FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - HERMANNSTADT 1-0

VIDEO „Sunteți pregătit să antrenați Rapidul?” » Întrebat de reporterul GSP, Marius Măldărășanu a răspuns fără ezitare

Marius Măldărășanu +32   FOTO
Marius Măldărășanu

Articol de , , - Publicat duminica, 28 aprilie 2024 16:05 / Actualizat duminica, 28 aprilie 2024 17:41

Oțelul Galați - Hermannstadt 1-0. Marius Măldărășanu (49 de ani), tehnicianul oaspeților, a oferit prima reacție după eșecul echipei sale. Sibienii sunt pe locul 8 în acest moment, cu două etape înainte de finalul sezonului.

Hermannstadt a demonstrat încă o dată faptul că suferă la partidele din deplasare. A pierdut cu Oțelul, deși gazdele au rămas în 10 oameni după eliminarea lui Teles din minutul 56. Măldărășanu, antrenorul echipei, a explicat la conferința de presă unde s-a făcut diferența și greșelile pe care le-a făcut în această partidă.

Ce i-a transmis Dan Șucu lui Gigi Becali după câștigarea titlului: „Prima dată în viața mea! Calitate”
FCSB, CAMPIOANA ROMÂNIEI
Ce i-a transmis Dan Șucu lui Gigi Becali după câștigarea titlului: „Prima dată în viața mea! Calitate”

VIDEO. Marius Măldărășanu, după Oțelul Galați - Hermannstadt 1-0: „N-am fost corect cu fotbalul”

„Credeam că puteam scoate mai mult din acest meci, din păcate, am făcut mai multe greșeli, această fază fixă a făcut diferența. Noi am oferit prea puțin în prima repriză, aproape deloc.

Am avut câteva ocazii, n-a vrut să intre mingea, au scos-o de pe linia porții. Poate n-a vrut Dumnezeu să marcăm, pentru că eu poate n-am fost corect cu fotbalul, îmi asum această înfrângere, am făcut multe schimbări, am crezut în toți jucătorii pe care i-am introdus. Datorită grupului din care fac parte, merită.

Dacă făceam mai puține schimbări, poate lucrurile ieșeau altfel, asta e viața, mergem înainte, îmi asum, încercăm să scoatem maximum, îi felicit pe cei de la Oțelul pentru modul cum au gestionat situația”, a explicat Măldărășanu la conferința de presă.

Întrebat de reporterul GSP dacă este pregătit să o preia pe Rapid, formație care este antrenată de Bogdan Lobonț, Măldărășanu a ezitat, explicând că nu poate vorbi de acest subiect, ținând cont de faptul că giuleștenii au în acest moment antrenor.

„Nu am de ce să vorbesc, să răspund la această întrebare, Rapid are antrenor, eu sunt aici, mai am un an de contract, sunt doar speculații. Nu sunt genul de antrenor care să facă așa ceva, n-are rost să discutăm”, a adăugat antrenorul celor de la Hermannstadt.

Citește și alte știri:

Gigi Becali n-a uitat de CSA Steaua după câștigarea titlului: „Trebuie desființată și să ne dea nouă stadionul!”
FCSB, CAMPIOANA ROMÂNIEI
Gigi Becali n-a uitat de CSA Steaua după câștigarea titlului: „Trebuie desființată și să ne dea nouă stadionul!”
Teamă de calvar » Decizia luată de Florinel Coman, chiar după ce FCSB a cucerit titlul
FCSB
Teamă de calvar » Decizia luată de Florinel Coman, chiar după ce FCSB a cucerit titlul

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (3)
contrabas3
contrabas3  •  28 Aprilie 2024, 17:58

Marius este unul dintre puținii antrenori din Liga 1 care face treabă foarte bună, la fel ca Dorinel și Elias/Pintilii/Becali.

Saint
Saint  •  28 Aprilie 2024, 17:28

Oamenii de fotbal inteleg dar se prefac că nu înțeleg pentru rating la emisiuni. Toți antrenorii aia buni cu care peomoveaza echipele si fac figură frumoasă in Superliga sunt buni pt ca nu au parte de vestiare grele, jucători cu csractere puternice (bune sau rele), conducere implicată, obiective mari, suporteri numeroși și pretențioși, galerie impunătoare dar și altele...acesti sau acei antrenori nu fac față la echipe precum Rapid, Cfr, Fcsb sau Craiova

grigs1981
grigs1981  •  28 Aprilie 2024, 16:52

Sunt satul de rapidisti,stelisti,dinamovisti si alte specii de antrenori!Nu exista...exista antrenori profesionisti,antrenori slabi,sau buni...antrenori care inoveaza tot timpul ceva ca sa-si surprida adversarii si antrenori conservatori,care nu schimba decat foarte rar ceva...mai sunt si antrenori doriti de Galerii sau nu...In general conteaza mai mult fotbalistii...nu si in cazurile *** si farul...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează