FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - RAPID 1-2

Dezgustat după eșecul cu Rapid: „Nu are nevoie să vină la Iași să facă așa ceva. Nu așa!”

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2024 07:22 / Actualizat sambata, 24 august 2024 09:43

Poli Iași - Rapid 1-2. Mihai Bordeianu (32 de ani), unul dintre cei mai experimentați jucători din tabăra gazdelor, a fost dezamăgit de atitudinea arătată de giuleșteni la duelul din Copou.

Mijlocașul moldovenilor susține faptul că rapidiștii au tras de timp foarte mult și nu ar fi avut nevoie de așa ceva. Chiar și în acest context, Bordeianu este convins de faptul că Poli Iași ar fi putut obține mult mai mult într-o partidă în care a fost condusă cu 2-0.

Poli Iași - Rapid / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Poli Iași - Rapid / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Rareș Pop, primul gol în tricoul Rapidului / foto: Ionuț Iordache
Poli Iași - Rapid / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
+32 FOTO

Mihai Bordeianu, deranjat de abordarea jucătorilor de la Rapid: „Șmecheria asta fotbalistică”

Dezgustat după eșecul cu Rapid: „Nu are nevoie să vină la Iași să facă așa ceva. Nu așa!”
Mihai Bordeianu

Titular pentru a 7-a oară în acest sezon, din tot atâtea etape, Bordeianu este golgheterul moldovenilor, cu 3 reușite. În duelul cu Rapid a fost integralist, însă n-a reușit să-și ajute echipa să obțină măcar un rezultat de egalitate.

La final, i-a acuzat pe giuleșteni de faptul că au tras de timp exagerat de mult: „A dat Pașcanu cu capul, 1-0 și prima repriză așa s-a scris. Nici noi n-am fost la fel de agresivi ca în ultimul meci de acasă cu Dinamo.

Nu știu ce s-a întâmplat, dar luăm ca atare lucrurile. Urmează o săptămână dificilă, pe drumuri. Sperăm să ne calificăm în Cupa României și să vedem cum abordăm meciul de la Sibiu apoi.

Per total, ca joc, cred că puteam obținem mai multe, dar n-avem ce face. Dacă ne întreba cineva dacă vrem 4 puncte după meciurile cu Dinamo, FCSB și Rapid, cred că toată lumea ar fi spus că e ok, dar la cum au fost jocurile și cum au decurs partidele, cred că meritam mai mult. Ăsta e rezultatul.

Ce m-a deranjat foarte mult a fost atitudinea lor, au stat pe jos. Eu cred că o echipă ca Rapid, cu un buget foarte mare, cu un lot de jucători foarte bun, nu are nevoie să vină la Iași să facă așa ceva. Le luăm ca atare.... e o șmecherie fotbalistică.

Au câștigat, bravo lor, dar nu așa! Nu vreau să dezvolt subiectul. Peste o săptămână nu-și va aduce nimeni aminte cum a câștigat Rapidul la Iași. Asta e situația”, a declarat Bordeianu, la Prima Sport.

În urma acestui eșec, Poli Iași rămâne pe locul 10 în Superliga, cu 7 puncte acumulate după primele 7 etape. Trupa lui Tony da Silva o întâlnește meciul următor în deplasare pe Concordia Chiajna, în play-off-ul Cupei României Betano.

Match Quiz Dinamo - Universitatea Craiova

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
Superliga
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
Liga 2
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (11)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  24 August 2024, 21:48
Postat de legio.sud pe 24 August 2024, 14:26

Aveți echipă de locul șase (6) giuleștenilor … lăsați-o așa , în ultimele 10 minute v-au băgat moldovenii în coteț și atenție este o echipă subțire , au câștigat cu GG dar au fost dominați în Ghencea !

Amice, asta e cusurul tău...ești de rea credință pt ca la 2-0 Rapid a ratat 2 sau 3 ocazii doar cu portarul. Nu spui ce se intampla la 3 sau 4-0 dar vezi coteturi în care dorm mioarele echipei ilfovene a lui Gigi Valiza. Învață să fii echilibrat și nu te vei mai framanta în ultimele 10 minute.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  24 August 2024, 19:08
Postat de mihaita_ pe 24 August 2024, 10:12

scuze dar la ofsaid se consideră poziția în afara din joc, nu contează cine a trimis pasa. e drăguț să înveți regulamentul înainte sa debitezi inepții pe aici pentru cea mai iubită echipă cu 12000 spectatori la derby-ul cu câinii.

Amice ,dacă este atât de simplu precum spui, de ce VAR-ul a " cugetat" 7 minute ? Pt ca poziția de offside a lui Burmaz a fost anulata dacă mingea a primit-o de la un adversar. Asta a făcut timp de 7 minute VAR-ul, a cautat acul i carul cu fan și și nu calcaiu lui Burmaz . Dacă în locul Rapidului era echipa ilfoveana a lui Gigi Valiza , în 30 de secunde VAR-ul acorda golul. PS- pt ca ești obraznic în exprimare am sa te rog sa cauți faza și dacă ești cunoscător în ale regulamentului, precum te lauzi, ai sa -ți dai seama câ greșești dar vei afla și motivul în care VAR-ul a cugetat 7 minute. Pt călcâiul din prima faza VAR-ul ar fi terminat în câteva secunde. În concluzie , gol valabil înscris de Rapid . 7 minute de așteptare a făcut ca toată lumea sa nu se mai gândească la faza respectiva ci sa reînceapă odată meciul. Pe plictiseala așteptării VAR-ul a anulat un gol înscris regulamentar ...mingea primita de la adversar.

talpaiadului
talpaiadului  •  24 August 2024, 16:37

Sa fim seriosi, rapidistii au dominat in mod autoritar partida pana la golul de generic inscris pe final de meci de catre ieseni. Iar iesenii, in afara de un heirup generat de entuziasm, nu au reusit mai reusit mare lucru, chiar daca e adevarat ca rapidistii au tras te timp cat au putut, speriati de posibilitatea de a scapa printre degete prima victorie din campionat. Si Real Madrid trage de timp atunci cand incearca sa mentina un scor la limita pe final de meci, aceasta abordare nefiind doar apanajul echipelor sarace.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează