!? Puneti intrebarea asta cand vor exista doua echipe!!!

valentinn10
valentinn10  •  31 Martie 2017, 11:21

STEAUA E NUMAI UNA , STEAUA NOASTRA , STEAUA ROMANIEI , STEAUA BUCURESTI , SIMBOLUL FOTBALULUI ROMANESC si...PALMARESUL E LA NOI pentru ca o echipa infiintata in2017 nu poate castiga CCE in 1986 , generalilooor treceti la apararea tarii...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează