FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL CONSTANȚA

Jucătorul crucial al lui Gheorghe Hagi recunoaște: „Vreau să plec!”

Gheorghe Hagi / Foto: GSP.ro
Gheorghe Hagi / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2024 00:39 / Actualizat marti, 23 iulie 2024 00:53

Constantin Grameni (21 de ani), mijlocaș central cu 129 de meciuri la Farul Constanța, a recunoscut că și-ar dori să prindă un transfer în străinătate, la finalul partidei cu Oțelul Galați (0-0).

Totuși, jucătorul crescut la Academia lui Gheorghe Hagi a subliniat că nu are o problemă să continue la Farul, dacă nu va primi o ofertă, deoarece joacă la echipa sa de suflet.

Constantin Grameni își dorește un transfer în afara României

Referitor la meciul cu Oțelul Galați, Grameni s-a arătat deranjat de faptul că echipa sa a ajuns la al doilea meci consecutiv fără gol marcat, după ce în prima etapă Farul a pierdut cu Unirea Slobozia, 0-1. Totuși, Constantin Grameni este convins că, după ce „marinarii” vor căpăta ritm de joc, vor veni și golurile.

10goluri și 8 pase de gol a semnat Grameni la Farul în 129 de meciuri oficiale

„Sincer, uitându-mă la meciul trecut a fost o îmbunătățire a jocului. Nu avem cum să fim mulțumiți din moment ce nu avem gol marcat în două etape, chiar dacă la Galați a fost un teren greu.

Cred că e și puțină neșansă, pentru că muncim la antrenamente. Cum ratează colegii mei, cred că poate să rateze oricine. Cred că și cu meciurile, cu ritmul din competiție, vor veni și golurile.

Jucătorul crucial al lui Gheorghe Hagi recunoaște: „Vreau să plec!”
Constantin Grameni

Se simte absența lui Louis Munteanu. Vă dați seama că eu jucând cu el de la 7-8 ani aveam anumite relații de joc. Nu putem să ne plângem, pentru că Louis e la Fiorentina. Avem jucători de calitate, de mare viitor, care s-au întors acasă.

Eu am spus-o mereu, orice jucător care joacă în Superligă vrea să facă pasul în străinătate. Eu asta îmi doresc, vreau să plec în străinătate. Mă simt pregătit, simt că pot face pasul. Dacă nu va veni o ofertă, eu nu am nicio problemă. Iubesc Farul, este clubul care m-a crescut.

Am sentimentul de regret, pentru că domnul Iordănescu a făcut ceva minunat la națională. Normal că îmi pare rău, pentru că am lucrat cu el 10 zile și mi-a lăsat o impresie foarte bună. Ne-a spus că noi ne câștigăm selecțiile, are încredere în noi, totul depinde de noi”, a declarat Constantin Grameni, la finalul jocului Oțelul - Farul Constanța 0-0, la Digi Sport Special.

2.000.000de euro este cota de piață a lui Constantin Grameni, conform Transfermarkt

Andrei Ciobanu, încrezător că Farul va rezolva problemele din atac

La rândul său, Andrei Ciobanu s-a arătat optimist cu privire la faptul că Farul Constanța își va remedia problemele în ofensivă și va începe să marcheze în Superligă.

„Un meci de luptă, atât am putut în această seară. Am luat un punct. Urmează un meci important pentru noi acasă, în care trebuie să luăm cele trei puncte.

Nu mă îngrijorează aceste două meciuri în care nu am marcat, pentru că știu ce facem la antrenamente. Am avut câteva situații cu Oțelul. Mergem înainte și sper să marcăm cât mai mult cu Botoșaniul.

Mister a fost primul care m-a sunat, am venit cu brațele deschise. Sper să joc cât mai mult. Vreau să mă ridic, să am un nivel cât mai bun, de asta m-am întors la Farul”, a spus și Ciobanu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (5)
talpaiadului
talpaiadului  •  23 Iulie 2024, 16:09

Grameni este un fotbalist de duzina, care nu ar prinde primul 11 nici macar la U Cluj, daramite la echipele de play-off sau in strainatate. Sa zica mersi ca-l foloseste Hagi, care l-a crescut si l-a vopsit de a ajuns sa fie selectionat la nationala inaintea altora mai buni decat el. Grameni nu are nici macar valoarea pe care o avea Nedelcu la varsta lui si in ultimul timp a regresat in loc sa progreseze, dar viseaza la un transfer in strainatate, sub impresia ca simpla prezenta la Euro 2024 l-ar fi transformat intr-un mare fotbalist.

Ianis.e.varza
Ianis.e.varza  •  23 Iulie 2024, 10:04

A plecat el Ianis...

Misu1950
Misu1950  •  23 Iulie 2024, 09:04

Normal ca vrea sa plece, dar ca el e "jucatorul crucial" mi se pare un nonsens... Au prins curaj toti tinerii lui Hagi si incercarea moarte n-are, mai ales ca s-au obisnuit, si isi iau bilet dus-intors la plecare...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează