FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Reacție vehementă la GSP Live » Cine e vinovat pentru criza de la Rapid: „Ei au greșit total, habar n-au! Își bat joc de banii lui Șucu!”

Dan Șucu, în Rapid - Oțelul Galați, foto: Ionuț Iordache
Dan Șucu, în Rapid - Oțelul Galați, foto: Ionuț Iordache

Articol de - Publicat marti, 08 octombrie 2024, 15:23 / Actualizat marti, 08 octombrie 2024 15:39

E agitație mare la Rapid, după ce echipa și-a continuat evoluțiile modeste și în mandatul lui Marius Șumudică! Debarcarea lui Neil Lennon n-a rezolvat problemele din Giulești, iar acum ținta e mutată nu doar pe jucători, ci și pe cei care au realizat transferurile la Rapid în această vară.

Grigore Sichitiu (75 ani) a comentat în termeni duri campania de transferuri făcută de Rapid pentru sezonul actual! Fostul președinte din Giulești n-a avut milă de oamenii care au decis mutările din mercato, considerând că fotbaliștii au fost aduși fără noimă, fără o strategie concretă.

Surpriza lui Mircea Lucescu, caz rar printre fotbaliști: a terminat două facultăți și a mers cu un avion privat la examen!
ROMÂNIA
Surpriza lui Mircea Lucescu, caz rar printre fotbaliști: a terminat două facultăți și a mers cu un avion privat la examen!

Girgore Sichitiu: „Habar n-are! Își bate joc de banii lui Șucu!”

„Eu am reconstruit de două ori Rapidul, deci nu vorbesc din auzite! În primul rând, este greșeala celor care au adus acești jucători! Au adus 5-6 jucători de același profil.

Când reconstruiești o echipă, trebuie să știi modul în care îți funcționează grupul! Dacă șeful scouting-ului de la Rapid a adus jucătorii ăștia, atunci habar n-are, n-a construit în viața lui nicio echipă. Își bate joc de banii lui Șucu.

Nu se poate să insiști cu jucători de același profil, aici mă refer la cei de la mijlocul terenului! Burmaz a dispărut din joc pentru că nu mai are mingi, nu mai e jucat. Nici pe Ronaldo dacă îl aduci n-are ce să facă!

Dacă au ajuns Petrila și cu Pop să fie cei mai activi doar când o iau ei la fugă, pe acțiuni individuale, nu când îi eliberează și îi pun în evidență mijlocașii”, a tunat Sichitiu, la GSP Live.

VIDEO Grigore Sichitiu, fostul președinte al Rapidului, atac la scouterii giuleștenilor: „Și-au bătut joc de banii lui Șucu”

De la sosirea lui Dan Șucu, Rapid s-a lăudat cu înființarea și dezvoltarea departamentului de scouting, lucru întâlnit rar în fotbalul românesc! Prin această modalitate, rapidiștii au reușit mutări interesante, precum Rrahmani sau Kait, dar transferurile din ultima perioadă n-au mai dat deloc randament.

13 punctea strâns Rapid în primele 12 etape din acest sezon

Rapid are un start ratat de sezon în SuperLigă! Giuleștenii sunt pe locul 12, cu doar două victorii în această stagiune, la 5 puncte distanță de locul 6, ocupat de Petrolul, ultimul care permite accesul în playoff.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Simona Halep cere daune de 10 milioane de dolari, dar canadienii „sabotează” procedurile! » GSP publică detalii din dosarul de la New York
Tenis
Simona Halep cere daune de 10 milioane de dolari, dar canadienii „sabotează” procedurile! » GSP publică detalii din dosarul de la New York
FRF le-a dat ultimatum! Cluburile din Superliga, amenințate cu depunctarea
Superliga
FRF le-a dat ultimatum! Cluburile din Superliga, amenințate cu depunctarea
După Șut, alt om de bază de la FCSB are ruptură musculară
Superliga
După Șut, alt om de bază de la FCSB are ruptură musculară

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

„Am avut prime de la FCSB”, la 4 ani după Cazul Valiza! » Interviu-BOMBĂ cu Marian Cristescu despre o carieră plină de povești: „Budescu îl lua de urechi pe băiatul lui Ioan Niculae” + „Răzvan Lucescu ne-a legat cu sfoara”


Comentarii (4)
Bogdan85
Bogdan85  •  08 Octombrie 2024, 16:49

S-a întors din morți și ăsta? Păi tu ai distrus totul la Rapid, ți-ai băgat prin buzunare tot ceea ce prindeai, până și-au dat seama de manevrele care le făceai pe banii altora. Stai mă în bătrânețea dumitale, ai ajuns să dormi pe la rude și acum nu-ți mai ajung banii de votcă? Prietenii știu de ce!

unurtr
unurtr  •  08 Octombrie 2024, 15:33

Vrea și Sichitiu la FC Rapid 1923? Este șomer și vrea de lucru? A văzut tactica lui Șumudică ”critic cât pot că voi ajunge așa la Rapid” și vrea s-o folosească și el?

Vardy.Party
Vardy.Party  •  08 Octombrie 2024, 15:29

Make sure what you wish for. You may get it. E clar că nenea Șucu și-a dorit să fie pe prima pagină a ziarelor, și uite că a reușit. Dar nu cred că și-a dorit cu asemenea știri.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează