FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, replică acidă pentru Victor Piturcă: „Aș vrea să îl întreb și eu ceva”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat vineri, 13 septembrie 2024 09:00 / Actualizat vineri, 13 septembrie 2024 09:36

Gigi Becali (66 de ani), patronul de la FCSB, a lansat un atac la adresa lui Victor Pițurcă (68 de ani), după o declarație făcută de fostul selecționer.

Victor Pițurcă a declarat: „Să investesc eu la Farul? Sunt nebun? Dacă aș avea bani, aș investi la o singură echipă, Steaua București”.

Gigi Becali: „Aș vrea să-l întreb pe Pițurcă”

Becali a intrat în direct la scurt timp după Pițurcă și a ținut să îi amintească fostului fotbalist că în 2004 i-a vândut acțiuni la echipa ce se numea în acel moment Steaua, actuala FCSB.

„Aș vrea să-l întreb pe Pițurcă. El a zis că investește doar la Steaua, nu? Mi-a vândut mie 4%, vă arăt actele. Mi-a vândut 4% din Steaua. El a vândut 4% cu 500.000 de euro la notariat, e act. Acțiuni, da. În anul 2004. Îl întreb acum, 4% alea din ce erau? A vândut acțiuni, dar care acțiuni? Acțiuni la ce? La Cuca Măcăii?”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Victor Pițurcă a antrenat echipa lui Becali în perioada iunie - august 2010, dar și la început, în 2004, la începuturile latifundiarului din Pipera în fotbal.

Tot joi, Victor Pițurcă s-a exprimat în privința participării campioanei FCSB în grupele Europa League:

Aș pune vreo 300-400 de milioane la pariuri dacă aș fi știut. Aș pune, dar nu mă pricep… Știm ce înseamnă fotbalul românesc, sunt jucători fără valoare în România pentru că nu sunt bani. Joacă FCSB împotriva lui PAOK, păi PAOK plătește două-trei milioane pe un jucător, e greu să fii outsider

- Victor Pițurcă, la Digi Sport

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Superliga
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Superliga
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Prima reușită din noul format al Ligii Campionilor nu va fi uitată! Execuție senzațională a noului star de la Juventus
Liga Campionilor
Prima reușită din noul format al Ligii Campionilor nu va fi uitată! Execuție senzațională a noului star de la Juventus

Real Madrid - Stuttgart 3-1 » Chin blanco la start! Courtois și pedigriul european o scapă pe Real Madrid de rușine

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (10)
talpaiadului
talpaiadului  •  13 Septembrie 2024, 20:53
Postat de John.Wick pe 13 Septembrie 2024, 18:03

fcsa joacă pentru hârtii într-o ligă inferioară, fcsb pentru milioane de suporteri în EL. Uniți spre titlul 28 :)) (anticipez)

Ce legatura are continutul comentariului meu cu calificarea FCSB-ului pe tabloul principal al EL sau cu situatia jalnica in care se afla FCSA?

John.Wick
John.Wick  •  13 Septembrie 2024, 18:03
Postat de talpaiadului pe 13 Septembrie 2024, 15:19

Conform rezultatelor proceselor lui Talpan, in 2004, Piturca i-a vandut lui Becali 4% din FCSB, deoarece, in 2004, societatea la care Piturca era actionar nu mai detinea valorile materiale ale Stelei. Becali putea salva Steaua fara nici o problema, tot ce trebuia sa faca era sa pastreze AFC-ul in 2003, negociind cu Bodu esalonarea datoriilor catre stat, intrand chiar in insolventa daca era nevoie, dar el a ales sa insele statul, inlocuind un AFC indatorat pana-n gat cu o SA nou-nouta, fara datorii catre stat, dar si fara drept de folosinta asupra valorilor materiale ale Stelei. Si oricum Becali vorbeste de Steaua doar pentru a se afla in treaba, pentru el Steaua neinsemnand niciodata mai mult decat FCSB, ci, dimpotriva, el fiind deranjat de tot ceea ce a insemnat acel club de legenda al fotbalului romanesc.

fcsa joacă pentru hârtii într-o ligă inferioară, fcsb pentru milioane de suporteri în EL. Uniți spre titlul 28 :)) (anticipez)

FcFcsb_e_SteauaBucuresti
FcFcsb_e_SteauaBucuresti  •  13 Septembrie 2024, 16:23
Postat de lefter_popescu pe 13 Septembrie 2024, 10:15

Doamna Laura Soica , dl Piturca i-a vândut lui Gigi Bakalj 4 % din nou înființata societate în 2003 , cea cu sediul în comuna Mogoșoaia județul Ilfov . Este bine de reținut acest lucru. Piturca a vândut la notariat cele 4% din nou înființata societate în anul 2003 .

Adica din noua Steaua Bucuresti,leftere! Asta e adevarul,ciobanul a fost tepuit din toate partile! Generalii si toti teparii au tras de el si de banii lui,iar cand omul n-a mai vrut sa mai cotizeze,a fost acuzat de furt,ca a furat echipa si alte aberatii! Daca ar fi furat ceva,i se lua,daca inventa alta Steaua,nu avea cum sa se intample ce s-a intamplat! Nu de alta,dar de ce nu au venit si altii cu 11 jucatori in Ghencea sa sustina ca ei sunt Steaua? Cum sa joace o echipa pe stadionul tau atatia ani si sa te trezesti ca ar fi aia impostori dupa 17-20 de ani? Asta e pentru prosti! Echipa de fotbal era la Becali iar generalii stiau asta,Piturca stia asta si toata lumea stia asta! Pana la urma,bine ca a scapat echipa de Csa,altfel nu mai exista nici o echipa de fotbal.Armata are numele,Becali fosta echipa,asa ca toata lumea e multumita! Unii fac bani prin Europa,altii de la bugetul de stat,totul e bine pentru ei!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează