FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

VIDEO Mircea Rednic a dat-o în teoria conspirației, după ce un jucător de la UTA a avut suspiciuni de probleme cardiace: „Poate de la vaccinul ăla faimos, am fost păcăliți toți”

Mircea Rednic, antrenor UTA
Mircea Rednic, antrenor UTA

Articol de - Publicat vineri, 19 iulie 2024 12:38 / Actualizat vineri, 19 iulie 2024 14:42

Mircea Rednic, 62 de ani, antrenorul celor de la UTA, a dezvăluit că a existat îngrijorare cu privire la mijlocașul Valentin Borcea (22), după un rezultat suspect la un control cardiac. Comentând situația fotbalistului său, „Puriul” a sugerat, fără niciun fel de dovezi, că vaccinul anti COVID-19 ar fi de vină.

Fost jucător la Dinamo, crescut de clubul bucureștean, Valentin Borcea a trecut la Arad în această vară, la UTA, sub comanda lui Mircea Rednic.

În prima etapă, la 1-1 cu Rapid, Borcea nu a făcut parte din lot. Întrebat despre situația mijlocașului la conferința de presă dinainte de meciul de sâmbătă cu Universitatea Craiova, Mircea Rednic a transmis că acesta este apt de joc, după o sperietură cu un rezultat cardiac în afara parametrilor.

Comentând situația lui Borcea, „Puriul” a dat-o în teoria conspirației, sugerând că de vină ar fi vaccinul anti COVID-19. Mircea Rednic a avut el însuși probleme cu inima, suferind un infarct miocardic în finalul lunii august 2023. A fost operat la acea vreme, pentru a-i fi montat un stent.

Mircea Rednic și teoria conspirației, după ce Valentin Borcea a avut suspiciuni de probleme cardiace

„Borcea are drept de joc. Dorin (n.r. - Stana, delegatul echipei) mi-a spus că este la 100%. Probleme de sănătate? De unde știi? Dar nu au fost probleme, i-a ieșit ceva la inimă și i s-a făcut un control suplimentar.

Este OK. S-ar putea să fie, eu știu... legat de vaccinul ăla faimos, cu care am fost păcăliți toți. În fine. Dorin mi-a garantat că 100% are drept de joc pentru meciul ăsta”, a afirmat Rednic.

Referitor la meciul de sâmbătă, antrenorul arădenilor a afirmat:

„Toată lumea este pregătită, am făcut analiza meciului trecut. Sunt lucruri bune, au fost și mai puțin bune, în prima repriză. Unii dintre jucători au început nu cu teamă, dar nu au intrat din primul minut.

Poate nici încălzirea nu a fost OK, m-am luat și de colaboratorii mei. Au fost prea multe greșeli, pase greșite, am dat posibilitatea adversarului să aibă posesie bună, să-și creeze câteva ocazii”.

  • Arădenii au făcut deplasarea spre Craiova în această dimineață, cu autocarul.
  • Meciul este programat sâmbătă, ora 19:00, și va fi liveTEXT pe GSP.ro.
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (18)
Tibisor
Tibisor  •  28 Iulie 2024, 10:13
Postat de Ubi_Mortus pe 20 Iulie 2024, 14:20

Cine a trecut prin scoala ca gasca prin apa, pune botul la toate conspiratiile de curtea scolii...

Mda ... dragul meu , faptul ca gandesti , nu inseamna ca esti si inteligent ! Mai pune mana pe niste carti si deschideti mintea ... daca ai , evident !

Tibisor
Tibisor  •  28 Iulie 2024, 10:11
Postat de forumeer pe 20 Iulie 2024, 20:10

Saracul de tine :)). Nu cumva esti si fecesebist, pesedist si manelist, pe langa anti-vaxxer? Ca se cam leaga astea, din ce observ.

Citeste cartea "Istetila " ... sau nu prea reusesti ca te ia somnul ??

mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  24 Iulie 2024, 12:09

De ce nu-mi apare comentarul? gsp, nu sunteți corecți!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează